PlayStation 3 заслужава ли си?

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Публикувай отговор
Аватар
John-117

Re: PlayStation 3 заслужава ли си?

Мнение от John-117 »

Harcort написа:Мачка единствено вашето заблудено съзнание, лишено от истинския геймплей в реалните му размери и скороста на един нормален интернет. Тъжно е да гледам как ниската геймплейна култура се развива на територията на ексбокс. Единствено недъзите на примитивно създадените компоненти на тази конзола ви карат да прибягвате до този фанатизъм, който реално и ви пречи да осъзнаете, че интернет отдавна е в телевизорите и вашата битка е загубена! Горещо ти препоръчвам да се докоснеш до истинския геймплей които е внедрен в една доста по-развита конзола и същевременно не забравил изконните черти на класическия олдскуул геймплей които аз помня от детството си. Замисли се малко преди да ми отговориш. Вие младите, които не сте прекарали 20+ години пред системата трудно разбирате същноста на контрола и самите основни части на геймплея- а той е всичко. Тук идва силата на Сони които успяват да надградят феноменалните постижения на разработчиците от миналото ( които ти не знаеш ) и да ги фрустрират в един по-съвършен продукт, уви оценяван от хора като мен прекарали десетки години пред системите. Не ми отговаряй, знам че нямаш какво смислено да кажеш на човек които е отрасъл с геймплея.
TL:DR.
Аватар
Harcort
В момента играе: на Телевизор

Мнение от Harcort »

Е казах ти да не ми отговаряш. Уви и не каза нищо. Не се притеснявай, на 10 и аз бях така.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Harcort написа:Е казах ти да не ми отговаряш. Уви и не каза нищо. Не се притеснявай, на 10 и аз бях така.
LMAO, ама ти наистина се изяждаш, а? :lol:
Xbox 360 > PS3, just deal with it already. Няма нужда да обиждаш, няма нужда да се пънеш какво да измислиш, фактите са си факти.
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

John-117 написа:
Xbox 360 > PS3, just deal with it.
Е поне вече не го пишеш с капса.
vanmx

Мнение от vanmx »

За какво ми е Xbox, като си имам компютър. Дали ще играя на компютъра или на Xbox-а ми е все тая - И двете платформи са на Майкрософт, и на двете се пирастства яко, игрите се играят с един и същ геймпад и заглавията са едни и същи - има точно две екслузивни заглавия за xbox, които ме вълнуват - Alan Wake и Forza. Компютъра го използвам да си изпиратствам играта на него и ако ми харесва да си я купя за Playstation-а. Ако нямах геймърски компютър, щях да използвам Xbox за тази цел.
Playstation за мене вече е съвсем друга работа, защото всички екслузиви си струва да се пробват. А пък за мене dualshock е най-добрия геймпад правен някога, е сигурно защото са ми малки ръцете и съм свикнал с него още от времето на първия PLaystation :D
Общо взето предпочитам PS, но скоро време бих си взел и един кашон да разцъкам на него, защото цената му е достатъчно ниска (и има защо :D )
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

vanmx написа:За какво ми е Xbox, като си имам компютър. Дали ще играя на компютъра или на Xbox-а ми е все тая - И двете платформи са на Майкрософт
Компютъра не е платформа на Microsoft.
vanmx написа:и на двете се пирастства яко, игрите се играят с един и същ геймпад и заглавията са едни и същи
Баш едни и същи не са.
vanmx написа:има точно две екслузивни заглавия за xbox, които ме вълнуват - Alan Wake и Forza.
Окей.
vanmx написа:Компютъра го използвам да си изпиратствам играта на него и ако ми харесва да си я купя за Playstation-а. Ако нямах геймърски компютър, щях да използвам Xbox за тази цел.
Ми пиратсвай си на PlayStation-ъна.
vanmx написа:Playstation за мене вече е съвсем друга работа, защото всички екслузиви си струва да се пробват.
Баш всичките не. Ама има добри, определено.
vanmx написа:А пък за мене dualshock е най-добрия геймпад правен някога, е сигурно защото са ми малки ръцете и съм свикнал с него още от времето на първия PLaystation :D
Общо взето предпочитам PS, но скоро време бих си взел и един кашон да разцъкам на него, защото цената му е достатъчно ниска (и има защо :D )
Kay.
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

John-117 написа:Компютъра не е платформа на Microsoft.
:D

Games for Windows предполагам няма нищо общо с Ms. Аз знам, че 90% от пц геймърите играя под Linux, останалите 4% са с макове, но и този 1% които остава за Windows не е малко
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Harcort написа:
John-117 написа:Компютъра не е платформа на Microsoft.
:D

Games for Windows предполагам няма нищо общо с Ms. Аз знам, че 90% от пц геймърите играя под Linux, останалите 4% са с макове, но и този 1% които остава за Windows не е малко
Забравих - който е писал OS-а, той държи платформата. Затова и Dreamcast-а е конзола на Microsoft, щото е с Windows CE туулкит-ове. :? А за Games for Windows - ами тия дето ползват Steam? Явно тогава компютъра става притежание на Valve. :lol:
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

Хахахах, махни си Windows-а и си ползвай Steam на воля. Предполагам ще използваш DirectSteam 11. Много си умен - дийлнах уит дат!
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Harcort написа:Хахахах, махни си Windows-а и си ползвай Steam на воля. Предполагам ще използваш DirectSteam 11. Много си умен - дийлнах уит дат!
:lol:
Talk about desperate.
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Мнение от Infernal »

OMFG microsoft е измислил компютъра или по скоро Бил Гейтс, който притежава микрософт games for windows пак е на микрософт :stooped:
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

Майкрософт е измислил компютъра брат, а games for windows няма нищо общо с Microsoft - винаги си е било собственост на Hitachi. Самия Illusive Man го казва към края на 3-ката :wink:
Аватар
Пор
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.

Мнение от Пор »

Harcort написа:Майкрософт е измислил компютъра брат, а games for windows няма нищо общо с Microsoft - винаги си е било собственост на Hitachi. Самия Illusive Man го казва към края на 3-ката :wink:
Гхххахахах,ти ме уби.
И си вярва.
Пор.
lol @ forum
Harcort написа:Майкрософт е измислил компютъра брат
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

И кое точно не е вярно?
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Billy Wonka написа:OMFG microsoft е измислил компютъра или по скоро Бил Гейтс, който притежава микрософт games for windows пак е на микрософт :stooped:
^ На кого продава Sony. :lol:
Аватар
Harcort

Мнение от Harcort »

на UNSCDF монитори
h3lnWo

Мнение от h3lnWo »

Майкрософт е измислил компютъра брат, а games for windows няма нищо общо с Microsoft - винаги си е било собственост на Hitachi. Самия Illusive Man го казва към края на 3-ката
E не човек това вече е тотален FAIL.Как може да казваш,че МS е създал компютъра бе момче? За Джон Атанасов и Клифърд Бери не си ли чувал? МS е създал Windows-a ,не PC-то.Силно се надявам да си тролил или поне да си се напил като копеле докато си писал тоя коментар ,ама като гледам какви бисери пишеш тука...
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

vanmx написа:А пък за мене dualshock е най-добрия геймпад правен някога, е сигурно защото са ми малки ръцете и съм свикнал с него още от времето на първия PLaystation :D
+1 Доста съм играл на Xbox360 контролер въпреки че нямам бокс и въпреки тфа не успях да свикна на него. Явно прекалено много часове съм прекарал играейки на DualShok2 и немога да свикна да играя на нищо друго освен на PlayStation контролер.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Или просто можеби бавно възприемаш.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Напълно нормално е PlayStation контролера да ми е по удобен след като съм прекарал x10000 пъти повече часове игра на него отколкото на Xbox360. Коментара ти беше напълно излишен, пък да не говориме и че правиш жалки опити да ме провокираш. Дори тъпак като теб неможе да ми развали настроението тази вечер. :)
Публикувай отговор