И в Кърджали преди време, като стана едно 5та степен май беше, през следващата седмица имаше доста от 2ра, 3та степен.
земетръс
- - Алминатора -
Re: земетръс
Нормално е след едно по-голямо земетресение да има серия от по-малки през следващата седмица 
И в Кърджали преди време, като стана едно 5та степен май беше, през следващата седмица имаше доста от 2ра, 3та степен.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Затресе 2-3 секунди. Явно и тази нощ няма да се спи. В готовност съм да се изнасям с ампа и лаптопа.
Майка ти да еба, майко Земя.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
по-кратко от вчера, но друсна здраво. 4,3 по Рихтер според http://www.emsc-csem.orgthewhitestig написа:Абе кво се случва. :X Току що имаше още едно земетресение. Усетихте ли го?
- thewhitestig
To и сутринта имаше, и снощи имаше. През няколко часа се тресе.Boby написа:по-кратко от вчера, но друсна здраво.
да, при по-слабите трусове има едно странно усещане все едно си на кораб или в самолет.thewhitestig написа:To и сутринта имаше, и снощи имаше. През няколко часа се тресе.Boby написа:по-кратко от вчера, но друсна здраво.
Аз цял ден се чудех днес и вчера въобразявам ли си, да не би да е от недоспиването или нещо друго. Почти сигурен бях че си внушавам нещо, но очевидно е имало афтъри през няколко часа.
ма това си го усетих пичовски де:Д
ма това си го усетих пичовски де:Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Абе ти не беше ли от Русе? Къде го усещаш там на майна си райнаthewhitestig написа:Абе кво се случва. :X Току що имаше още едно земетресение. Усетихте ли го?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- thewhitestig
Toчно така се чувствах вчера между двете земетресения в 2:40 и 2:58. Имаше едно много леко, но постоянно люлеене.Boby написа: да, при по-слабите трусове има едно странно усещане все едно си на кораб или в самолет.
Объркал си се. От София съм.Dеnik написа: Абе ти не беше ли от Русе? Къде го усещаш там на майна си райна
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Тя е дърта кучка, която се опитва да оттърси бълхите от козината си като се тресе. На никого няма да му се разминеКомандир Кохонес написа:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Der Meister
- Обратна връзка:
http://www.novatv.bg/news/view/2012/05/ ... 81%D0%B0-/reborn_izrod написа:Хехе!ПораснА ли ти пишчицата като ме напсува?А косъмчета по ташаците пораснАха ли ти?И къде виде разрушени къщи не знам.Щети имаше,пукнати стени,паднали комини,алабала ама такъв апокалипсис къвто го описваш е станал само в мокрите ти сънищаКакто и да е колкото и голем идиот да се изкараш кура ти пак ше си остане малък.Аз не се правя на мъж,просто казвам какво направих и смятам че е доста курвенско от твоя страна да скачаш така на хората без нищо да са ти казали накриво.Курво
никакъв апокалипсис не съм описвал, казах, че има разрушени къщи, не ми изопачавай думите дрисъче малко. и ще скачам на който си искам. яж ми хуя
- фитенс-маняк
- reborn_izrod
Точно както казах.Има повредени къщи,но не и разрушени както ти твърдеше.А иначе ние хетеросексуалните хора не ядем хуйове.Знам че е нещо ново за теб но го имаи на предвид занапред.Аз просто искам да си говорим по-учтиво и да сме приятели курвичкеDer Meister написа:http://www.novatv.bg/news/view/2012/05/ ... 81%D0%B0-/reborn_izrod написа:Хехе!ПораснА ли ти пишчицата като ме напсува?А косъмчета по ташаците пораснАха ли ти?И къде виде разрушени къщи не знам.Щети имаше,пукнати стени,паднали комини,алабала ама такъв апокалипсис къвто го описваш е станал само в мокрите ти сънищаКакто и да е колкото и голем идиот да се изкараш кура ти пак ше си остане малък.Аз не се правя на мъж,просто казвам какво направих и смятам че е доста курвенско от твоя страна да скачаш така на хората без нищо да са ти казали накриво.Курво
никакъв апокалипсис не съм описвал, казах, че има разрушени къщи, не ми изопачавай думите дрисъче малко. и ще скачам на който си искам. яж ми хуя
ОТНОВО!!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
разрушени или повредени, както искаш ги наречи. ти твърдеше, че хората откачали за дреболии и се правели, че ги е шубе, за да привличат внимание, което както и да го погледнеш е абсолютно неадекватно изказване. ега ти се "повреди" и на тебе къщата така при следващия трус, щом било дреболия. земетресението е едно от най-страшните природни бедствия каквото и да си говорим ама ти продължавай да си се правиш на големия мъжага. тъп си, смешен си, малък си. аре беги да спиш
- reborn_izrod
Набии една злобарка да ти спадне напрежението и да си позабравиш малко за комплексите.Бях дал много конкретен пример какво имам предвид като казвам че хората откачат за дреболии,но ако беше помислил малко немаше да си истински форомен войн нали.Трябва да се репчиш на секи за всичко,щото можеш понеже тука е интернет.Сигурно си душичка в живота и затова си изкарваш агресията тука.И ако това че не ме влече агресирането по произволни виртуални хора,които просто искат да говорят с теб ме прави смешен,то дано съм най смешния тип във форума.А за спането наистина треа да си легам.Обикновено си легам дооста по-рано,защото университета и спорта искат сън,но днес бях спал до късно.Ти ако мислиш че това да си ляга рано човек го прави злетак,само доказваш колко си комплексиран и здухан.Видях ти профила уж си с 2 години по-голем от мен пък в интелектуалното развитие нещо изоставаш.Да не са те изпускали на главата като си бил малък...върху железобетон...по няколко пъти на ден...от самолет?Или може би си македонец/македонка.Der Meister написа:разрушени или повредени, както искаш ги наречи. ти твърдеше, че хората откачали за дреболии и се правели, че ги е шубе, за да привличат внимание, което както и да го погледнеш е абсолютно неадекватно изказване. ега ти се "повреди" и на тебе къщата така при следващия трус, щом било дреболия. земетресението е едно от най-страшните природни бедствия каквото и да си говорим ама ти продължавай да си се правиш на големия мъжага. тъп си, смешен си, малък си. аре беги да спиш
ОТНОВО!!!
- фитенс-маняк
-
Der Meister
- Обратна връзка:
къв пример си ми дал бе, че някъв се посрал от страх. еми че се посере естествено, напълно нормално е при земетресение, не всички са хардкор мъжаги като теб. то и ти си се посрал ама човека поне си е признал. изобщо не мога да разбера как може да се подиграваш с такива неща. дебил.reborn_izrod написа:Набии една злобарка да ти спадне напрежението и да си позабравиш малко за комплексите.Бях дал много конкретен пример какво имам предвид като казвам че хората откачат за дреболии,но ако беше помислил малко немаше да си истински форомен войн нали.Трябва да се репчиш на секи за всичко,щото можеш понеже тука е интернет.Сигурно си душичка в живота и затова си изкарваш агресията тука.И ако това че не ме влече агресирането по произволни виртуални хора,които просто искат да говорят с теб ме прави смешен,то дано съм най смешния тип във форума.А за спането наистина треа да си легам.Обикновено си легам дооста по-рано,защото университета и спорта искат сън,но днес бях спал до късно.Ти ако мислиш че това да си ляга рано човек го прави злетак,само доказваш колко си комплексиран и здухан.Видях ти профила уж си с 2 години по-голем от мен пък в интелектуалното развитие нещо изоставаш.Да не са те изпускали на главата като си бил малък...върху железобетон...по няколко пъти на ден...от самолет?Или може би си македонец/македонка.
тва, че си само 2 години по-малък от мен може да ме кара само да те съжалявам. ако беше на 15 както предполагах до няква степен щеше да ти е оправдана простотията. а на всичкото отгоре си и неграмотен
Ей това са дискусии от 2012 вече, ххахахаха.
не знам, ама продължих да си играя лол нищо че цялата сграда се тресеше 
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz