При мен имаше известни проблеми с небето, но ги отстраних. Предвид конфигурацията ми, бях леко учуден. Както и да е.
По принцип като бях по - млад бях по - запален по игрите. Но станах по - дърт и изиграх де що има всяко заглавие, почнах да ставам адски критик към игрите и адски претенциозен. Не че точих много зъби за тази игра, но ми беше интересно какво ще снесат ТиЕйЧКЮ след толкова бавене.
Играта е внушителна. Меню-то е добре оформено, има приемливо количество настройки. След избирането на трудност идва ред на интро филмчетата, които макар и загадъчни си струват. Впоследствие играта ви хвърля насред зоната Х и се почва. На пръв поглед играта ми напомни на Elder Scrolls III: Morrowind. Има свобода на действие, може да се разхождаш по нивя, къщя, заводи и т.н. След като огледах картата от ПАД-а, бях доста приятно изненадан, че зоната не е малка. Не е като в WoW, където човек остарява докъто стигне от Дарнасус до Портала, но има за ходене.
Фенера, който ползвате напомня на Дуум 3. Удобството тук е, че си е включен докато държите оръжието си. Наистина приятна изненада. Авторите сместват РПГ-то и екшън жанровете по доста сполучлив начин. Можете да получите мисия от всяко едно НПС, стига то да има заложена такава. Не изпитах особенна трудност при ориентирането по картата, понеже на минимап-а има една стрелка, която сочи накъде трябва да се ходи. Общо взето мисиите не са нещо невиждано - убий еди - кой - си, прочисти еди - какви - си - къщи, намери еди - що си. Все пак добре пресъздадено.
Като цяло мога да продължа да дрънкам за играта, но ще го оставя сами да пробвате. Може още от нея, но в никъкъв случай не е боза или нещо от сорта. Този, който не му харесва да бяга в матрицата за по нощен CS или Д2
Тествано на мойта машина: P4D 3.2ghz, 2Gb ram, GF 7800GT 512MB, 320GB hdd
1280x1024 Full dynamic lights, no lag.