Всъщност доколкото съм запознат с историята, Blackbeard е представен абсолютно правдоподобно до най-малкия детайл (с леки изключения), включително характера, фитилите в шапката, че и до знамето на queen anne's revenge.hyper1 написа: Спойлер ако не сте стигнали до sequence 8:Spoiler for :
Колко трябва да си ТЪПSvRomanov написа: П.С. Слушането на Bob Marley+Radio Espantoso (Vice City)+Radio K-Jah West (San Andreas) докато си карате кораба или се разхождате из островите е просто ГРЕХОВЕН кеф.
Играта ти предоставя 50-тина АВТЕНТИЧНИ моряшки песни от онези времена, което на практика е исторически ресурс до който сам трудно дори би се сетил да достигнеш, а ти, понеже си тъпанар, си пускаш БОБ МАРЛИ шот си безумно прос и си видял, че си в Ямайка. Кво като това е Ямайка докато е под бесно английско владение, 250 години преди освобождението си, и раждането на Боб Марли, и възникването на самото вдъхновение за малоумната музика, която си пускаш.
Основното предимство на AssCreed като серия е приличната историческа коректност, пък току виж някой дебил научил нещо покрай тая игра.
Щото ГРЕХОВНИЯ кеф е да си пуснеш кораба в спокойно откритко море през нощта, да свалиш брайтнеса с едно че да изглежда правдоподобно, да обърнеш камерата към луната, а екипажа да закрещи това http://www.youtube.com/watch?v=47Uynq6tCT4
БОБ МАРЛИ слушал
дебил
аз па слушах Buena Vista Social Club докато бях в Хавана
и пак щеше да се върже много повече от някви раста лайнарщини в златния век на пиратството
Ма тва ти е комбото бре! Кат убиеш един имаш право да си изколиш всички наоколо спокойно, като за да свалиш брадвар от 1 удар трябва след като убиеш предния да му биеш един break бързо и след това да го клъцнеш и пада резко. Само капитаните не знам как се свалят с комбото, винаги ми го развалят. Но ачийвмънта за седморно комбо го направил относително рано в играта. Тия дето искат много кълцане ги брейкваш два пъти за да паднат и им скачаш отгоре, тогава мрат бързо. И все още не разбирам как можеш да сравниш еничарите които ме сцепваха като са повече от 2-ма с тия шебеци, които едва ти създават дискомфорт и дразнят с тъпите си гранати, на които се самоубиват после...theждъ написа: Иначе, за ПОРЕДЕН път изпадам в недоумение как може да ми се жалвате, че битките били на прекалено високи обороти, предвид че мен лично на моменти ме ВБЕСЯВА как явно някои трябва да ги намушкаш към 30 пъти по цялото тяло за да умрат, докато следващите 7 ще умират от по 2-3, да не говорим за тея дето не знаят какво става и умират от 1...