bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Като бяхме в детската градина така се карахме. Моето е по хубаво и другия казва не моето. Та Джар Джар ще е шампион по спор в детската градина това е неговото признание. По добре неси губи таланта тук Джар Джар а бягай към детската градина да покажеш колко те бива, пък туку виж някое детенци ти пуснало сигорен съм че дечицата обичат Джар Джар Бинкс. Та той е толкоз забавен 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Това ли е моето признание? 
Откъде знаеш, че е самата истина като НЕ СИ ИГРАЛ ИГРАТА. Даеба тъпия гъз. Просто те виждам че обичаш да спориш, но не си играл играта, грам понятие си нямаш нито от историята, нито от арта, нито от оръжията, нито от босовете ама спориш с игралите я нали. Познай на кого тежи повече мнението, на този който е играл ГОВ(но) и има мнение или на този който от тук чул нещо и от там и се прави на много компетентен, а всъщност е '' Даеба тъпия гъз''
Как го правиш, кажи ми! Нинджа ли си?Просто те виждам
Аха извади дума от контекста, за да я използваш в прякото и значение, за да се опиташ да избегнеш затапването което получи.
Споредмен просто неразбира за кво става дума.

/thread
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
На против, много добре разбирам за какво става дума - съпоставяте трите игри и накрая God of War 3 побеждава. 
Едит:
Иначе, като си говорим за контекст... Вие въобще не пишете по темата, та за какви контекстове ми говориш?
Едит:
Аха, правиш се на умен, което не се получава.DJ Cat написа:Аха извади дума от контекста, за да я използваш в прякото и значение, за да се опиташ да избегнеш затапването което получи.
Иначе, като си говорим за контекст... Вие въобще не пишете по темата, та за какви контекстове ми говориш?
Горкото същество никак нему е лесно.
Изход just won. Аха Уидоу грозен си, тъп си, кльощав си и се заяждаш тип първи клас. Замисли се защо ми дишаш въздуха, само го хабиш.
Дори и такъв да съм, а аз не съм, не прави GoW3 по-малко добра. Don't you get it? 
Колкото по тъпи хора се кефат на една игра това я прави толкоз по малко одбра. Това че ти се кефиш на год оф уар я прави по-малко добра. Ако аз и се кефех щеше да я прави по добра.
Щото имаш 140 IQ, нали?
Иначе колкото повече фенове има една игра, толкова по-добра е играта - това е факт.
Иначе колкото повече фенове има една игра, толкова по-добра е играта - това е факт.
Какъв факт е това? Та симс и уоу имат най мн фенове ходи ги играй. Чалгата пък има най мн фенове в бг значи е суепр. Джар Джар несе опитвай да дадиш факти от гъза си
Пак сравняваш The Sims с GoW!
Колко па да си зле?![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Колко па да си зле?
Ти я сравняваш глупако но неможе да го осъзнаеш.
Бегай на планетата Набу че явни ти е трудно да разбереш за кво ста дума на земята.
Нещо си се объркал. Аз говоря за GoW3 и Bayonetta. Ти си този, който ми говори за WoW и Sims. 
Нищо неси казал за год оф уар там е работата, разбирам да кажеш нещо комбоси да покажеш нещо просто ама нищо бате само името и знаеш точно за тва бегай на Набу че тука си неадекватен.
Е да, ти определено знаеш повече за нея щом я сравняваш с The Sim и WoW. 
Братле цитирай ми един пост кадето си казал нещо съществено за играта нищо неси написал за нея защото до там ти се простира информацията. Нищо неможеш да кажеш и затова звучиш като дете от дестката градина. Те така като са малки децата и незаят нищо и поне могат да повтарят моето е по хубаво, само дето в случея дори не е твое.