Фешън музика ли е метъла?

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Ахах.
Disturbеd написа:Не със сърце и душа, а със мисъл за кинти...
Вече съм почти убеден, че тези, които сега не го разбират, никога няма да го разберат, а тези, дето идват след тях - ептен...
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Метъла трудно ще стане фешън музика, поради простия факт, че не е музика за всички уши. Електронната музика и чалгата се слушат къде-къде по-масово, защото са правени за масите. Не със сърце и душа, а със мисъл за кинти...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Rudecraft/Orange написа: фешъните са като хамелеоните
Ти сяя... ? :17:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

The Chameleon написа:
Rudecraft/Orange написа: фешъните са като хамелеоните
Ти сяя... ? :17:
lolol
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Изображение

/thread

[искам да кажа, щом Бекъмь в качеството си на модна икона и знаменитост не успя да превърне метъл/strong and sensitive type визията в тренд, едва ли има друг с шанс.
А изключвайки дрескода от понятието "фешън", защото мястото му не е там, истинския метъл никога няма да бъде фешън музика. Освен тогава, когато и последния, който слуша тази музика с душата си не изчезне и я остави на тия, дето слушат "щот да има музика".]
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Не е много в темата тоя пост, ама видях някои размишления по въпроса :

Модерната музика винаги остава недооценена ... През 60-те и 70-те 100% е имало хора които са наричали Пърпъл продажници. Кис са били отритнати от 50% от фен базата си заради песен, която днес се пуска навсякъде и се харесва дори от трухед рок феновете ( ако мога да ги нарека така ) - тогава са им пикали върху плакатите и са ги наричали "курвите на индустрията" ... Същевременно са спечелили нови фенове.

Мина се през това нещо и с рапа - всеки път когато думата "рап" се появеше във всекидневник ставаше въпрос за "новата убийствено вулгарна песен на варненския рапЕр Мишо Шамара" - в следствие едно 90% от хората, като изключим рап феновете си мислеха че това представлява цялата хип-хоп култура. Когато нещо добие популярност, няма как изгъзиците да не излязат на преден план. Когато му мина модата, смешните "смъкнежи" се прехвърлиха към следващото популярно на деня - чалгата и хауса

Така е и сега с хауса - някой пикльо пише "dj house music set" в датата, сваля квото му падне и вече е хаус фен ... Ест. има я и прическата и т.н. Пикльото ще забрави всичко до макс 2 години. Същевременно това което виждаме от хаус феновете са дрисльовците с мамини парички, които се правят на гъзари по сепаретата в Ялта. Аз лично познавам много други хора, които са фенове на хаус музиката, от времето когато същите тези пикльовци са и викали "гадно наркоманско електро" ... Същата е работата и с дръмНбейса - припадналите дроги пред Блек Бокс не са всичко което може да се види. Същото беше едно време и с рапа - и повярвайте доста е шит да нося широки панталони защото слушам Оникс, а да се обръщат и да викат "Кое е тва квартално рнб-и ?".

Най-яко е и като мине модата - тогава вече станах "смъкнеж наркоман" ... Както едно време ако си имал светла руса коса и си се разнасял яко гръндж като Кърт Кобейн, сигурно всички мацки са ти в краката, сега най-много някъде да те помислят за просяк и да те пребият ... Хаус феновете съвсем скоро ще станат "рейв наркомани" или "педераси". Ще дойде модата на нещо друго ...

ПС - Не съм хаус фен ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Снощи слушах за първи път Darkthrone и ,тъй като не знаех какво да очаквам,ми издуха и малкото мозък,който имам.
А темата-Хамелеона някъде го беше казал.Темата тихо и спокойно ще се локне.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Money™ написа:Снощи слушах за първи път Darkthrone и ,тъй като не знаех какво да очаквам,ми издуха и малкото мозък,който имам.
А темата-Хамелеона някъде го беше казал.Темата тихо и спокойно ще се локне.
Какво им чу ?
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Too old too cold и F.O.A.D.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Money™ написа:Too old too cold и F.O.A.D.
http://metalheart.info.dc-sofia.net/mp3 ... 0Doubt.mp3

Пробвай ;р
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

АrchAngel написа: Питам ги аз "Вие за Frankie Wilde чували ли сте?".
И както очаквах 10 мин се чудеха кой аджеба е тоя Frankie Wilde?
Направо трагедия...
Може да не гледат филми?
Защото Франки си е чисто и просто филмов герой, пък дори и да е съществувал, няма негови тракове available..

Доста простотии се казаха, но и веселки фрази набарах в темата ..
Може да продължавате, аз като трета страна само наблюдавам и се смея :] Слушам house, както и голяма част от другите стилове в електронната музика, та и чалга, но ми е през кура дали за някой си съм фешън :D
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

мини руло написа: Може да продължавате, аз като трета страна само наблюдавам и се смея :]
+1 8)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Не ви ли писна с тия теми за музика? Безсмислени са. Нито метълите ще почнат да слушат чалга или хаус, нито хаус феновете ще почнат да слушат метъл и т.н. Аз като се регнах във форума също си спомням, че плюех по рапа в една такава подобна тема ама тогава току-що се бях регнал и бях ламе, а сега гледам, че хора, които са се регнати отдавна правят същото. Защо просто всеки не си слуша каквото го кефи без да се карате. И аз не харесвам метъла ама няма да тръгна да го оплювам и да се правя на пич (още повече, че в този форум има доста метъли). Това сигурно е 20-тата тема от този род, която виждам. Не ви ли писна?
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Аз лично в тази тема нито съм карал някого да почва да слуша метъл, нито съм обиждал чалгата, хауса или рапа.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Всъщност, 6 страници обяснявахте на автора,че е кретен.
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

Джоунс, Ноктурно, Пари®
разберете, че автора е тъпо, заядливо и (очевидно) завистливо копеле, което по цял ден се чуди с кого и как да се заяде, така, че е по-добре ще да не му объщате внимание. Прави се на интересен (нали е от "пичовете"), но безуспешно.
Kuutamo hasta vittu perkele.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Nocturno написа:Аз лично в тази тема нито съм карал някого да почва да слуша метъл, нито съм обиждал чалгата, хауса или рапа.
Нямах предвид тебе. Просто не съм споменавал имена, за да не подклаждам още повече безсмисления спор. Аз имах предвид не само тази тема, а и другите подобни.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Money™ написа:Всъщност, 6 страници обяснявахте на автора,че е кретен.
Не съм казвал, че не съм обиждал. :D
А и като изсра глупостта, че "не излизат от къщи, не знаат 2 думи да вържат пред момиче" си спестих псувните за себе си. Защото наистина беше глупост:
1. Той едва ли може да върже посоката на погледа на двете си очи в две успоредни прави, докато гледа момиче.
2. Пишкомера му работи на пълни обороти (пък моя (отдавна) се счупи).
3. Изби си комплекса - момичетата все се чупят от него.
4. Реши, че да се изгъзари и да каже лаф по-стар и от баба ми е по-добре, отколкото да се опита да разбере какво му се казва и да млъкне.
5. От него поуст моментално ми стана ясно какво е отношението му към момичетата - машинки, които да ти направят свирка; да ти направят вечеря като се прибереш, да е сипана ракията; да изпълняват безропотно каквото им се казва; да са отдушник за напрежението, което изкарва по насилствен път; да седи мирно и кротко, докато и пред нея се опитваш да се доказваш колко си велик, колко си неотстъпчив, колко много означаваш ти, а колко малко означава тя. С две думи - тъп чекиджия.
6. Говори наизуст.
7. Пикае седнал.
8. Яде лайна.
9. Мекотело е.
10. Ебал съм го.

Крайно време е медузи като тебе, авторе, да се научите къде ви е мястото, кога да се обаждате и какво да приказвате, когато го правите. Не ми излизай сега с оправданието, че "ми и аз мога да плюя, щото мен ме плюят", защото въобще не е така. Ако ти не плюеш - теб няма да те плюят. Ти започна, теб те плюят. Ти си си виновен. Не се оправдавай и не мрънкай като малко дете в бедно семейство на рожден ден. Прав ти път, амебо безмозъчна.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Мястото на автора е в Тийнпроблем.Там е пълно с такива като него фешъни.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Хаах добре вие тъпи ли сте кво се псувате на фешъни :lol: Се 1 има нещо лошо да си фешън
Публикувай отговор