WAR trial
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: WAR trial
Е в Оzone е 60 а в пулсар е 70 ;сКире_Гръчата написа:Тя сега е вече 50 и нещо, а до тогава ще спадне още, има няколко месеца
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Vermic
- Обратна връзка:
Е те картите са на една и съща цена и на двете 
Основната разлика е в начина на доставка.
Пулсар ползват услугите на Speedy - които могат да ти кажат само деня на доставка, не и часът. Мен това не ме устройва, как да си седя цял ден вкъщи, за да ги чакам? Проблема е, че освен твоята тайм карта имат да разнасят още стотици неща из града и ще минат през адреса ти, чак когато ти дойде реда.
Ozone ползват собствени доставчици, които ти доставят всичко според предварително договорен час.
Пулсар ползват услугите на Speedy - които могат да ти кажат само деня на доставка, не и часът. Мен това не ме устройва, как да си седя цял ден вкъщи, за да ги чакам? Проблема е, че освен твоята тайм карта имат да разнасят още стотици неща из града и ще минат през адреса ти, чак когато ти дойде реда.
Ozone ползват собствени доставчици, които ти доставят всичко според предварително договорен час.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Тия шофьорите на Speedy са психопати, на няколко пъти щяха да ме блъснат
Карат като изоглавени ...
джумерки
-
Vermic
- Обратна връзка:
Няма да ти кажа как стоят нещата с Еконт :Д До дунав мост имат голяма сграда и там е острани на паркинга има много блъснати леки автомобили и бусове :Д направо полудяват хората :ДКире_Гръчата написа:Тия шофьорите на Speedy са психопати, на няколко пъти щяха да ме блъснатКарат като изоглавени ...