Vermic написа:Жалко е че няма човек във този форум който да е по-умен от мен

Vermic написа:Жалко е че няма човек във този форум който да е по-умен от мен

Хаха, какви възможности. Ти в Кембридж ли ще ходиш? Или Оксфорд? Или по-скоро някой немски/датски/холандски/италиански университет, в който се кандидатства с есе от 250 думиTHE KING OF TIME написа:Албтраум, абе не че съм добре запознат с английските университети, но там не беше ли London school of economics-едно от най-елитните учебни заведения за икономически дисциплини в света? Оксфорд и Кеймбридж мисля че са ясни-също така Universisty of Essex е доста престижен, в Шотландия също-University of Glasgow. bla bla bla

Ем за таксата си има студентски кредитAudiofly написа:Щото силно ме съмнява първо да можеш да си плащаш таксата

Таксите (за бакалавър) са еднакви в цяла Великобритания (3300 паунда) . А CFA сертификат без диплома трудно ще ти дадатAudiofly написа:Имах предвид за Кембридж/Оксфорд/LSE тип университети с доста солени годишни такси

Първо там бакалавара е 3 години което по 10к паунда на година прави 70000 лева. Със завършено висше почваш на около 3000 паунда заплата месечно. Избиваш ги за 10 месеца. Тука за 4 години магистратура да кажем че имаш по 500 лева разходи на месец + 1000 лева такса годишно прави 28000 лева. С висше почваш на 1000 лева заплата. Избиваш ги за 28 месеца... Да не говорим, че в англия спокоино можеш като студент да си намериш няква работа за 6-7 паунда на час. Тука като студент ше бачкаш за 3-4 лева на час... Така че не ми обяснявай колко било набутвация да учиш в чужбинаAudiofly написа: А с тези пари, да закръглим 4 години на 100 000 лв (не смятаме магистратурата, която е по-скъпа), можеш след като вече си се потрудил да поучиш, да си направиш един портфейл, който да ти носи 20-25% годишна възвръщаемост, мисля че можеш да си ги сметнеш. А конкретно в тази сфера се гледат резултати, а не диплома. Литературата можеш да си я поръчаш и да четеш, стига да имаш желание. А за CFA не ти трябва диплома от посочените университети
Смей се ти с тъпото ти право дето след 5 години прогнозират да има 2 пъти повече прависти от свободни места... Ше те видим на ква заплата ше те зематМоридин написа:Ахахахахах бе, Уаноби...
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?