MetalGearRex написа:greeny, прочетох разказа, спокойно... И да, сега прочетох битката още веднъж и отново съм на същото мнение.
Добре, може би не съм се изразил правилно. В битката има динамика, понеже не е накъсвана и спирана... Но просто..., просто не интересна, липсва заинтригуващата вниманието динамичност, скорост, бързина... Всичко е непрекъснато, но това не означава, че е и динамично. Ето, ще ти обясня:
Как е описана битката - започва с удар на единия, става еди-какво-си в няколко реда обяснения. Следва атака на другия, отново нещо се случва и отново няколко реда обяснения. И така е до края. Това определено придава пълнота и красота на битката, но убива бързината в нея. Направи си следния тест, изрежи всичките си описания и "като първолак" си направи битката - той удря, тя блокира, после-нататък-каквото-е, и виж колко обем ти излиза битката. После го сравни с този, на който си я разпрострял в същинския разказ. Ето това имам предвид.
И не оставай с впечатлението, че разказа ти не ми е харесал! Не е така, просто както казах, в него не ме впечатлява битката, а спокойно мога да кажа, всичко останало!![]()
Може би трябва да се целунат!

ПП
Нищо лично просто не се сдържах... Приемам критиките смирено. Но не мисля като теб! Това за мен е виждането за една епична битка... Примерно битката в разказа на Undead Girl не ми хареса... "Всеки с вкусовете си..." но по дяволите не мога да разбера какво намирате в разказа й. Нищо лично! (пак) еми трябва да се примиря аз не, че искам нещо...
Чудя се дали и другите споделят мнението на MetalGearRex!