Още повече, направили са най-тъпото, което са могли - събирането на шибани "флагчета" да ти отключва игрово съдържание, не просто екстри към него. Абсолютно малоумно. Дали съм се занимавал да обикалям Истанбул да диря скапаните анимус фрагменти няколко часа, за да разцъкам спомените на Дезмънд по 5 минути, а? Я да им го набия.
Играта е едно ниво по-надолу от предишните. Дори самите персонажи са някак... кухи. И безлични. Дори тъпата София около която се върти цялата игра е няква никва.
И направо дадоха отговори в края на играта, бахти и тъпия отворен край...
Assassin's Creed Revelations
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Assassin's Creed Revelations
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Подземният град на Кападокия ме впечатли най-много

-
Der Meister
- Обратна връзка:
Оооооо и той ли присъства в играта
Баси якото. Аз съм още в началото иначе и супер много ме кефи играта (както и всички части досега), само tower defense-a дразни 
Не знам.. мен лично ми хареса tower defense-a, разчупва положението.
Единствено ми липсва язденето из града като в Brotherhood, понякога омръзва тва тичане.
Играта е отлична, но фаворит от всички серии досега си ми остава втората част![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Единствено ми липсва язденето из града като в Brotherhood, понякога омръзва тва тичане.
Играта е отлична, но фаворит от всички серии досега си ми остава втората част
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Тц, след 2рият Асасин, поредицата ми е нещо доста скучна. Не знам на какво се дължи, но не мога да го преодолея
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
"Selim's forces have fallen back to Varna", ако правилно чух. Най-после да ни споменат!
Замислям се, че преди две лета не довърших AC2, а бях на предпосления чаптър (после разбрах), защото Fallout 3 ми отне живота. Сега пак играя нов АС и отново има мегадобра игра от Bethesda, но този път явно АС-то ми е по-близко до сърцето, щом Skyrim не ми е взел цялото време.