Не е вярно!Само в европа може!Европейски сървари то си го пише и на кутията на играта сд-кея е за европейски.Траиал акаунти може да си правиш ако искаш и на луната но с сд=кеи не става!
Pеnnywise написа:Btw мога ли с игра закупена от Пулсар примерно да играя в US сърварите?
Брат, не ти трябва да се забъркваш в US Realm-ите. Разцъквах там 20-25дни с фалшива кредитна карта и останах с много лошо впечатление от тез американци - никакъв тийм плей и ми се сториха леко тъпички... може да не съм попаднал на хора де(дори един познат спря да играе там и си купи играта да играе в EU).
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
Някой може ли да ми даде линк за пач 2.4.3 to 3.0.2 enGB, обаче от българси сайт да тегля по-бързо?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Vermic написа:Значи няма да успееш да намериш.Е от близз не ти ли тегли?
Тегли се ама бавно. 3 часа му отне да се изтегли в момента го пачвам.
Vermic написа:Кой пач дето е 1.6 ГБ?Него го теглих 34 минути ;С
Даде ми че съм зад firewall,който изключих, и че нямам отворен порт, който отвирх, и ми теглеше с 200 кб.
Я ми кажете защо като се опитам да вляза ми дава "Your trial subscription has expired"? Направих си Trial Account и сложеш CD-key-овете на оригиналният WoW и BC и имам Free Month обаче пише Pending?