The official PCM футболен топик

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
slim_k

Re: The official PCM футболен топик

Мнение от slim_k »

Dexter написа:Голяма работа...

Слим, тъпако и скапан расисте, заври си "знанията" по футболната игра, там дето не изгрява слънцето... плямпало.

Да се намираш на приказка само... бахти ограниченото копеле :disbelf:

Сега бихте Гент, радвайте се, щото срещу Спортинг и Лил ще го ядете целия до топките...
Е глейте - вижте как се успокояват жалките чорбари ... :lol: :lol: Кюрде, дори оттук нататък само да губим, както толкова много ти се иска явно, 7 поредни мача без загуба в Европа в рамките на един сезон си остават някво утешително постижение при сегашната футболна действителност у нас. И ние м/у другото нямахме късмета да играем срещу "отбори" като Клифтънвил и ТНС ;) Имаме си приличен треньор, добри футболисти и поне един сезон нямаме поводи само да се мръщим и да псуваме, ако на това те е яд проблема си е твой.

Не знам кви са ми "знанията", поне не съм толко тъп че да изцепя че Жо е единствения свестен футболист в Левски и видиш ли тва е велика истина която досега никой освен тебе не е можел да осъзнае :lol:

Яко си насран батка и няма сми да се потиш само да ме псуваш. ;) Не съм и расист ...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWNLV6pqf8M - много сме и се чуваме, щото не ни интересува с кой ви е следващия мач и дали ще го загубите
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

+
новите ни попълнения носят 140 000 евро за 1 мач, а вашите стават 100 кила(Платини), и се избиват по между си(италианците) :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Till Lindemann написа: и се избиват по между си(италианците) :D
Както и Спас Делев и оня другия :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Е нямахте късмета да играете с "отборчета", затова ви биеха като брашнян чувал титани като Жилина, БАТЕ, Тампере и Беверен.
Треньорът ви е едно скапано, невзрачно лайно дето само изпълнява квото му каже Гонзо, а и е човека, който употребява най-много клишета в България...
Имате точно двама добри футболисти - Жоазиньо и Тасевски - Гара-та го гледам колко струва - 9 гола, от които 4 от дузпи(явно така ще станете шампиони, ама то няма и друг начин, де), а като му гледам шутовете... направо не мога да си представя как е вкарал цели 9 шибани гола... 9!!!
Та без тия тримата нямаше да струвате пукната пара.
И кво от това, че в ЦСКА ще се избият?! Не ми пука за тъпите италианци, целият проблем идва от управлението, не от играчите...
Каквото ще да е, оставаш си тъпак...
А специално ми се ще догодина да гледам сеира на Дунав във "Г" група, който ще играе срещу съименниците си от Дунав 2010. Успех, момчета!
WeAreGettingClose
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Абе признавам си, изобщо не знам какъв им е съставът на Левски, но това, което е ОЧЕВИДНО за всеки нормален човек, е че сме държава, в която футболната федерация има собствен тим.
Поне да го бяха прикрили малко, ама то .. реално кой ще направи нещо?
То е ясно какво ще стане - Левски шампион, Литекс купата и кура за ЦСКА. Така ще е докато е синьо БФС-то.
А точно вашият гонзу ще ви съсипе. Ръчкал Батков да продава тасевски, жоазиньо и дембеле, че 3мата щели да донесат много пари в клуба, а и после можело да им падне цената.. А истината е, че като СТД той ще си прибере комисионната. Малко като нашият Емо, ама поне вашият се мъчи да прави нещо.
А Ясен каква е трагедия, не ми се приказва. Добре, че има кой да му нареди състава, че иначе ще яздите големия..
:flipFinger:
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Dexter написа:Е нямахте късмета да играете с "отборчета", затова ви биеха като брашнян чувал титани като Жилина, БАТЕ, Тампере и Беверен.
Треньорът ви е едно скапано, невзрачно лайно дето само изпълнява квото му каже Гонзо, а и е човека, който употребява най-много клишета в България...
Имате точно двама добри футболисти - Жоазиньо и Тасевски - Гара-та го гледам колко струва - 9 гола, от които 4 от дузпи(явно така ще станете шампиони, ама то няма и друг начин, де), а като му гледам шутовете... направо не мога да си представя как е вкарал цели 9 шибани гола... 9!!!
Та без тия тримата нямаше да струвате пукната пара.
И кво от това, че в ЦСКА ще се избият?! Не ми пука за тъпите италианци, целият проблем идва от управлението, не от играчите...
Каквото ще да е, оставаш си тъпак...
Батка ше дойдеш на нашто :lol: Първо само Жоазиньо беше, после "абе и Дарко става", накрая и Гара Дървото дет само пропуска, ама некак си така както си пропуска пича вкарва 15 гола в 14 мача :lol: Излагаш се вече братле спри да пишеш моля ти се :lol: Левски не е супер-отбор с 5 и повече висококласни футболисти, но на фона който му предоставя родното първенство в момента, изпъква доста. И това не трябва да си левскар да го видиш, просто червените очила чат пат трябва да се свалят.

А вие явно и Гонзо и Яската ги подслушвате, та знаете кой кого ... Според мене Ганя и двамата ги пердаши с шибучицата и им шари гъзовете чернилката кат не вкара :lol:

Ест. трябваше една съдийска грешка, за да може вече притихналите от неизлята злоба чорбари и селяни да наскачат като кокошки и да закудкудякат. Миналата година същия този Николай Йорданов се погрижи финалната четвърт на най-решаващия двубой за полусезона между Левски и Литекс да не се играе футбол и още от рано да прекръцне шансовете на и без друго тогава слабия ни отбор. Една седмица по-късно, съдията директно ни елеминира за Купата, отменяйки чист гол срещу същите тея Черно Море. Вие ревете за някакъв единичен случай, в 7ми кръг на шампионата, който беше свирен при резултат в наша полза ?!?! Агро-Море изкараха двама човека за 20 минути с контузии, гордо представяйки страхотната си публика от озлобени контрольори, докери и жепейци, и страхотния си терен злепрекопана нива, спираха абсолютно всички атаки с нарушения и ги болеше кура щото тоя плехар да се бръкнал веднъж дваж за картон. Всеки който е имал рядкото щастие никога да не е гледал български футбол, ще каже че заслужилия победител в този мач е Левски. Вие си лайте там ...

А на останалия свят още по малко ми пука за тъпите ви недъгави италианци :lol: Само прасенцета се сменят периодично, кочинката си е една и съща.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

tl;dr
WeAreGettingClose
Аватар
Till.Lindemann

декстъре, разбираш от футбол, точно колкото разбираш от ядрена физика (примерно)

ако казваш, че ние сме имали късмет, за ЦСКА не знам какво ще кажеш. то не е ли да играеш срещу готвачи и студенти на стадион, с 4 метра по-малък от минимума, да те сравняват с калинка в класирането, и пак да лаеш, макар че устата ти още мирише на сперма
отборчетата, от което паднахме, отстраниха Спарта Прага и направиха равен с Ювентус, срещу които ако бяхте играли вие, щяхте да паднете с двуцифрен резултат :D
пък за дунав... не се заяждай с денката ей

:D
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Декстъре, земи се гръмни. Дали на Левски 4 дузпи. Левски в момента е отбора с най-резултатното и бързо нападение и ако не си забелязал - играят всеки мач в атака. Нормално е, колкото повече атакуват, толкова повече дузпи да им дават. Сезон 2006-2007 хората вкараха 100 гола и пак прасетата като тебе реваха, че им давали дузпи. Нали се сещаш, че дори да са им дали 7-8 дузпи, останалите 90 гола не са били такива? А в Лига Европа досега са вкарали 20 гола и не са им дали нито една дузпа. Т.е. както виждаш, и да им дават дузпи и да не им дават головете валят като дъжд, победите - също.

А и след като казваш, че съдиите подпирали Левски, защо не ги подпряха с/у Черноморец?

Черно Море вместо да реват, да не бяха пускали 3 гола до 63тата минута.

От тук нататък ще помоля феновете на отборите под 5то място в класирането в "А" група да не коментират, защото не виждам смисъл да коменитраме отбори под средното ниво :D

~Алминатора.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Аз съм заклет ЦСКАр и вярвам че тотално надиграхме Бешикташ и заслужавахме победа, а не загуба. Обаче . . . Слабия . . . заеби човек. Надявам се искрено Левски поне да се представят добре в Лига Европа, а тази година Шампионата в България да си ебе майката.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Малко Юнайтед слухове - в сряда Ферги не беше на мача ни със Скънторп за Карлинг къп, защото беше в Испания, за да гледа мача между Валенсия и Атлетико мадрид. Първоначалнтие слухове бяха, че е заминал, за да види как играят Валенсия без Силва и Вия и с новите си попълнения. Но ! Заедно със САФ е бил и Eric Steele, който е треньор на вратарите ни. И всичките трансферни мъпети веднага скочиха(ме) да обясняват, че Ферги наблюдава Де Геа (вратарчето на Атлетико, който за 19 годишен е ЕБАСИ талантът :О). Дано, той и Лорис са единствените вратари, които бих искал да заместят Едвин някой ден :oops:

Освен това ме е яд, че не видяхме Ейкрем >.> Дано тая година някой мач да изиграе, защото след изпълненията си в резервната лига го заслужава. Или това, или да го пратим под наем януари месец в някой отбор от Чемпиъншип, за да трупа опит :- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Till.Lindemann

Лори не е ли дърт бе?
за Юнайтед исках Себастиан Фрай, къвто расист не е

иначе ДеГеа спаси много положения срещу Барса, преди това не съм му обръщал внимание, но ми хареса, сигурно ще го вземат в Реал още зимата
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Лорис е на 23, хич не е дърт :Д А Де Геа още от миналата година прави впечатление като изключително читаво вратарче. Щом е титуляр на третият най-голям отбор в Испания, ебаси ! :Р Плюс това, надали ще отиде в Мадрид, имайки предвид, че те и Атлетико не се харесват особено много (доколкот знам, де)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Алминаторе, скапан лайняр такъв, биехте отбори като Беласица, Спартак Вн и Черноморец Бс-Сф с по 6-7-8-9-10-11 на 0. Само от тия 5-6 мача имате към 25-30 гола...освен това разликата м/у отборите бяха коренно различни преди 4 години, отколкото са сега.
И да искате, няма да вкарате 90 - 100 гола тоя сезон...
Тил, така и не разбрах какво, по дяволите, се опитваш да ми кажеш, но все тая.
Мога да ти кажа, че разбирам много повече футбол, отколкото теб...
WeAreGettingClose
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Дади, нали Стекеленбург бе :D Те и Арсенал се ослушвали за него.... според мен тези първокласните отбори трябва да вземат улегнали вратари с опит някъде към 27-28-годишни, които могат 7-8 години да им вардят без никакъв проблем. Щото един 20-годишен вратар колкото и голяма имба да е, няма никакъв опит и единствено могат да го купят и да го пратят в някой сателит да се обиграва.
Вярно, Челси на времето взеха Чех така и се оказа страшен избор, но рискът при вземането на много млад вратар е прекалено голям.

Вариантът с Лори е добър, защото той сега зимата става на 24, а от 2 години е неизменен титуляр в Лион и може и да си струва. Но някакви 20-годишни наборчета (гледам Де Геа има-няма 20 мача) си е чист риск да ги вземеш и да ги хвърлиш титуляри.

Шапка свалям на Ван Дер Сар, защото от адски много време играе на високо ниво и е един от най-добрите вратари в света, добре че бяха Юнайтед да го вземат да му възродят кариерата, защото след Аякс (в най-добрите им години) и Ювентус да идеш във Фулъм си е малко сдухващо.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Абе да купуват М'Боли, да не се занимават с некадърници като Стекеленбург :lol:
Де Хеа си е доста добър. Не смятам, че един негов трансфер в по-голям отбор ще е рисков...
WeAreGettingClose
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Че Фулъм си е един прекрасен отбор, малък, но симпатичен, без известни имена, но обигран и миналата година на косъм да спечелят Лига Европа, ако не бяха педалите от Атлетико :roll:
Иначе палци горе за Де Хеа, на фм08 купувах Asenjo (днес титулярен вратар в Атлетико М) за 1-2 млн, ако съм богат отбор, ако не - Де Хеа за 200к и ставаше машина..
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

От Стекеленбург по-добър в момента няма.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Руни както са се засилили всеки мач да го сменят, както и не си е подновил договора, май на лято ще го гледаме другаде :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Валенсия добре се държат, а дано победят надутите пуяци от МанЮн, ще съм много доволен :)
Публикувай отговор