За теб...
°•Demon Hunter•°, детенце сладичко, не знам защо изобщо пиша това в момента и се принизявам на нивото ти, но нека се изясним. Не си въобразявай, че след като знаеш толкова много епитети, с които очевидно баща ти нарича майка ти, когато се прибира пиян вкъщи и ви смелва от бой, ме обиждаш по някакъв начин. Най-малкото, хлапе, не мога да се обидя от червей, който дори не може да пише правилно на собствения си език. Не ме интересува кой го е писал оня bullshit на първа страница, защото той си остава един bullshit в моите очи. И вместо да се правиш на големия батко, който защитава малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци, земи се освести. На теб ти харесва. К, няма проблем. Да съм ти казала нещо на ТЕБ, защото ти допада? Отговор ли искаш? Ами, нека те олесня, дребен, не съм казвала нищо по твой адрес. Ти дойде от нищото и започна да наричаш де що видиш форумец, че е тъп, че не разбира, че оная гнус е за прекланяне и т.н. Започна да налагаш мнението си, сладурче мамино. Знаеш ли кой прави така? Малките и неразумни дечица.
А сега, престани да пишеш в тази тема. Всички разбрахме, че харесваш "произведението". Всички разбрахме, че има ново ниво на малоумност и деградация. Сега отивай да си бъдеш малоумен и деградирал, но не и в Творческия. А междувременно...ще бъде добре да прочетеш някоя книга, която не е от 3 страници и пълна с картинки.
А сега, престани да пишеш в тази тема. Всички разбрахме, че харесваш "произведението". Всички разбрахме, че има ново ниво на малоумност и деградация. Сега отивай да си бъдеш малоумен и деградирал, но не и в Творческия. А междувременно...ще бъде добре да прочетеш някоя книга, която не е от 3 страници и пълна с картинки.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
The CROW тинеиджерка умрелаThe CROW написа:°•Demon Hunter•°, детенце сладичко, не знам защо изобщо пиша това в момента и се принизявам на нивото ти, но нека се изясним. Не си въобразявай, че след като знаеш толкова много епитети, с които очевидно баща ти нарича майка ти, когато се прибира пиян вкъщи и ви смелва от бой, ме обиждаш по някакъв начин. Най-малкото, хлапе, не мога да се обидя от червей, който дори не може да пише правилно на собствения си език. Не ме интересува кой го е писал оня bullshit на първа страница, защото той си остава един bullshit в моите очи. И вместо да се правиш на големия батко, който защитава малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци, земи се освести. На теб ти харесва. К, няма проблем. Да съм ти казала нещо на ТЕБ, защото ти допада? Отговор ли искаш? Ами, нека те олесня, дребен, не съм казвала нищо по твой адрес. Ти дойде от нищото и започна да наричаш де що видиш форумец, че е тъп, че не разбира, че оная гнус е за прекланяне и т.н. Започна да налагаш мнението си, сладурче мамино. Знаеш ли кой прави така? Малките и неразумни дечица.
1) Баща ми не пие за разлика от твоя ако имаш такъв
2) Не ни пребива пача умрела
3)Според мен тъпа краво пиша грамотно
4)И защо пък да не защитавам "малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци" кажи бе
5)И защо пък да съм дребен.Това че съм на 11 не значи че съм дребен.Ти като си небостъргач кво да те направя
6)Дали ще пиша в тази тема си е лично моя работа и ще ти бъда благодарен ако не си вреш гагата навсякъде
7) Ако искам ще чета книга която е 3 страници и е пълна с картинки
Use Google Sucker

- Silly Wizard
- Обратна връзка:
ПХАХАХАХАХАХАХХАХАХА! Грамотно ли пишеш? А според мен в такъв случай Земята има формата на сърце.°•Demon Hunter•° написа: The CROW тинеиджерка умрела
4)И защо пък да не защитавам "малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци" кажи бе
5)И защо пък да съм дребен.Това че съм на 11 не значи че съм дребен.Ти като си небостъргач кво да те направя
6)Дали ще пиша в тази тема си е лично моя работа и ще ти бъда благодарен ако не си вреш гагата навсякъде
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ахахахахаахахахохохоохаохахаохоахохаоах...°•Demon Hunter•° написа:The CROW тинеиджерка умрелаThe CROW написа:°•Demon Hunter•°, детенце сладичко, не знам защо изобщо пиша това в момента и се принизявам на нивото ти, но нека се изясним. Не си въобразявай, че след като знаеш толкова много епитети, с които очевидно баща ти нарича майка ти, когато се прибира пиян вкъщи и ви смелва от бой, ме обиждаш по някакъв начин. Най-малкото, хлапе, не мога да се обидя от червей, който дори не може да пише правилно на собствения си език. Не ме интересува кой го е писал оня bullshit на първа страница, защото той си остава един bullshit в моите очи. И вместо да се правиш на големия батко, който защитава малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци, земи се освести. На теб ти харесва. К, няма проблем. Да съм ти казала нещо на ТЕБ, защото ти допада? Отговор ли искаш? Ами, нека те олесня, дребен, не съм казвала нищо по твой адрес. Ти дойде от нищото и започна да наричаш де що видиш форумец, че е тъп, че не разбира, че оная гнус е за прекланяне и т.н. Започна да налагаш мнението си, сладурче мамино. Знаеш ли кой прави така? Малките и неразумни дечица.
Така не съм се забавлявал, в тоя форум, отколе. Кроу, не спирай да го подкокоросваш, виж колко е забавно, като го дразниш.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Пощади хората, които си блъскат главата в стената като видят подобна тъпота.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
The CROW написа:А, аз ще спра да пиша в тая тема ^^ Имах си цел, постигнах си я, my work is done hereBut it was a lot of fun
Нека и аз се пресъединя към хората дето си блъскат главата:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
- martinkfreеman
O, santa semplicitas...°•Demon Hunter•° написа:The CROW тинеиджерка умрелаThe CROW написа:°•Demon Hunter•°, детенце сладичко, не знам защо изобщо пиша това в момента и се принизявам на нивото ти, но нека се изясним. Не си въобразявай, че след като знаеш толкова много епитети, с които очевидно баща ти нарича майка ти, когато се прибира пиян вкъщи и ви смелва от бой, ме обиждаш по някакъв начин. Най-малкото, хлапе, не мога да се обидя от червей, който дори не може да пише правилно на собствения си език. Не ме интересува кой го е писал оня bullshit на първа страница, защото той си остава един bullshit в моите очи. И вместо да се правиш на големия батко, който защитава малкото и беззащитно ангелче от лошите вълци, земи се освести. На теб ти харесва. К, няма проблем. Да съм ти казала нещо на ТЕБ, защото ти допада? Отговор ли искаш? Ами, нека те олесня, дребен, не съм казвала нищо по твой адрес. Ти дойде от нищото и започна да наричаш де що видиш форумец, че е тъп, че не разбира, че оная гнус е за прекланяне и т.н. Започна да налагаш мнението си, сладурче мамино. Знаеш ли кой прави така? Малките и неразумни дечица.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Тц тц тц...след като изяснихме,че има нов вид дебили аз викам да оставиме темата да потъне,защото като ги четох постовете на Demon-не-знам-кой-си(абе тоя през ден си сменя аватара и ника
)се чудех да се смея ли,да плача ли...

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Мани ги тия анти-чалга банери и се извинин на всички.Това е моето предложение
П.С.Аз не слушам члага, просто споровете около нея, я поддържат жива и така я правил по комерсиална и непобедима
П.С.Аз не слушам члага, просто споровете около нея, я поддържат жива и така я правил по комерсиална и непобедима
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко