Вече съм почти убеден, че тези, които сега не го разбират, никога няма да го разберат, а тези, дето идват след тях - ептен...Disturbеd написа:Не със сърце и душа, а със мисъл за кинти...
Фешън музика ли е метъла?
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Метъла трудно ще стане фешън музика, поради простия факт, че не е музика за всички уши. Електронната музика и чалгата се слушат къде-къде по-масово, защото са правени за масите. Не със сърце и душа, а със мисъл за кинти...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ

/thread
[искам да кажа, щом Бекъмь в качеството си на модна икона и знаменитост не успя да превърне метъл/strong and sensitive type визията в тренд, едва ли има друг с шанс.
А изключвайки дрескода от понятието "фешън", защото мястото му не е там, истинския метъл никога няма да бъде фешън музика. Освен тогава, когато и последния, който слуша тази музика с душата си не изчезне и я остави на тия, дето слушат "щот да има музика".]
Не е много в темата тоя пост, ама видях някои размишления по въпроса :
Модерната музика винаги остава недооценена ... През 60-те и 70-те 100% е имало хора които са наричали Пърпъл продажници. Кис са били отритнати от 50% от фен базата си заради песен, която днес се пуска навсякъде и се харесва дори от трухед рок феновете ( ако мога да ги нарека така ) - тогава са им пикали върху плакатите и са ги наричали "курвите на индустрията" ... Същевременно са спечелили нови фенове.
Мина се през това нещо и с рапа - всеки път когато думата "рап" се появеше във всекидневник ставаше въпрос за "новата убийствено вулгарна песен на варненския рапЕр Мишо Шамара" - в следствие едно 90% от хората, като изключим рап феновете си мислеха че това представлява цялата хип-хоп култура. Когато нещо добие популярност, няма как изгъзиците да не излязат на преден план. Когато му мина модата, смешните "смъкнежи" се прехвърлиха към следващото популярно на деня - чалгата и хауса
Така е и сега с хауса - някой пикльо пише "dj house music set" в датата, сваля квото му падне и вече е хаус фен ... Ест. има я и прическата и т.н. Пикльото ще забрави всичко до макс 2 години. Същевременно това което виждаме от хаус феновете са дрисльовците с мамини парички, които се правят на гъзари по сепаретата в Ялта. Аз лично познавам много други хора, които са фенове на хаус музиката, от времето когато същите тези пикльовци са и викали "гадно наркоманско електро" ... Същата е работата и с дръмНбейса - припадналите дроги пред Блек Бокс не са всичко което може да се види. Същото беше едно време и с рапа - и повярвайте доста е шит да нося широки панталони защото слушам Оникс, а да се обръщат и да викат "Кое е тва квартално рнб-и ?".
Най-яко е и като мине модата - тогава вече станах "смъкнеж наркоман" ... Както едно време ако си имал светла руса коса и си се разнасял яко гръндж като Кърт Кобейн, сигурно всички мацки са ти в краката, сега най-много някъде да те помислят за просяк и да те пребият ... Хаус феновете съвсем скоро ще станат "рейв наркомани" или "педераси". Ще дойде модата на нещо друго ...
ПС - Не съм хаус фен ...
Модерната музика винаги остава недооценена ... През 60-те и 70-те 100% е имало хора които са наричали Пърпъл продажници. Кис са били отритнати от 50% от фен базата си заради песен, която днес се пуска навсякъде и се харесва дори от трухед рок феновете ( ако мога да ги нарека така ) - тогава са им пикали върху плакатите и са ги наричали "курвите на индустрията" ... Същевременно са спечелили нови фенове.
Мина се през това нещо и с рапа - всеки път когато думата "рап" се появеше във всекидневник ставаше въпрос за "новата убийствено вулгарна песен на варненския рапЕр Мишо Шамара" - в следствие едно 90% от хората, като изключим рап феновете си мислеха че това представлява цялата хип-хоп култура. Когато нещо добие популярност, няма как изгъзиците да не излязат на преден план. Когато му мина модата, смешните "смъкнежи" се прехвърлиха към следващото популярно на деня - чалгата и хауса
Така е и сега с хауса - някой пикльо пише "dj house music set" в датата, сваля квото му падне и вече е хаус фен ... Ест. има я и прическата и т.н. Пикльото ще забрави всичко до макс 2 години. Същевременно това което виждаме от хаус феновете са дрисльовците с мамини парички, които се правят на гъзари по сепаретата в Ялта. Аз лично познавам много други хора, които са фенове на хаус музиката, от времето когато същите тези пикльовци са и викали "гадно наркоманско електро" ... Същата е работата и с дръмНбейса - припадналите дроги пред Блек Бокс не са всичко което може да се види. Същото беше едно време и с рапа - и повярвайте доста е шит да нося широки панталони защото слушам Оникс, а да се обръщат и да викат "Кое е тва квартално рнб-и ?".
Най-яко е и като мине модата - тогава вече станах "смъкнеж наркоман" ... Както едно време ако си имал светла руса коса и си се разнасял яко гръндж като Кърт Кобейн, сигурно всички мацки са ти в краката, сега най-много някъде да те помислят за просяк и да те пребият ... Хаус феновете съвсем скоро ще станат "рейв наркомани" или "педераси". Ще дойде модата на нещо друго ...
ПС - Не съм хаус фен ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
http://metalheart.info.dc-sofia.net/mp3 ... 0Doubt.mp3Money™ написа:Too old too cold и F.O.A.D.
Пробвай ;р
- ---
- Обратна връзка:
Може да не гледат филми?АrchAngel написа: Питам ги аз "Вие за Frankie Wilde чували ли сте?".
И както очаквах 10 мин се чудеха кой аджеба е тоя Frankie Wilde?
Направо трагедия...
Защото Франки си е чисто и просто филмов герой, пък дори и да е съществувал, няма негови тракове available..
Доста простотии се казаха, но и веселки фрази набарах в темата ..
Може да продължавате, аз като трета страна само наблюдавам и се смея :] Слушам house, както и голяма част от другите стилове в електронната музика, та и чалга, но ми е през кура дали за някой си съм фешън
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не ви ли писна с тия теми за музика? Безсмислени са. Нито метълите ще почнат да слушат чалга или хаус, нито хаус феновете ще почнат да слушат метъл и т.н. Аз като се регнах във форума също си спомням, че плюех по рапа в една такава подобна тема ама тогава току-що се бях регнал и бях ламе, а сега гледам, че хора, които са се регнати отдавна правят същото. Защо просто всеки не си слуша каквото го кефи без да се карате. И аз не харесвам метъла ама няма да тръгна да го оплювам и да се правя на пич (още повече, че в този форум има доста метъли). Това сигурно е 20-тата тема от този род, която виждам. Не ви ли писна?
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не съм казвал, че не съм обиждал.Money™ написа:Всъщност, 6 страници обяснявахте на автора,че е кретен.
А и като изсра глупостта, че "не излизат от къщи, не знаат 2 думи да вържат пред момиче" си спестих псувните за себе си. Защото наистина беше глупост:
1. Той едва ли може да върже посоката на погледа на двете си очи в две успоредни прави, докато гледа момиче.
2. Пишкомера му работи на пълни обороти (пък моя (отдавна) се счупи).
3. Изби си комплекса - момичетата все се чупят от него.
4. Реши, че да се изгъзари и да каже лаф по-стар и от баба ми е по-добре, отколкото да се опита да разбере какво му се казва и да млъкне.
5. От него поуст моментално ми стана ясно какво е отношението му към момичетата - машинки, които да ти направят свирка; да ти направят вечеря като се прибереш, да е сипана ракията; да изпълняват безропотно каквото им се казва; да са отдушник за напрежението, което изкарва по насилствен път; да седи мирно и кротко, докато и пред нея се опитваш да се доказваш колко си велик, колко си неотстъпчив, колко много означаваш ти, а колко малко означава тя. С две думи - тъп чекиджия.
6. Говори наизуст.
7. Пикае седнал.
8. Яде лайна.
9. Мекотело е.
10. Ебал съм го.
Крайно време е медузи като тебе, авторе, да се научите къде ви е мястото, кога да се обаждате и какво да приказвате, когато го правите. Не ми излизай сега с оправданието, че "ми и аз мога да плюя, щото мен ме плюят", защото въобще не е така. Ако ти не плюеш - теб няма да те плюят. Ти започна, теб те плюят. Ти си си виновен. Не се оправдавай и не мрънкай като малко дете в бедно семейство на рожден ден. Прав ти път, амебо безмозъчна.