Кметски Избори На Форума!
- Till.Lindemann
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Тя е отворила Portal и сочи собствения си гъз @_@
Никой жив няма да се доближи до тва чудо o_O
- Till.Lindemann
не бе, това всъщност е тя, а сочи мъжки задникКуц Пръч написа:Тя е отворила Portal и сочи собствения си гъз @_@
Никой жив няма да се доближи до тва чудо o_O
подпря се много здраво, особено на такъв продукт...става все едно...дейвид бекъм говори по СЕ-реклама на телефона, феновете на телефона също, а хора, които не са фенове на тоя продукт аз не познавамтил, трябваше ми здрава предизборна кампания, на която да се подпра.
Но нямам нищо общо с безсмислицата, завъртяна по тв-то, чиято рекламата е много тъпа - не дава никаква информация за продукта, който обаче го бива. аз поне казах нещо.
човеко, излязоха ми още две плочки на корема от смяхКазим написа:
bYbonЪъЪъ написа:
Ехаааа.... тц,тц,тц....
АХАХАХАХХАХ
Не,това вече е нечовешко.Тази нощ се разлепих от хилене!
- Till.Lindemann
Налагаш се по-най отчаяния начин в стил "знам, че няма да ми публикувате писмото", само дето прилагаш еротична снимка с неизвестен произход. Приемам го за дискриминация спрямо силния пол. Не се опитвай да спечелиш гласа ми* **. Прозрачна си за мене, дребна.bYbonЪъЪъ написа:Пу маке ви, то се е видяло че после и да дам и да не дам пак никой няма да гласува за мене![]()
[img...]
Казим, не проявявай емоции пред нейната лукавост. Тя е мръстница. И е мъж.
* Аз не мога да пея.
** Все пак имам два хита във форума - питай за тях.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Stalker-san
КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!bYbonЪъЪъ написа:Хахах, получаваш и наградаThe Chameleon написа:100% мое, моля без плагиати!
аххаах![]()
http://3m0k1d.aha.bg/
Едит:Хам'леона-човек...Сега видях тази със задника й....Гилти гиър ДУДУК!Само дето ме излъга,че е момче
Chikushou, ore gozen sobou!
- Stalker-san
- Sashakiss®
- Обратна връзка: