http://eu.starcraft2.com/

Sunerphey написа:Не бе нищо лошо, просто това "хейт" мисля, че не вярно. Просто отбелязвам, че не може да се сравнява с модерните стратегии и цели да печели на гърба на наистина добра игра за времето си (ск1). Първака за разлика от продължението навремето се е конкурирала много успешно по възможности в областа на геймплей, дизайн и т.н, което не може да се твърди за това, което сега наблюдаваме. Мога да твърдя, че съм обективен защото на мен ск1 не ми допада и по нейно време играх други игри, но я признавам, за разлика от това нещо.
admin's minion написа:no creeps, no hero system, less emphasis on micro.
Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?
OnePageLife написа:admin's minion написа:no creeps, no hero system, less emphasis on micro.
Е няма да си кривя душата-искаха ми се герои. Просто присъстват достатъчно потенциални такива из кампаниите. Малко микро=няма специални умения. Дали пък няма да стане прекалено аркаден новия СтарКрафт?
СтарКрафт си има уникален геймплей, който не включва герои и крийп. Не мисля, че първата част беше аркадна. Напротив. Не искам Уоркрафт в космоса, искам си добрия стар геймплей от първата част.
Readonly написа:CantStopTheBear написа:Не ви ли е срам да спорите и да се карате за нещо, което е в НАЧАЛНА разработка и ще излезе в най-добрият случай след година.
Играта е в разработка от късната 2003. Сега си погледни календара. Леко тъй..
Ghost Rider написа:Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе.
Kуц Пръч написа:Тцтц...
Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата.