Форумът беше ъпгрейднат с версия 3
-
Гипо
Re: Форумът беше ъпгрейднат с версия 3
Не, от снощи до сега никакви мейли не съм получил.
-
петер от 4ти км
И аз съм с проблема на Гипо.Последното ми влизане е от деня, в който направих темата в спец форума за игра на годината.На другия ден не можах да се лог-на.Като гледам и мненията са ми поспаднали, а си бяха точен брой до преди няколко дни.
Въобще ще мога ли да си щъкам отново със стария профил или дгд ?
Въобще ще мога ли да си щъкам отново със стария профил или дгд ?
- admin
- В момента играе: Dreamweaver CS5
- Обратна връзка:
Пробвай да влезеш с име Gipo и старата ти парола.Гипо написа:Не, от снощи до сега никакви мейли не съм получил.
Ако не стане, поискай си нова парола, с име Gipo и мейл gipo@abv.bg .
Като влезеш, можеш да си смениш името с кирилско.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Леле, не съм бил сам на тоя свят
Не знам с какво повече мога да ви помогна, то админа си го каза, направете си нов профил.Тъжно ще е...
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- admin
- В момента играе: Dreamweaver CS5
- Обратна връзка:
Ако в форума сте били с username на кирилица и сега не можете да влезете, моля пуснете ми мейл на webmaster@pcmania.bg със името ви. Ще оправя проблема ръчно и ще ви отговоря с мейл как да влизате отново.
Няма нужда да се прави нов акаунт.
Не че някой го топли, но това с повредените кирилските имена е бъг още в проектирането на форума. Всички текстови полета в този форум са в BLOB-ове, които запазват езика винаги. Само полето за име е varchar, за да може да се сортира лесно по него, и може да развали кирилицата при експорт/импорт, което по Закона на Мърфи значи, че разваля кирилицата... кирилските имена на някой хора (не на _всички_ хора, тогава щеше да е лесно), главните букви и "ч" са станали на въпросителни.
Няма нужда да се прави нов акаунт.
Не че някой го топли, но това с повредените кирилските имена е бъг още в проектирането на форума. Всички текстови полета в този форум са в BLOB-ове, които запазват езика винаги. Само полето за име е varchar, за да може да се сортира лесно по него, и може да развали кирилицата при експорт/импорт, което по Закона на Мърфи значи, че разваля кирилицата... кирилските имена на някой хора (не на _всички_ хора, тогава щеше да е лесно), главните букви и "ч" са станали на въпросителни.
- ivanatora
- Обратна връзка:
Предполагам че полетата в базата са utf8 и има SET NAMES 'utf8'? 
При импорт от текстов файл, е добре файла също да е записан в utf8... случвало се е mysqldump да експортне в някакъв шантав енкодинг и тогава преди импорт трябва да се мине през iconv за да се оправят знаците.
ПП. Subsilver?
При импорт от текстов файл, е добре файла също да е записан в utf8... случвало се е mysqldump да експортне в някакъв шантав енкодинг и тогава преди импорт трябва да се мине през iconv за да се оправят знаците.
ПП. Subsilver?
-
VALEN7INVS
- Цар
Pitily, it won't show up, I suppose.ivanatora написа:ПП. Subsilver? :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
И на мен толкова ми изчезнаха, но какво да се прави...Dantе написа:ШЕФЕЕЕЕ аре вдигни ми постовете бе 500 изчезнахаНа другите им ги вдигна
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Някакви си 500 поста.Dantе написа:ШЕФЕЕЕЕ аре вдигни ми постовете бе 500 изчезнахаНа другите им ги вдигна
Самочувствието ми някак поувяхна. Казвам го сериозно.
- NeO_Zealot
Така става като много флудите 
Епа пишете ЛС. Аз вече писах ама то пък пак взеха че ми намаляха пак зарад големите теми и сега ще поизчакам малко да не ставам нахален 
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Забелязахте ли как колкото повече пише Ледника, толкова повече намаляват постовете му 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
VALEN7INVS
- Цар
Да, уви... Първият форумец ударил 6000 обаче беше Дилдо. Поне да бях аз, ебати.Ледник написа:Някакви си 500 поста. :) Аз щях да съм първият форумец, ударил 6000, ама... ето какво стана. :(
Самочувствието ми някак поувяхна. Казвам го сериозно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Неговите бяха изкуствено напомпани. Ние сме трю.
Каза човека с <4000 поста...

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Админе, а ще може ли линковете да ги отваря в нов прозорец/таб, а не в същият 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Не са само моите :> Но може би само моите са напомпани без да съм молел за товаЛедник написа:Неговите бяха изкуствено напомпани. Ние сме трю.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Харесва ми личното отношение в новия форум. Пример: "Виж си собщението", "Давай", "Откажи". Създава усещане за близост. Което ме кара да мисля, че който го е правил, има влечение към малки деца (предимно момченца).
Още нещо - "рождения(т) ден" се пише с едно н, вероятно ръката ти трепери.
Още нещо - "рождения(т) ден" се пише с едно н, вероятно ръката ти трепери.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Хмм току що забелязах интересен бъг. След като се опитах да дам "отговор + цитат" да един user не ми позволи да си постна мнението. Имаше "цитат в цитата" на user-а и явно като се натрупат нещо се прецаква. Пояснявам да знам че съм го обяснил точно, че и аз се обърках 
(quote="User 1"](quote="User 2"].......[/quote]..........[/quote] и резултат нема никой в къщи
Така и не успях да пусна поста докато не изтрих единия цитат. Получава се съобщението "1 цитата един в друг."
П.П. Замeних "[" с "(" че не ще иначе да ги пусне.
(quote="User 1"](quote="User 2"].......[/quote]..........[/quote] и резултат нема никой в къщи
П.П. Замeних "[" с "(" че не ще иначе да ги пусне.
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън