Abdominal Pain написа:†Soul Hunter†...........................................†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим.
По едно време се подвизаваше за кратко под ника Vergil.
Abdominal Pain написа:†Soul Hunter†...........................................†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим.
Tracy написа:Abdominal Pain написа:†Soul Hunter†...........................................†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим.
По едно време се подвизаваше за кратко под ника Vergil.
Johnny Rico написа:Аз винаги съм си бил Джонката. Старите кучета ма помнят. Кат бех млад и зелен бех големо ламерче да го еба. Спомням си Сандро как щеше да ме банне ама ме спасиха.
Сандро там ли си бе момче? Как е хавата? Една бира от мен за дет не ме банна преди толкоз години. :lol:
ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите? :lol:
†Soul Hunter† написа:И в двата случая моля автора да не ъпдейтва енциклопедията за мен.Така, както си е, ми харесва повече...
Varggoth написа:Вортекс ;р, много псевдоними бяха, но ще изброя тези, които си спомням - Саруман, Saruman, Curumo, Curunir-Lan, Dulce Liquido, Knjaz Varggoth, Jaime Lannister, както и само Jaime, Alaric, ако ме не лъже паметта първоначалния ми беше Mephisto, товарищ Тончев, товарищ Флоренко, Varggoth, Небесный, Wrest, Nerium Oleander, Oleander, Elu Thingol (Krieg по-късно започна да използва името), Elwe Singollo, Sindacollo, Elwe и още редица други, които или са били прекалено отдавна, или пък са били за прекалено кратко, че да мога да си ги спомня. В последствие, Varggoth се утвърди като основния ми псевдоним, тъй като всички, които знаят кой съм (като теб ;р), ми викат "княз" и то се подразбира, че съм Княза, така че остава само наименованието без титлата.
Ако случайно си спомниш за някой псевдоним, който съм изпуснал - давай информация. ;р
Time's up написа:Time's up.................................................NeO_Zealot*
!!!!
Time's up написа:Без '*'
AcTivE написа:Да не забравяме и другия акаунт, на който е една от най-дългите теми на първа страница... Myn-Tyraneus? :P
Abdominal Pain написа:†Soul Hunter† написа:И в двата случая моля автора да не ъпдейтва енциклопедията за мен.Така, както си е, ми харесва повече...
Няма. Ще си стои както си е. Вовеки.
Varggoth написа:Аз съм тук. И помня всички.
Вортекс ;р, много псевдоними бяха, но ще изброя тези, които си спомням - Саруман, Saruman, Curumo, Curunir-Lan, Dulce Liquido, Knjaz Varggoth, Jaime Lannister, както и само Jaime, Alaric, ако ме не лъже паметта първоначалния ми беше Mephisto, товарищ Тончев, товарищ Флоренко, Varggoth, Небесный, Wrest, Nerium Oleander, Oleander, Elu Thingol (Krieg по-късно започна да използва името), Elwe Singollo, Sindacollo, Elwe и още редица други, които или са били прекалено отдавна, или пък са били за прекалено кратко, че да мога да си ги спомня. В последствие, Varggoth се утвърди като основния ми псевдоним, тъй като всички, които знаят кой съм (като теб ;р), ми викат "княз" и то се подразбира, че съм Княза, така че остава само наименованието без титлата.
Ако случайно си спомниш за някой псевдоним, който съм изпуснал - давай информация. ;р