mitko 666 написа:
Ти слушал ли си новия албум,че да казваш че нестава за крейдъл става въпрос.
Боргир освен до 97 нямат хубави албуми така ли :Х
Аз новият албум на боргир не съм слушал, но чух една от песните им в youtube.com(gateways) , за което не съжалявам , защото предизвика много смях у мен.
Самата мелодия е много симфонична и по голяма част от нея се изпълнява от оркестъра.Самите рифове от друга страна не струват.Саграт през цялото време шепти и приказва разни работи , при което са прекалили с ефектите и е супер дразнещо и досадно.
А като тази вокалистката започна да пее , направо ме наби смях , защото пеенето и прилича на някакъв слаб български превод на детско филмче , в коеото има отрицателна роля.Просто отвратително изпълнение.А за клипа не искам да говоря.Просто такива комични физиономий , каквито правят членовете на групата , толкова безмислен клип , не бях виждал отдавна.
Като цяло отдавна преживях смъртта на диму боргир.Предпоследния албум беше почти толкова боклукчийски , колкото и този.
Най-интересното беше , че долу във коментарите на клипа почти всички в youtube.com даваха положителна оценка за въпросната песен.
Изглежда е нормално някой хора да харесват тази гадна музика.
Като цяло самата тема на подфорума е безмислена.Музиката трябва да се слуша не да се обсъжда.Винаги ще има хора , които слушат гадна музика като Диму Боргир и в това няма лошо щом и харесва.
Напоследък и DarkThrone защочнаха да си променят стила.Просто винаги когато дадена група си промени стила е на лошо.Никога не става по добра.Това е като правило.