ЕВРОПА Е ФУТБОЛ
Re: ЕВРОПА Е ФУТБОЛ
абе волтиж, ти ли беще за ейре? 
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
На 23 инча изглежда плачевно... Но пък хванах днеска стриима на bloodzeed ... sop://broker.sopcast.com:3912/132367

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- reborn_izrod
- reborn_izrod
- reborn_izrod
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Представям си тия пак да станат шампиони... повече няма да гледам европейски финали... 

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Ej 66u6umigi garcite sa klasioraha aeio v gzooo na ,vs polski i ruski da q da laina hahahah
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- reborn_izrod
Брат ако се чувстваш българин няма да се радваш за това че гърците,които ни мразят в червата си,са се класирали.
ОТНОВО!!!
- Till.Lindemann
глей ся
принципно и аз не се кефя на гърците, ама, ако трябва да бъдем честни, ако ние сме в такава група, ще бъдем с 0 точки и голова разлика -9 примерно. пък да бием русия изобщо няма да казвам, че шанса е почти никакъв. бихме холандия в приятелски мач преди няколко дни, беше ок, ама после паднахме от турция. фак логик. не сме дорасли за европейско първенство
принципно и аз не се кефя на гърците, ама, ако трябва да бъдем честни, ако ние сме в такава група, ще бъдем с 0 точки и голова разлика -9 примерно. пък да бием русия изобщо няма да казвам, че шанса е почти никакъв. бихме холандия в приятелски мач преди няколко дни, беше ок, ама после паднахме от турция. фак логик. не сме дорасли за европейско първенство
till lindeman турците сега са много по силни от холандците 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе да ви еба майката с тия ксенофобски истории. Тоя народ ни мразел, оня ни мразел. Те сигурно ей така без причина...
Както и да е, гърците заслужаваха да се класират, щото руснаците са прости - как може да направят равен с Полша, които са по-слаби и от Гърция, а в последния мач тотално да подценят византийците... сами са си виновни, да го гълтат там.
Хахича ли си, къв си, не драскай глупости в тая тема, само аз имам това ексклузивно право.
Както и да е, гърците заслужаваха да се класират, щото руснаците са прости - как може да направят равен с Полша, които са по-слаби и от Гърция, а в последния мач тотално да подценят византийците... сами са си виновни, да го гълтат там.
Хахича ли си, къв си, не драскай глупости в тая тема, само аз имам това ексклузивно право.
WeAreGettingClose
- reborn_izrod
Да прав си имат причина да ни мразят.Бием ги в един куп войни,които те започват.Затова сега гърците нас ни гледат на кръв като отидем там,а ние тука ги приемаме като добри комшии.
ОТНОВО!!!
- Till.Lindemann
тоя хахича е някъв олдфаг, нарече ме на нормалния ми ник, пък не съм бил с него, откато бяхме турци
Абе да питам по коя бг телевизия или от кой стрийм може да се гледа Дания - Гер мача ? 
- Till.Lindemann
по първа
или бнт сат дето е
или бнт сат дето е