League Of Legends (LOL)

Игри за PC
Публикувай отговор
Jonathan
В момента играе: My G&G Scar L

Re: League Of Legends (LOL)

Мнение от Jonathan »

Защо са тези снимки, да не би случайно да си мислиш ,че играта с Туич е про ? Или ,че ти си про ?
Strangers ...
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

http://www.own3d.tv/live/10186/Krifar_s_Livestream

Гледай и научи някое и друго нещо за тая пуста игра
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Jonathan написа:че играта с Туич е про
Всеки герой в играта може да бъде про...
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Мнение от Sabaka »

mirror_edge написа:
Jonathan написа:че играта с Туич е про
Всеки герой в играта може да бъде про...
Никой герой в играта не може да бъде про.Всеки си има поне една слабост в ливето на друг герой.Но всеки играч може да бъде про.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

(cough)sivir(cough)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Sabaka

Мнение от Sabaka »

Какво за Сивир?
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

{SuPa-1337-Killa} написа:(cough)sivir(cough)

Сивир щото е про да :lol:
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Тя пък е възможно най-безпомощната мръвка, горката. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

VALENTINVS написа:Тя пък е възможно най-безпомощната мръвка, горката. :lol:
+1 тая се чудя дали на ранкд игрите въобще я пикват :roll:
За да стане кери трябва да е била 20 мин гора и да е хванала всичките килове от всичките гангове :lol:
(ако някой мисли да ми обясни как е направил 30-0/пента килл вс нуубове - спести си го :D )
:icq22:
Аватар
LieutenantColonel
В момента играе: LoL,BF Series

Мнение от LieutenantColonel »

Sivir става единствено за бързо ояждане и бакдоор което си е напълно безмислено
Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs - Murphys Law of Operations
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Да сивир е толкоз безполезна, че я играят в ранк повече и от miss fortune. По едно време дори я банваха. Доста си е добра в фарменето. Доста добър pusher е + има си безпатен banshee и в team битките ако има и един carry, и dps tanky улта + Stark's Fervor и гледай какво става ;)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

За мен най-малоумният герой е Tristana. Особено като от нашият тийм някой я пикне на 3vs3 лошо ми става. Напълно безполезен герой в team battles и става само за фокусиране от противника и фийдване.
TheChosen1 написа:даджайците
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

the_presator написа:За мен най-малоумният герой е Tristana. Особено като от нашият тийм някой я пикне на 3vs3 лошо ми става. Напълно безполезен герой в team battles и става само за фокусиране от противника и фийдване.
Същата история. Nidalee и тя не е много по-различна, рожбицата. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
LieutenantColonel

Nidalee освен да бяга постоянно от TeamFight друго нищо особенно не съм видял
Professional soldiers are predictable; the world is full of dangerous amateurs - Murphys Law of Operations
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

VALENTINVS написа:Тя пък е възможно най-безпомощната мръвка, горката. :lol:
AAA
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Някой да знае гайд за руните? Имам вече повече от 8000 IP и се чудя какво да правя с тях, а съм над 20-ти левъл и нямам нито 1 руна. Нали мога да взимам тези от Tier 3 дето уж са най-силни, а на 30-ти левъл ще може и 3-тата квинтесенция да ползвам?
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Sabaka

Мнение от Sabaka »

Nidalee е можи би възможно най-трудния герой в играта.И то не щот е тегава и безполезна, а защото добър играч с нея може да прави чудеса.Сериозно.И въпреки това на 5в5 едшпила е безполезна.Единствения добър начин според мен е и набуеш CD Reduc и АП и да я направиш съпорт лечител.ДА скачаш на котка в отборните битки е чисто самоубийство.И тая седмица ми доиде да си изтръгна сърцето и да го изям, когато видях Nidalee да проваля билда и да фииди.То не веднъж
Тристана и Евлин са моите най-омразни герой и заслужават да ги ударят едновременно Пантеон, Кенен и Фидълстикс с ултимат с по 700 ап.
Сивир е колко да държи фронта в средата до мид гейма.После да пусне един ултимат в отборните битки и да се надява да не я фокусират.
Много герои трябва да се променят.Имам чувство, че само танковете(Morde Shen Rammus както и някой от хибридите като Olaf и Trundle), медж Nuker-ите(Аnnie Ryze, Karthus, Veigar и renged carry(Ashe MF) са едиствените смислени класове.Съпортъра я си върши работата, я не.Меле керитата само дебнат(Има изключения)
Аватар
Sabaka

Мнение от Sabaka »

the_presator написа:Някой да знае гайд за руните? Имам вече повече от 8000 IP и се чудя какво да правя с тях, а съм над 20-ти левъл и нямам нито 1 руна. Нали мога да взимам тези от Tier 3 дето уж са най-силни, а на 30-ти левъл ще може и 3-тата квинтесенция да ползвам?
Взимай Т3.Онтосно гаид незнам с кой герой играеш, но основните са 3 или 4 страници.

Mage -Червени Magic Pen/Жълти Ap per level(или мана регенерация) и сини пак АP per level(а може и CoolDown Reduction) Kвинтесенцийте са или flat AP(12 ap на lv 1) или flat HP

Меле-или само крит шанс и критична щета отгоре(Аш и Триндамир) или Armor pen със Atack Speed.Но нищо не пречи да набуеш flat damage и да почнеш с 120 щета на лв 1

tank - flat armor жълти и magic resistance per lv сини.Червените са според героя.
Някой хора слагат flat ХП ама аз не съм фен на това.

Руни има из гаидовете на героите или просто виж в профилите на някой много добър в листа ти.
Не ти предлагам да правиш комбинации(демек 3 сини AP per level и 4 CD reduc)Губят се малкото бонуси който така и така дават самите руни.
Аватар
LieutenantColonel

Sabaka написа:Nidalee е можи би възможно най-трудния герой в играта.И то не щот е тегава и безполезна, а защото добър играч с нея може да прави чудеса.Сериозно.И въпреки това на 5в5 едшпила е безполезна.Единствения добър начин според мен е и набуеш CD Reduc и АП и да я направиш съпорт лечител.ДА скачаш на котка в отборните битки е чисто самоубийство.И тая седмица ми доиде да си изтръгна сърцето и да го изям, когато видях Nidalee да проваля билда и да фииди.То не веднъж
Тристана и Евлин са моите най-омразни герой и заслужават да ги ударят едновременно Пантеон, Кенен и Фидълстикс с ултимат с по 700 ап.
Сивир е колко да държи фронта в средата до мид гейма.После да пусне един ултимат в отборните битки и да се надява да не я фокусират.
Много герои трябва да се променят.Имам чувство, че само танковете(Morde Shen Rammus както и някой от хибридите като Olaf и Trundle), медж Nuker-ите(Аnnie Ryze, Karthus, Veigar и renged carry(Ashe MF) са едиствените смислени класове.Съпортъра я си върши работата, я не.Меле керитата само дебнат(Има изключения)
Просто като видя Nidalee със Спринт/Флаш комбо и ми става ясно колко ще я гоня
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Sabaka написа:Nidalee е можи би възможно най-трудния герой в играта.И то не щот е тегава и безполезна, а защото добър играч с нея може да прави чудеса.Сериозно.И въпреки това на 5в5 едшпила е безполезна.Единствения добър начин според мен е и набуеш CD Reduc и АП и да я направиш съпорт лечител.ДА скачаш на котка в отборните битки е чисто самоубийство.И тая седмица ми доиде да си изтръгна сърцето и да го изям, когато видях Nidalee да проваля билда и да фииди.То не веднъж
Karthus за мен е много тъп герой. Той за 6000 и умира адски лесно, не прави много демидж, а анивиа дето магийте и правят много демидж и не умира толкова лесно, като умре става на яйце.... :lol:
Публикувай отговор