То бива натискане, ама чак пък толкова.
Иначе аз няма нужда да й гледам снимката, за да си я харесвам. ^^ На мен ми стига да знам, че е момиче.
Казим написа:SteamOfBlood, не те ли е срам така да се нахвърляш върху момичето!![]()
То бива натискане, ама чак пък толкова.
Иначе аз няма нужда да й гледам снимката, за да си я харесвам. ^^ На мен ми стига да знам, че е момиче.
Аз ако съм Гай сенсей, ти ще си онова хлапе дето се опитва да е суперхиро като Наруто! МвахахаSteamOfBlood написа:Не е вярно!The Chameleon написа:Да, Иво е пълен провал.Lunacy написа: Ти си рядко тъпо парче, сериозно.
He's no student of the great Jiraya-sama! ( т.е. мен :Д )all the chick's dig me и не си джурая.Yes Gai sensei.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
K...К нещо беше Конохамару!Абе той няма един зъб ;о,искам да съм Какузу!!!Коя ще е Конан <3 и Тсунаде?The Chameleon написа:Аз ако съм Гай сенсей, ти ще си онова хлапе дето се опитва да е суперхиро като Наруто! МвахахаSteamOfBlood написа:Не е вярно!The Chameleon написа: Да, Иво е пълен провал.
He's no student of the great Jiraya-sama! ( т.е. мен :Д )all the chick's dig me и не си джурая.Yes Gai sensei.