Мнооого лош вкус имаш, човеко.Till Lindemann написа:"Тавански спомен" е едно от най-......безмислените неща, които съм чел
Утре ми е матурата по испански.
Трябваше да е по английски, но се оказа, че не може. Да им го туря на бюрокрацията.
Мнооого лош вкус имаш, човеко.Till Lindemann написа:"Тавански спомен" е едно от най-......безмислените неща, които съм чел
Как така не може? 0.оЛедник написа: Трябваше да е по английски, но се оказа, че не може. Да им го туря на бюрокрацията.
В Испанската учих първи език испански и втори език френски. И сега не ми разрешават да запиша английски, `щото не съм го учил. А защо матурата трябва да има връзка с изучаваните предмети - никой не ти обяснява. Както казах, бюрокрация, баси и майката. Ама последните две години все от бюрокрация си патя, та съм свикнал вече.The Grim Reaper написа:Как така не може? 0.оЛедник написа: Трябваше да е по английски, но се оказа, че не може. Да им го туря на бюрокрацията.
Ебати тъпото. 0.оЛедник написа: В Испанската учих първи език испански и втори език френски. И сега не ми разрешават да запиша английски, `щото не съм го учил. А защо матурата трябва да има връзка с изучаваните предмети - никой не ти обяснява. Както казах, бюрокрация, баси и майката. Ама последните две години все от бюрокрация си патя, та съм свикнал вече.
Тебе те искам наесен за колега в НБУ, знаеш.
Това е с цел ако някъде ти взимат оценка от матура по нещо си вместо кандидат-студентски изпит, да можеш да имаш и такава оценка допълнително. Но на това ниво трета матура е напълно безсмислена. И не, не си запълваш времето. Губиш си го.Дади написа:Абе, имам въпрос. Нали, оставяйки настрана ясното "изяжте ги и утре, момчета, видяхте че не е страшно!" ;-р. Та, нали можеш повече от две матури да изкараш (в смисъл - задължителната, избираемата, но и разни допълнителни). Всъщност нек'ва файда от т'ва има ли или просто си запълваш времето?
Разбира се, матурите ни ще са малко по-трудни от това.Can understand sentences and frequently used expressions related to areas of most immediate relevance (e.g. very basic personal and family information, shopping, local geography, employment). Can communicate in simple and routine tasks requiring a simple and direct exchange of information on familiar and routine matters. Can describe in simple terms aspects of his/her background, immediate environment and matters in areas of immediate need.
Какъвто и да е, диктовката винаги е била и ще си остане възможно най-елементарното нещо. На третия кръг на олимпиадата по английски бяха хванали някакъв от гората да я чете и човекът наистина изпитваше затруднения, но все пак нямах грешки. То се иска и мислене. Дреме ти кой е и с какъв акцент говори - важното е да не е пиян. ;рThe Grim Reaper написа:И да, въпреки, че преживявах отвратителното четене по олимпиядите, за матура да ти изкарат човек, който не може да чете, си е за псуване.
Наречи ме тъп ма нещо не схващам. Мене до са не са ме гледали с презрение а съм си точно 93. Ако обясниш, ще съм благодарен.Vicious написа: Аз се чудя защо нас, '93, ни гледат с презрение...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!