The Grim Reаper написа:William Varggoth Legrand написа:И изхождайки от тези факти те питам - с каква цел е това поставяне на етикети на хора, чиято същност най-вероятно не си виждал никога и също така най-вероятно няма да видиш никога, и освен всичко друго - това не ти ли се струва ако не много, то поне леко несъстоятелно и несериозно? Ако да - какъв е смисъла от празни приказки? Та това дори избиване на комплекси по тъп начин не е...
Този разговор не сме ли го водили някъде?
От къде обаче си толкова сигурен, че същността на тези хора не съм я виждал? За Ледник особено съм виждал достатъчно. За теб също.
Колко пъти трябва да обясня, че не целя да съм състоятелен и сериозен?
И ти ли ми говориш за комплекси? Не аз разправям по форуми какво, къде и кога съм бил друсал.
Ти не обърна внимание на същественото нещо, което исках да ти кажа - възможно е да знаеш много за Ледника, както и за мен, но какъв е смисъла да намесваш личните си взаимоотношения с някого, пишейки по форумите? Струва ми се излишно и безсмислено, а погледнато отстрани, както казах, изглежда несериозно. Това, че ти не целиш да бъдеш състоятелен или сериозен ми изглежда точно колкото безсмислено, толкова и невярно, най-малкото защото ако не целеше да си сериозен и състоятелен самите ти писания щяха да имат съвсем друго излъчване, ако разбираш на къде бия...
Колкото до комплексите - никакви комплекси свързани с наркотиците нямам, просто имам опит в тяхната сферата и когато има тема, в която може да се напише нещо за тях - го правя. Нищо повече. Това, че в една или друга тема, несвързана с наркотиците, съм подметнал нещо свързано с тях не показва нищо - все едно да подметна нещо за
Darkthrone, посланието е същото.
Водили сме подобен разговор, да, но отдавна.