Mass Effect - дискусия
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Mass Effect - дискусия
Еми не знам аз не бях с рип версия и нямах такива проблеми.
Аз я превъртях с един рип на който му бяха бъгнати кът сцените. Ебаси простотията, как ми развали кефа накрая когато имаше доста кадри от космоса.
Риповете не са работа, ако ще се пиратите поне се пиратете с нормалните версии!!!
Риповете не са работа, ако ще се пиратите поне се пиратете с нормалните версии!!!
Бъга със сенките по лицата, ако е този, за който си мисля, се оправя като махнеш Dynamic Shadows.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
чай бе, тва има ли го изобщо ??MARiNZ0 написа:Бъга със сенките по лицата, ако е този, за който си мисля, се оправя като махнеш Dynamic Shadows.
п.п. моя грешка, има си го ... да, оправя се като ги махнеш , мерсим
джумерки
Играта е най-добрата дето съм играл (винаги съм бил напушен сигурно за тва) ма и мене ми се развали кефа с изрезаните кът сцени накрая 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- BrakeDown
- В момента играе: Endwar;Warhammer 40k:Dawn of War 2; Splinter Cell Double Agent
Не точно преебал ама аз играя на Детонейшън от замунда със крак от Арена. Сички проблеми оправени.Кире_Гръчата написа:И аз я почнах днеска. Да ви питам, обаче неколко въпроса.
Свалих rip версията от замунда, дето уж била читава и няма разправии с кракове и фиксове. Но забелязвам постоянно един графичен бъг със сенките по лицата. Доста е дразнещ ... При вас има ли го ?
Друго - сега стигнах до там дека нашия човек се навря в бийкъна , после диалозите в кораба , и тъкмо като говоря с пилота да кацаме някъде - дава филмче , което се наебава и компа се насира.
Преебал ли съм се с тая рип версия ?
Remember- Enemy is idiot and you are russian!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Пичове, реших да сложа двете DLC-та и евентуално да я врътна пак, че не си пазя сейфовете. Обаче като тръгна да инсталирам Pinnacle Station ми изписва: "The installation of Mass Effect: Pinnacle Station has failed". Някакви идеи защо се получава така?
я кажи верно успя ли да го оправиш проблема, защото мисля да я тегля и да я преигравам (заедно с длц-тата също) и да съм подготвен за евентуалния проблем 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ами оправих го като изтеглих Pinnacle Station от piratebay-a. Първия път я бях изтеглил от замунда.