иначе който иска да разбере състава на спермата, да ми пише на ЛС
Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д)
- Wanted
- Обратна връзка:
Re: Изневяра ли е свирката?
ми бате... аз много съм се габаркал, ама просто не си спомняш времената ми на SWEET_GUN и AxL 
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Май първо беше SWEET_GUN, после AxL.. ама съм те запомнил като много културен и мирен човек. 
ЕДИТ : С аватара на Зидаря от Heroes 3?
ЕДИТ : С аватара на Зидаря от Heroes 3?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
хитруша е мъжкия вариянт на гипо демекчовeк написа:Гипо е мъжкия еквивалент на Хитруша, само дето този форум е сбъркан, за това ефекта е и върху част от "мъжкото" съсловие.
остарехме
Oтперихме тема 6 страници на ебати темата.
Напомня на класиката дето ония пичага набиваше чикий и немоеше да се изпразни
Напомня на класиката дето ония пичага набиваше чикий и немоеше да се изпразни
Reaching aural nirvana...
- Wanted
- Обратна връзка:
Хаха, това е от момента в който се оказа че с Amora, няма да се женимThe Chameleon написа:Май първо беше SWEET_GUN, после AxL.. ама съм те запомнил като много културен и мирен човек.
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
По тая логика ако се наебът и имат деца, то те ще бъдат свръхчовеци.Random Idiot написа:хитруша е мъжкия вариянт на гипо демекчовeк написа:Гипо е мъжкия еквивалент на Хитруша, само дето този форум е сбъркан, за това ефекта е и върху част от "мъжкото" съсловие.

Изместихте темата...
Офф/ Човек, няма как да имаме деца, тъй като аз от толкова злоба не мога да зачена
Офф/ Човек, няма как да имаме деца, тъй като аз от толкова злоба не мога да зачена
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
- Wanted
- Обратна връзка:
А Гипси като е злобен най го харесвам, защото просто 3 дена не мога да си седна на дупето ( Time of my life ) 
колко бързо изписахте 6 страници
какви теми ви вдъхновяват само....
изневяра е
какви теми ви вдъхновяват само....
изневяра е
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Знам повече, от колкото предполагаш.Mad Hatter написа:Бре друже интересно ми е как имаш толкова богато познание за всеки един форумец тука. And Yet you speak bullshitbOtLik3 написа:Hitrusha, само с теб ми трябва да споря... завъртяла си главите на половината форум и сега те послушно ти се подчиняват (макар да не искат да си го признаят).
или усещам <insert мазнене here >good show old boy
The Science of Deduction както се казва в една велика книга (който се сети - браво, другите да се образоват).
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Който смята Wanted за мирна душа греши много!!!
Обикновенно ми подува еклера от секс... а след това започва да му се ебе още повече, защото "просто не можел да не се възползва от силно подутия ми еклер"...
. И постоянно правим някакви маратони, излизам от вкъщи 89кг, прибирам се 79...
Иначе аз и на Хитруша бих и пръснал джанката, но честно казано от Wanted не ми остават сили
Обикновенно ми подува еклера от секс... а след това започва да му се ебе още повече, защото "просто не можел да не се възползва от силно подутия ми еклер"...
Иначе аз и на Хитруша бих и пръснал джанката, но честно казано от Wanted не ми остават сили
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
факт е че не е такачовeк написа:По тая логика ако се наебът и имат деца, то те ще бъдат свръхчовеци.
но погледнато от друг ъгъл си донякъде прав , ако под свръхчовеци не разбираш тебеподобни в свръх флуудерски вид
?
нали
нали.
остарехме
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Gipo написа:Който смята Wanted за мирна душа греши много!!!
Обикновенно ми подува еклера от секс... а след това започва да му се ебе още повече, защото "просто не можел да не се възползва от силно подутия ми еклер".... И постоянно правим някакви маратони, излизам от вкъщи 89кг, прибирам се 79...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Джанката е за ядене 
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Какво по дяволите означава "Обикновенно ми подува еклера от секс..." ?! 
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Loopmaster
Разкъртват му задника от секс...bOtLik3 написа:Какво по дяволите означава "Обикновенно ми подува еклера от секс..." ?!
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Е те такова нещо не бех чувал - да идеш у тех и вместо да му разпориш сфинктеро - налаташ на някакъв еклер
джумерки
- Wanted
- Обратна връзка:
Еми ела ми на гости и ще видиш. То не може да се опише, все едно да не си гледал Star Wars и да питаш какво е ДжедайbOtLik3 написа:Какво по дяволите означава "Обикновенно ми подува еклера от секс..." ?!
Hitrusha - искаш да кажеш за лизане.
Wanted е истински джедай, ама от лошите... като извади червенио меч...
Wanted е истински джедай, ама от лошите... като извади червенио меч...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )