Borderlands [DLC Update 30/9/2010]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Borderlands [!]

Мнение от wannabe »

Neon Black написа:Ся дайте да си говорим глупости, ако ше ми обяснявате, че сирената е по-съпорт char от soldier-а.
Не е естествено,аз не видях някои да е споменал такова нещо.Мене не ме кефи да играя съпорт и без тва.Иначе омега,за кво ви е да играете с хамачи,при положение че може да се играе безплатно онлайн.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Omega-x написа:Абе я дайте малко помощ, че го закъсах. Искам да цъкам с едно приятелче ЛАН през хамачи, ама и двамата не виждаме играта, когато другия я направи. Имам подозрение, че проблема е в него, защото ползва някакъв безплатен wi-fi и може при него да не са отворени някакви портове. Дайте предложения.
The ports you need to open are:
7777 (TCP/UDP)
28900 (TCP)
27900 (UDP)
28910 (TCP)
28902 - not in the readme, but opening this port helped alot of people

Иначе сега видях, че game ranger вече имат съпорт за играта, а може да се играе и през tunngle (пак го видях в форумите на играта). Но pcultimate нещо ми спомена за проблеми с втората.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

Maмка му... :x :x
Cannot connect to host. :( :(
I wanna be sedated.
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Защо ви е толкоз ЛАН?Нямате нет на комповете ли? Цъката онлайн,правите си акаунти ако нямате,адд-вате се във френд-листове един-друг и играете.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Spiridon

Мнение от Spiridon »

кажете дека са видео опциите, бе. :)

Edit: аз съм тъпанар! То имало стрелкички надолу, че опциите продължават. :oops:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Така и никой не ми отговори на въпроса. Сал шерифа се направи на интересен, ама не му разбрах поста. Питам пак - случвало ли ви се е играта да ви забие и после компа да не иска да ви се пусне ?
джумерки
Аватар
maximalniq

Мнение от maximalniq »

Telba написа:Защо ви е толкоз ЛАН?Нямате нет на комповете ли? Цъката онлайн,правите си акаунти ако нямате,адд-вате се във френд-листове един-друг и играете.
Авера не може да ми влезе в сървара нито аз в неговия.Изтичат си 15-те секудни и нищо не става.И двамата сме с пиратски копия на играта.От какво може да е ?И в доста други сървари не мога да влизам поради същата причина.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Нямате реално ИП най вероятно.И при мене беше така,че съм с рутер,ма го оправих с port forward
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Кире_Гръчата написа:Така и никой не ми отговори на въпроса. Сал шерифа се направи на интересен, ама не му разбрах поста. Питам пак - случвало ли ви се е играта да ви забие и после компа да не иска да ви се пусне ?
Не, nо може да се разтърсите из официалните форуми за проблеми http://gbxforums.gearboxsoftware.com/fo ... y.php?f=93

maximalniq, оправяли ли сте портовете? http://gbxforums.gearboxsoftware.com/sh ... hp?t=77897

Да се надяваме, че пача за конзоли ще дойде и за пц скоро.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Интересно ми е да ви питам, конзолите собствени сървъри ли си имат за игра или споделят същите като с PC ? :) Имам предвит , може ли Xbox Borderlands и PC Borderlands да цъкат заедно ? :)
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Копелета батки, играта зарови конкуренцията! Просто е ненормална зарибявка, изобщо и не знаех за заглавието, дръпнах го да го пробвам от Арена и вече 5ти ден излизам само за храна ... пха. Играта върви безпроблемно, през хамачи става мрежа с минимален лаг. Не четох цялата тема, но ако имате проблеми с хамачи пробвайте тия инструкции:

For Windows XP:
1) Get the newest hamachi (1.0.3.0)
2) Go to your Network Connections folder in Control Panel (Start -> All programs -> Accessories -> Communications -> Network Connections)
3) Open Advanced (on the toolbar) and there Advanced settings, and there you will have your Connections: Local Area Connection, Hamachi etc.
Move the Hamachi on the top of the list with up and restart your computer.
4) Then start the game with the LANFixed.exe. (Make sure your firewall and router don't block hamachi.)
5) Screens: Advanced settings view in network connections, Hamachi first on list in Advanced Settings window

For Vista
1) Start -> Control Panel
2) Control Panel - Network and Sharing Center
3) Network and Sharing Center -> Manage Network Connections
4) Hit Alt to pop up the toolbar
5) Advanced -> Advanced Settings
6) Use the Arrows on the right hand side to make Hamachi on the top
7) Go back to Network Connections after hitting ok Right-click Hamachi network adapter Properties and select IPv4 and hit properties again
8) Select Use the Following IP Address: and enter this info. IP Address: The one that hamachi gives you when you log on. It might change after
restarting so remember how to get here. Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 5.0.0.1 DNS Info: Leave blank.
9) At that menu hit Advanced. At the bottom set the interface metric to 10. CLICK HERE FOR SCREENSHOT
10) Hit OK>OK>Close to get back to network connections.
11) Go Back to Control Panel and select Windows Firewall.
12) Hit Change Settings
13) Select Advanced Tab
14) De-select Hamachi and hit Ok.
15) Restart your machine.
16) Join any game you like.
Note: If hamachi gives you an error upon starting it means it changed your ip. You need to re-do step 9.
Аватар
maximalniq

Мнение от maximalniq »

Tiny написа:
Кире_Гръчата написа:Така и никой не ми отговори на въпроса. Сал шерифа се направи на интересен, ама не му разбрах поста. Питам пак - случвало ли ви се е играта да ви забие и после компа да не иска да ви се пусне ?
Не, nо може да се разтърсите из официалните форуми за проблеми http://gbxforums.gearboxsoftware.com/fo ... y.php?f=93

maximalniq, оправяли ли сте портовете? http://gbxforums.gearboxsoftware.com/sh ... hp?t=77897

Да се надяваме, че пача за конзоли ще дойде и за пц скоро.
Нищо не разбрах от тоя линк...
Аватар
Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Нищо не разбрах от тоя линк...
Блазня се това да иде в подпис. Но ще ти простя,този път. :)
Кое точно не разбираш,обясни за кое точно ти трябва помощ,та да помогнем. :)
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Превъртях я,малко тъп край има иначе е много добра
Аватар
Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

То якото е 2-3-4 човека да играят, 2рия плей е брутален с 3ма+
Ти сам ли я врътна?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Не,с 3ма приятели от началото до края,както си трябва :)
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

някой може ли да ми помогне как да развивам тая сирена
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Controller-a е имба,ма аз я развивах на elemental+половината на асасин щот се кефя на демидж.С mercenary мод и smg и вадиш макс дмг според мене.И все пак ако играеш в група най добре на контролер я развии,daze-а разцепва.В момента съм на асасин+контролер и на дуел мачкам сичко - phasewalk на шок,удър,phasewalk и е до там.Много готин клас кат цяло,вобще не съжалявам че избрах него
Аватар
A.C.A.B
Обратна връзка:

Мнение от A.C.A.B »

ще я пробвам на контрол а ако не сам доволен ще си направя нова. благодаря :IMNOOB:
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

То сирената е най-силния PvE клас, как ще съжаляваш :D Аз моята започнах по този build http://www.borderlandsthegame.com/skill ... 0005050550
Публикувай отговор