SW: The Old Republic ще е f2p
Re: SW: The Old Republic ще е f2p
Рано им е, бре, просто сега ако кажат ако има усложнения ще се отлага, ще им разочаровани, псуващи, а бе общо взето грозна гледка ще стане. Чакай да стане сигурно, пък тогава да казват дата 

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
те одавна работят по тоя проект
той толкова ли ще е голям ?
той толкова ли ще е голям ?

По обещанията им ще е "по-голям от всичко, над което са работили, взето заедно".
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
представям си колко ще е голяма 

- White Emperor
- Обратна връзка:
Като гледам screen-овете графиката нещо няма да е много хубава 

screen-овете са си добре според мен 

- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Saren написа: (Въпреки че ако следваме историята от двойката на Котор ми се струва 300 години малък период за да се обучат достатъчен брой джедаи при положение, че реално прокуденият и още 5-ма да кажем току що станали джедаи са останали)
Нямам какво да правя, та ще взема да вметна, че Люк за има-няма 30 години съумява да възроди джедайския орден, въпреки най-ужасяващата чистка някога сполитала го.Тъй че за три века Изгнанницата не би трябвало да е имала проблем да оправи нещата ;- )
А пък вие, непросветени деца, дека гледате графиката - оставете я на мира, тя не е най-важното! Освен това идеята е да си постигна уникален външен вид. Колкото и як да изглежда KotOR, той все пак е доста мейнстрийм като визия и като го видиш си викаш "поредното сай-фай". Както самите разработчици си казват - "всички игри вече изглеждат еднакво, тоест всички се стремят да изглеждат най-близко до реалния живот". И съм съгласен с тях! Освен това мацето-джедай-човек от скрийновете изглеждаше мега добре, както и кел'дор-а и тогрутианката. И дроидите бяха добре, и щурмовакът (о.0) беше добре. Пък за фоновете изобщо да не говорим, те са перфектни. Дано да има достатъчно местности, които да се изследват ^.^
Въобще, имайки предвид какво направиха BioWare с лунохода в MassEffect - дали не можем да се надяваме на нещо подобно? *стиска палци*
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Тогрутианката била добре кай... Тогрутианката беше ИМБА!
Ако ММО-то е добро, графиката остава на заден план. Близ вече 4 години го доказват мега успешно.

Ако ММО-то е добро, графиката остава на заден план. Близ вече 4 години го доказват мега успешно.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Edwin Odesseiron
На някой друг прави ли му впечатление че тази игра, въпреки че обявиха че я разработват преди един месец и най-вероятно по-нея ще се работи още около година, предизвиква повече хайп отколкото Age of Conan и WAR взети заедно през целия период на разработката им + първите няколко дни от излизането?
I'm busy, okay? I'm busy!
- Дади
- Обратна връзка:
Star Wars ;- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
всички очакват много от играта само дано не ни разочароват 

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дади написа:Star Wars ;- )
+1
--
swtor ftw!1!!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Гаспод написа:На някой друг прави ли му впечатление че тази игра, въпреки че обявиха че я разработват преди един месец и най-вероятно по-нея ще се работи още около година, предизвиква повече хайп отколкото Age of Conan и WAR взети заедно през целия период на разработката им + първите няколко дни от излизането?
И според мен по-рано от 2010 няма да излезе. Най-много да видим някоя бета следващата есен

A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Дано, че направо ме сърбят ръцете.
Искам играта да е 50 GB. Ама тез' 50 GB да са толкова наблъскани с история, геймплей и адреналин, че да ми се свие главата, разбирате ли...
А, да, и тогрутианки по бельо да има.
Искам играта да е 50 GB. Ама тез' 50 GB да са толкова наблъскани с история, геймплей и адреналин, че да ми се свие главата, разбирате ли...
А, да, и тогрутианки по бельо да има.

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Omg, дай един пик на тез моми беее... нямам си на идея за кво ми говориш. оО
evil knows no good
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
evil knows no good
- Дади
- Обратна връзка:
AАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАХА
Дади ли разшири така брутално страницата ? Че кой друг е способен на такова дело !