Матури :)

Нещата от живота
Публикувай отговор
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Re: Матури :)

Мнение от d4rk.1nside »

5.26 БЕЛ
5.88 АЕ
остарехме
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

К'ви ги дрънкулите - да знаеш чужд език по-добре от своя? На Английския като не дадоха литературна част, какво да се очаква :lol: То бива шега, ама :(
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Я кажете сега откъде преписвахте :twisted: :twisted: :twisted:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

5,12 БЕЛ. Историята даже не искам да я коментирам.
чукам, влизам, гледам заключено
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

5,88 АЕ
5,71 БЕЛ

meh. Не че е кофти, 'ма разни приятели има повече от мен :oops:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Дади написа:5,88 АЕ
5,71 БЕЛ

meh. Не че е кофти, 'ма разни приятели има повече от мен :oops:

:disbelf: :disbelf: :disbelf:

Вечно недоволни! :?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Момчурища, ще можем ли да си видим творбите, или никой нема да ръгне да ги връща по провинцията :(
:o Или имаш, или немаш.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Куц Пръч написа:К'ви ги дрънкулите - да знаеш чужд език по-добре от своя? На Английския като не дадоха литературна част, какво да се очаква :lol: То бива шега, ама :(
Ама си доста тъпо парче.
Изпита по английски няма литературна част. Мислиш ли, че Ƿyrd примерно ше има 4,53 по БЕЛ ако беше изпит по граматика, а не изпит върху дебилна комунистическа литература по план непроменян от 50 години?
Освен това, матурата по английски е на ниво B2, което си е средно, докато тази по български, като роден език на зрелостниците, е със значително по-висока трудност.
На пратика няма нищо нередно в това хората да изкарат по-висока оценка по чужд език, отколкото на собствения си.

И не, глупако, никой няма да ти върне матурата да я разгледаш, що за наивна, тъповата идея?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

БЕЛ - 4,81
АЕ - 5,68

@Куц Пръч
Серем ти на главата. Няма да повтарям мнението на Валдес, но... what he said. Dumbass.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Истината е, че и да имаше литературен компонент на изпита по АЕ, нямаше да представлява каквато и да била трудност, поне не и за мен. :D

Друг е въпросът, обаче, че това реално няма как да се приложи в настоящата система на зрелостните изпити, поради простата причина, че дисциплината Английска литература не се изучава във всички средни училища. :roll:

Thus your statement fails to make its point or I fail to comprehend it, the former being somewhat more likely. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Hicks написа:Я кажете сега откъде преписвахте :twisted: :twisted: :twisted:
ти взе ли ги? :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Валдес написа:дебилна комунистическа литература
Ъм, да, about that . . . не всичката е дебилна.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Валдес написа:
Куц Пръч написа:К'ви ги дрънкулите - да знаеш чужд език по-добре от своя? На Английския като не дадоха литературна част, какво да се очаква :lol: То бива шега, ама :(
Ама си доста тъпо парче.
Изпита по английски няма литературна част. Мислиш ли, че Ƿyrd примерно ше има 4,53 по БЕЛ ако беше изпит по граматика, а не изпит върху дебилна комунистическа литература по план непроменян от 50 години?
Освен това, матурата по английски е на ниво B2, което си е средно, докато тази по български, като роден език на зрелостниците, е със значително по-висока трудност.
На пратика няма нищо нередно в това хората да изкарат по-висока оценка по чужд език, отколкото на собствения си.

И не, глупако, никой няма да ти върне матурата да я разгледаш, що за наивна, тъповата идея?

Не знам матурата по английски как е била, но тази по немски определено не беше на ниво В2, а на доста по-високо. Защото с моя ТестДаф 19/20 4,77 да имам е някакси неправдоподобно. Но по БЕЛ имам 5,77 така че съм доволен. А за комунистическата литература просто няма да коментирам.

Бтв: Мисля, че може да се види какво сме сътворили, но не знам дали още са пристигнали.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Ƿyrd, няма литературен компонент на матурата по АЕ, защото се води изпит по чужд език. Иначе да, щеше да е приятно да има и литература, но като човек изучавал тази дисциплина в училище и гледал как около него се пънат едва да схванат за какво се говори в тая купчина текст насреща им... няма как. Аз, ти и още по 5 човека в град ше имаме някакви точки от литературата. :wink:

THE KING OF TIME, аз матура съм държал преди 2 години, въобще не знам сегашната каква е била и на какво ниво е. Но ти обяснявам по изискване и по стандарт, че зрелостни изпити по чужди езици са на ниво B2. Тия варияции, които се получават от това, че самите изпити се съставятт от олигофрени не променят нивото, на което изпита трябва да бъде. А ти като имаш 4,77, едва ли трудността на изпита ти е бил проблема. По-скоро си си олигофрен. :roll:

Дади, разбира се че не всичката е дебилна. Аз лично съм голям фен на значителна част от по-съвременната (отпреди 200 години, съвременна) литература, която се изучава. Но виж, ако бях министър на образованието, щях да пооправя тоя списък с глупости и да разкарам някакви олигофрени като Гео Милев от предмета.
А дали лекенце като the king of time ше ми коментира изказа, през курягата ми е, готин. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аве хора

братовчедка ми тази година е 7 клас, кандидатства и по БЕЛ и се пада Иван Джуренов , който лично аз не бях чувал досега

та, питам се аз, с какво произведенията, върху които трябваше да се подготвям при моето кандидатстване (Една Българка, На нивата, По жицата...), са по-слаби, за да бъдат заменени с нещо, писано от тоя иван?

и ако те са били по-слаби и недостойни за учене от кандидат-гимназистите сега, ние защо сме ги учили?

пълен скотум е сичко :)
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Валдес написа:Ƿyrd, няма литературен компонент на матурата по АЕ, защото се води изпит по чужд език. Иначе да, щеше да е приятно да има и литература, но като човек изучавал тази дисциплина в училище и гледал как около него се пънат едва да схванат за какво се говори в тая купчина текст насреща им... няма как. Аз, ти и още по 5 човека в град ше имаме някакви точки от литературата. :wink:

THE KING OF TIME, аз матура съм държал преди 2 години, въобще не знам сегашната каква е била и на какво ниво е. Но ти обяснявам по изискване и по стандарт, че зрелостни изпити по чужди езици са на ниво B2. Тия варияции, които се получават от това, че самите изпити се съставятт от олигофрени не променят нивото, на което изпита трябва да бъде. А ти като имаш 4,77, едва ли трудността на изпита ти е бил проблема. По-скоро си си олигофрен. :roll:

Дади, разбира се че не всичката е дебилна. Аз лично съм голям фен на значителна част от по-съвременната (отпреди 200 години, съвременна) литература, която се изучава. Но виж, ако бях министър на образованието, щях да пооправя тоя списък с глупости и да разкарам някакви олигофрени като Гео Милев от предмета.
А дали лекенце като the king of time ше ми коментира изказа, през курягата ми е, готин. :D

За пореден път се убеждавам, че си наистина зле. Добре, че не си министър на образованието, че ще пробием дъното, макар че ти си го пробил отдавна като ти гледам постовете. И ако обичаш, не ми поставяй оценка на немския, защото по-влиятелни хора го правят това, не някакъв си смешник от интернет форум.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Валдес написа: Освен това, матурата по английски е на ниво B2
WTF ? Карал съм матура по АЕ и няма начин да е B2 (по-скоро A2) нз къде си го чул/видял т'ва но B2 си е сериозно ниво на английски.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Кое му е сериозното? Има още цели две нива отгоре. Точно B2 си е матурата.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Progressor написа:
Валдес написа: Освен това, матурата по английски е на ниво B2
WTF ? Карал съм матура по АЕ и няма начин да е B2 (по-скоро A2) нз къде си го чул/видял т'ва но B2 си е сериозно ниво на английски.
Прав си, моя грешка, верно че беше А2, не B2... :oops:
Но B2 не е много високо ниво. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Агент Боцко написа:
Hicks написа:Я кажете сега откъде преписвахте :twisted: :twisted: :twisted:
ти взе ли ги? :)