We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
И ся кво секи ща пуска картинки? Спазвайте поне някакъв ред, някой хора не могат ежедневно да висят във форума, поне да има некви паузи между различните въпроси, инъче тая последната ми напомня на Uru: Ages Beyond Myst
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Corporal_Hicks написа:Спайди, що не отговориш дали твоята картинка е Grand Turismo или не?
Аз май казах че е Gran Turismo 4 , ако не съм моя е грешката !!! Абе на никой ли не му хрумва ква е тая пустинна игра !!! Дарк като отговориме на неговата загадка пусни и ти една картинка !!!
Да - затова дадох една точка понеже е прекалено лесна !!! Аре давайте вие !!! Една идея - аре да го направим така :
Един дава картинка и този който познае коя е играта трябва да даде само той , и така нататък - следователно ДарК трябва да даде сега !!!