Sentri си го каза - там са тези, които са отхвърлени от тук. И сега само гледат този форум и пишат там, защото ще има храненье. И живото доказателство за това е тоя гълъб Stormheim. Всяко негово изречение може да бъде опровергано, защото е смотан и не знае какво пише естествено. Гледайте.
Хай гайс

Реших да ви навестя, ама за съвсем малко, че тук смърди на дупнишки кенеф и ми става леко зле.
Никой от екипа няма нищо общо с Дупница, а и щом си решил да влезеш в кенеф значи искаш да се изсереш, което и правиш.
И предварително да кажа, че идвам с мир
Идваш да сереш с мир?
Всъщност муксата беше от вас изначално.
Еми тука беше, но беше прекалено тъп и го изгониха. И сега е при вас, кото доказва написаното по-горе.
Но дори той, който беше отчайващо тъп (и си го признаваше) осъзна, че не му се тъне тук в лайна, та реши да стане малко...ъъ човек.
Тънеше в лайна, защото си го заслужаваше, сега лайното е при вас.
И има сериозен напредък трябва да ви кажа.
Доруи вие му се смеете. Това напредък ли е?
Интересно как не помните форумната си история.
Я попитай Деник за нещо.
Моридин вече ви каза по някои въпроси как стоят нещата.
Той баш па нищо не каза.
Много ме кефи как вие се настървявате, като че ли става дума за Левски с/у ЦСКА, а най ми е сладко като слушам, когато някой от ПЦ Мания иска да ни рейдва форума
Ти рейдваш пич, не ние...
И после там сме били 12-годишни злетаци, а тук сте ебем ти зрелите пфхахаххахахаха
С нищо не показваш, че си по-голям.
Всъщност исках да кажа само, че и тук има свестни хора, готови да заформят интелигентна дискусия, но се чудя какво дирят още при 13 годишните чавета, които четат за интересни "хрумки" и "джиткат" "джитки" и "геймки"
Има и те гонят тъпаците като муксата, които идват при вас.
Трябва да спирам скоро, защото ми е много смешно... ебати ноулайфъра съм къде се забих хахахах.
Еми сам си казваш, че си ноулайфър.
Та като за последно - искам да ви благодаря, защото без вас онази тема (както и първата тема в стария форум, въпреки, че повече се отнасяше за индианците от Замунда, вас също сме ви уважили подобаващо) трудно щеше да съществува.
Абе не е баш за последно. Доста още пишеш нататика и за тва земи се махни.
Благодаря ви момчета (изключвам, че има жени тук... или греша? Едва ли.)!
Еми не сме като вас, има и момичета тук. Някои са и с цици.
Благодаря и на екипа на бившото вече любимо списание, че благодарение на тях, ние се смеем на едни от най-плитки статии въобще, които сме чели някога.
Можеш ли да напишеш по-добра статия. А и казваш, че ти е любимо, но в последствие го оплюваш. Тука си противоречиш. Тъп си.
Не случайно още от едно време имаше една рубрика (няма да ви казвам къде) "Закърнели Неврони" в която се вадеха вашите бисери.
Що не кажеш къде? Щото ще се извадят веднага 15575443 от вашите лайнарски коментари и "бисери".
Уникални!
да
Но, естествено, в България както и Азис беше на върха на популярността, така и РС Мания беше най-масовото кенефно четиво.
Ето го и противоречието, за което писах по-горе. Тъп си.
Всяко чаве дето батко му записал ЦС на комп-а и пита за "кодове за бесмуртие" си държеше щастливо пцманийка под ръчичка
Какво му е на ЦС? И да държеше ПЦ манийката, защото е добро списание.
Какво е ПЦ Мания без рубрика за чийтове, ебати!
В най-големите гейм сайтове има отдели раздели за чиитове и гайдове. Сигурно за това са станали най-големите, защото лапетата дето играят ЦС със чиитове са влизали постоянно в тях. Лишен си от всякаква логическа мисъл.
Хахахах.
да, смешен си
Много ме кефи как няколко пъти с коментар съм поправял някой автор да си оправи смешно написаната новина или фактологическа грешка в статията, след 5 минути всичко оправено, а коментара ми изтрит
Гледам, че твойте коментари са така доста безгрешни и добре написани. Човешко е да се допускат грешки в бързината.
Жалко, за малцината от ваш'та пасмина, които не са с IQ под 80.
Как точно го определи това. И кои са тези хора? Гледам във вашия форум е шерифа, ти, мукста - абе все хора свръх умни.
Айде, лек път и до нови срещи
Продължаваш да пишеш после, махай се!
inb4: да ти иба макята - ААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХА
Браво! Май от това изречение си личи дали твоето IQ е под или над 80.
не, сериозно, нали няма да забравите да ме напсувате както си му е реда?
Еми тъпите се псуват. Това е доказано в предишните постове.
Да си ги попремерите, подърпате и да покажете кой е "ПО-ПО-НАЙ" бе аахахахахахха
Това с по-по-най беше ебавка, която явно не си схванал.
Това е само първия му коментар.

Смятайте за другите. Ебаси индивида е този!