Homeland
Re: Homeland
А и Breaking Bad, как може да не си го гледал? 

бе повече от два сериала на един път нямам нерви да гледам май, пък и няма толко време, особено през семестъра. иначе си свалих рубикона, то само един сезон, сиг за два дена ще бъде сдъвкано.
тежки нокаути
Ми като свършиш рубикон давай Breaking Bad, невероятен е просто.
Кери и Мая от Zero Dark Thirty били вдъхновени от реална жена, която работи за ЦРУ.
тежки нокаути
ако някой се интересува по FX почна нов сериал - The Americans, има доста сходни неща с homeland. Развива се през 80-те(студената война) и главните герои са руски шпиони от КГБ представящи се за американски граждани. доста ми хареса пилота.
-
- Обратна връзка:
Втората серия ми хареса повече... Обаче тва наш'те агенти да не обелват бъкел руски дори във флашбековете ме дразни адски много
Ще му дам шанс още няколко епизода пък ще видим:...
Иначе тази:
!!!

Иначе тази:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- pachogipsovo
Добре започва новия сезон. Интересно ще е сега между Сол и Кери. Броуди в Канада ли трябва да е?
Even when winning is illogical losing's still far from optional!
Не беше лош сезона, ако не бяха отделили ТОЛКОВА МНОГО време за дъщерята на Броди щеше да е супер сезон.
тежки нокаути
Хах, и аз така. Изгледах първите три епизода от сезона и беше мега тъпотията и превъртях да видя ко става в последния епизод, че бях подочул разни простотии. Видях. И да до тук бях с тоя сериал и него смятам за сериозна загуба.
-
- Обратна връзка:
И аз го зарязах на първите епизоди от сезона... Сега си гледам The Americans ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аз за последно през декември 2014 го гледах когато свършваше не помня кой сезон тогава, та мисля пак да го подкарам и да изгледам двата сезона дето би трябвало да са излезли вече ?
тежки нокаути
Покрай финала на актуалните сезони на Стрелата и Светкавицата и спама покрай края на гот, който ме напрегна изключително много, реших да подкарам отново тоя сериал и изгледах първи епизод от пети сезон. Не беше зле. Ще го видим нататък.
тежки нокаути
Щях да слагам нещо друго, ама забравих и така
ти почна ли да го гледаш пак, как ти се струва?
btw, супер странно ми е и интересно, как си позволяват да използват реални имена като на Асад и сигурно други подобни

btw, супер странно ми е и интересно, как си позволяват да използват реални имена като на Асад и сигурно други подобни

тежки нокаути
Сезон 5, епизод 8, мисля че беше.Императора написа:ама кажи де, искам да видя!
Контекста беше, че Куин се беше внедрил в една групировка от ИД и им даваше акъл как по-ефективно да бомбят цели в Сирия, защото той наскоро се беше върнал от там след две години.
После, уж, по-пътя за там, бяха спряли за почивка/зареждане с провизии на българо-сръбската граница. Единия джихадист му вика само зареждаме за ден-два и продължаваме.
И той му отговаря: "Какво зареждате? Автомати ли? Не можете да минавате през границата с автомати, освен ако не искате да прекарате няколко години в български затвор"

тежки нокаути