наркотиците

Нещата от живота
Публикувай отговор

Друсате ли?

не
61
63%
само джоинт
16
16%
джоинт и гъби
8
8%
да
12
12%

Общо гласове: 97

VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: наркотиците

Мнение от VALEN7INVS »

Andrey358 написа:
Sweeney Todd написа:Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш...

Toчно така е. За да бъде забранена дадена субстанция това е в следствие на дългият обществен опит и установяване на последиците от нейната употреба.

Май сте забравили в коя държава живеем, а? :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Пак казвам, общественото мнение и опит далеч не са фактор. Алкохолът убива, пушенето убива. И двете заедно убиват много повече, дори от хероина. Ама и 10 годишен си купува водка и държавата прибира акциз от това, нали?
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Какво си седнал да им обясняваш - явно не са чували, че МВР е най-големият монопол... :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Морт написа:Пак казвам, общественото мнение и опит далеч не са фактор. Алкохолът убива, пушенето убива. И двете заедно убиват много повече, дори от хероина. Ама и 10 годишен си купува водка и държавата прибира акциз от това, нали?

е много ясно. всички обичат да повтарят колко "мозъчни клетки" :lol: убива марихуаната, но никой не казва че алкохолът всъщност убива много повече :lol:
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

аз пък когато не пуша и изтреща и после като се напуша и си викам добре че се напуших че бях станал мн тъп като съм ненапушен
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ама много прости парчета... ти му викаш - "тревата е вредна", а той ти отговаря:" ама алкохола е по-вреден".

iddqd написа:аз пък когато не пуша и изтреща и после като се напуша и си викам добре че се напуших че бях станал мн тъп като съм ненапушен

Е после ми кажи, че тревата не влияе лошо :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Gipo написа:Ама много прости парчета... ти му викаш - "тревата е вредна", а той ти отговаря:" ама алкохола е по-вреден".

Може би защото е вярно?
Ако имаш някакъв личен кръстоносен поход срещу тревата, това си е твоя работа.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева.
То по принцип е още по-вредно да си инжектираш отрова за мишки, ама не го споменаваме, нали така?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

Sweeney Todd написа:Законът е по-компетентен от теб. В противен случай ти щеше да го създаваш...

Законите се правят от хора. Бюрократи, които често - да не кажем винаги - се грижат 1-во за собствените си институционни интереси. В случая - по цял свят, най-вече в европа има тенденция за декриминализиране на тревата. Не и у нас, тук я забраниха още повече. Кой има интерес от това? Ние, гражданите? Или полицията, която си намери още една хранилка? Мислете малко.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да, ние гражданите имаме интерес от това! Защото повечето хора са на моето мнение, че не желаят децата им да са наркомани, тревомани и алкохолици. Аз лично искам да имам деца, които да са колкото се може по-далече от тези неща. Не мисля малко, много мисля даже.
Хаха, не е кръстоносен поход срещу тревата, както ти се изрази. Просто е повече от смешно, когато някой каже:"оо ама тревата е безвредна!". Всеки прави своя избор - да пуши или не. Аз казах моята позиция по въпроса с тревата, това е.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DR

Мнение от DR »

Темата съкс :roll: всички яко друсаме кючек... а в джобчето амфети и... те така :D
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Bartelby написа:Законите се правят от хора. Бюрократи, които често - да не кажем винаги - се грижат 1-во за собствените си институционни интереси. В случая - по цял свят, най-вече в европа има тенденция за декриминализиране на тревата. Не и у нас, тук я забраниха още повече. Кой има интерес от това? Ние, гражданите? Или полицията, която си намери още една хранилка? Мислете малко.

Точно това и имах предвид, като казах, че МВР е най-големият монопол (а Михаил Миков, съответно, най-големият наркобос). :roll:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Gipo написа:Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева.
То по принцип е още по-вредно да си инжектираш отрова за мишки, ама не го споменаваме, нали така?

алкохолът не е наркотик според теб, така ли :lol: или алкохолът си е алкохол, наркотиците са си наркотици :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

тревата сама по себе си не е вредна, вредно е пушенето. пушенето на каквото и да е е вредно.

ANTI ANTIFA
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

I_Hate_Noise написа:алкохолът не е наркотик според теб, така ли :lol:

тревата сама по себе си не е вредна, вредно е пушенето. пушенето на каквото и да е е вредно.

Бате, я по-добре се застреляй... Току виж са ти дали посмъртно награда, че си избавил човечеството от себе си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

? нещо невярно ли казвам, какво :roll: :lol:

ANTI ANTIFA
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Gipo написа:Ами никой не споменава алкохола в случая, говорим си за наркотици и най-вече за трева.
Е алкохола кво е ??Наркотик,само че легален.Както и тютюна.Е такива хора са ми много странни,които си мислят че щом нещо е забранено,задължително е вредно..Към алкохол се пристрастява физически за разлика от към тревата и смъртни случай от алкохолизъм има бол,за разлика от нито 1 от марихуана (или поне не съм чувал).А че е трамплин към по твърди наркотици тва па е най тъпото...Ако си толко тъп че да зимаш по силни транквиланти (за тонизиращите наркотици не говоря,те са си отделен тип) си е твой проблем не можеш да виниш марихуаната
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Andrey358 написа:

Toчно така е. За да бъде забранена дадена субстанция това е в следствие на дългият обществен опит и установяване на последиците от нейната употреба.

В следствие на тютюнопушене (болести, доказани, че са причинени от него) умират годишно около 500 000 души в рамките на ЕС. Дългият обществен опит е установил, че последиците от тютюнопушенето са благоприятни?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ледник написа:
The Chameleon написа:Ледник, знам, че ме зарибяваш, но като се видим на живо ще ме убиеш с камък. :( Дори и да не го направиш, не мисля, че е добра идея да се напушиш, тогава 100% ще ме убиеш с камък. :lol: :lol:

Имаш ли някакви прахчета, от които ще спра да чувствам?

да, аз съм дилър
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

I_Hate_Noise ти си задръж мнението за себе си, когато препоръчваш наркотици във форум пълен с подрастващи (това важи и за останалите които ми обясняват, че нямало никакъв проблем да се пафка трева). А като си заговорихме за закони, аргумента че сме в България е глупав при полежение, че марихуаната никъде не е легална освен в Холандия.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
DR

Мнение от DR »

Тука сте so f'n insane... ама в това ви е чара :lol:
Публикувай отговор