АК-47 vs. M-16
Re: АК-47 vs. M-16
Хаха тва е за бисерите. 

Мир написа:Девствената ти душичка е затапка към бара, путко.
Тъп си, ама си твърде тъп, за да разбереш
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
Мир, мога да ти обясня точно колко си тъп, но няма смисъл, тъй като няма да можеш да ме разбереш.
Niko216, кви китайци бе, бате, за карабини си говорим.
Niko216, кви китайци бе, бате, за карабини си говорим.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Имам достатъчно тестостерон - расте ми брада. И на теб ще започне да ти расте като станеш малко по-голям, но като се замисля е възможно да са те скопили за да запазиш немутиралия си детски глас, за да пееш в църковен хор, и затова да избиваш комплекси.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Стига ми пробутва живота на скопния си баща. И аз имам тестостерон в изобилие, ама поне се бръсна.
Виждам как и логиката не ти се отдава...
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мир написа:Грозния гей от аватара ти да ти го тури, курво.
Тъй, тъй, Камен Донев да не знаеш кой е, ти го набия у илитератчето женствено.

И съм сигурен, че Сентри беше изключително засегнат от това, че му каза, че ти се бръснеш. Ебахти кръвната обида. Недей се пъна. Не те бива. Смешен си.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ink, мани го тоз Мир, тва Стурм като го баннат за пореден път и не знае какво прави, малоумника му, ама дори с нов профил си е същия екскремент ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Нъкав стурн не съм, тъпако ханс.
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Мир написа:Нъкав стурн не съм, тъпако ханс.
Дори и да не си, пак си му стабилна конкуренция.
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- Обратна връзка:
Не разбирам защо се хващате на такива болезнено очевидни тролове.

Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Мили мои, администраторите на форума на PCMania като видят един пост със псувня го трият, но като видят десетина и повече се получава така, че банват акаунта.
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Sentry написа:Мили мои, администраторите на форума на PCMania като видят един пост със псувня го трият, но като видят десетина и повече се получава така, че банват акаунта.
Sarcasm off/
Сен, що ми се струва, че не си го писал ти това

WeAreGettingClose
-
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
M16 Разбира се очевидно е за всеки който има някакво познание по оръжията.
Разбира се, може и да обясниш защо тъй ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
-
- Обратна връзка:
Аз не се интересувам много от оръжия, но от това, което съм чувал знам най-общо казано, че емката е по-точна, но за сметка на това калашника е по-надежден в смисъл, че е издръжлив на всякакви условия. Общо взето не може да се каже кое е по-доброто - и двете си имат плюсове и минуси.
АК-47. 16-kaта е по-точна, но има по-голяма възможност да засича, да се задръсти и т.н.
Мисля, че Калашника е по практичен. Повечето боеве в наши дни се водят от близко разстояние, в градска обстановка, в джунгли и други там подобни, в които няма нужда от много точност.
Днес има и се разработват много оръжия,обаче, който могат да конкурират Калашника, но като издръжливост той все още е номер 1.
Американците не можаха да си направят достатъчно надеждно оръжие сами и затова помолиха германците - HK-416 (като М16 ама по издръжливо
)
Мисля, че Калашника е по практичен. Повечето боеве в наши дни се водят от близко разстояние, в градска обстановка, в джунгли и други там подобни, в които няма нужда от много точност.
Днес има и се разработват много оръжия,обаче, който могат да конкурират Калашника, но като издръжливост той все още е номер 1.
Американците не можаха да си направят достатъчно надеждно оръжие сами и затова помолиха германците - HK-416 (като М16 ама по издръжливо

I wanna be sedated.
-
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Fanatic написа:Повечето боеве в наши дни се водят от близко разстояние, в градска обстановка, в джунгли и други там подобни, в които няма нужда от много точност.
Абе, батееееееееееееее....
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Fanatic написа:Повечето боеве в наши дни се водят от близко разстояние, в градска обстановка, в джунгли и други там подобни, в които няма нужда от много точност.
Ако говориш за престрелките в гетата и обирджиите на закусвални - да.