Училищни бисери
-
Dr. Bertruger
- Човека Скелет
В нашето даскало,когато има мач Левски-ЦСКА,винаги са ни намалени часовете с 15 минути.Това е яко.
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
-
Dr. Bertruger
Skeleton Man написа:В нашето даскало,когато има мач Левски-ЦСКА,винаги са ни намалени часовете с 15 минути.Това е яко.
Директора ни мрази мачовете.
Директора ни не признава никви закони
Директора ни не му пука че мреме от студ
Директора ни не е дружелюбен , само се ебава с нас
Директора ни е расист
Директора ни е комунист (май)
Директора ни е директор на ТУЕС!
respect the unexpected
- Човека Скелет
salis написа:Skeleton Man написа:В нашето даскало,когато има мач Левски-ЦСКА,винаги са ни намалени часовете с 15 минути.Това е яко.
Директора ни е расист
Съчуствам ти!
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
- Kaiser Kar
salis написа:Skeleton Man написа:В нашето даскало,когато има мач Левски-ЦСКА,винаги са ни намалени часовете с 15 минути.Това е яко.
Директора ни е расист
Моите съболезнования.
Kaiser Kar написа:salis написа:Skeleton Man написа:В нашето даскало,когато има мач Левски-ЦСКА,винаги са ни намалени часовете с 15 минути.Това е яко.
Директора ни е расист
Моите съболезнования.
тва е нищо - моя замесник директор е ГЕЙ
Аре и аз да постна нещо, макар че тва си е изцепка:
В час по Химия(пълна скука(ама пълна)и остават още 50 мин.):
Госпожата: ...валентноста е определени...
Аз(вече умрял от скука): абе госпожо аре да си ходиме бе.
Бурен смях, след което поглеждаики ме на кръв, с спокоен глас казва: след малко Митко(така се казвам аз
)
След часа естествено трябваше да си поговоря с нея ама тва е друга тема.
Е, тва беше мойта историика.
В час по Химия(пълна скука(ама пълна)и остават още 50 мин.):
Госпожата: ...валентноста е определени...
Аз(вече умрял от скука): абе госпожо аре да си ходиме бе.
Бурен смях, след което поглеждаики ме на кръв, с спокоен глас казва: след малко Митко(така се казвам аз
След часа естествено трябваше да си поговоря с нея ама тва е друга тема.
Е, тва беше мойта историика.
-
Golqmoto pile
- Обратна връзка:
Тотата по Математика :
"Я там Васил, какво правиш, стига говори.Излез на дъската.Ааа Радославе, стига си спал, една задача не можеш да решиш.Тошко ти какво седиш там, я го дай тоя лист, ще ми чати в час!!!.Стефане, излез на дъската като казваш, че задачите са елементарни.......".....на дъската няма и един човек
" Александъре, какво правиш там????"
Сашо :" Свивам си."
"Я там Васил, какво правиш, стига говори.Излез на дъската.Ааа Радославе, стига си спал, една задача не можеш да решиш.Тошко ти какво седиш там, я го дай тоя лист, ще ми чати в час!!!.Стефане, излез на дъската като казваш, че задачите са елементарни.......".....на дъската няма и един човек
" Александъре, какво правиш там????"
Сашо :" Свивам си."
I suddenly became strangely inebriated. The external world became changed as in a dream. Objects appeared to gain inrelief; they assumed unusual dimensions; and colors became more glowing.
Това не е творчество! Това са глупости... Глупостта като вирус е полазила света, трябва ли да я отразяваме и тук? Тук, където бягам от реалността и навлизам във вселената на творчеството?! Неееее ние и тук трябва да я отразим и да се смеем, но това не е смешно, трагично е! Учениците са глупави, учителите още повече... Бих нарекъл темата "Триумф на глупостта в Българските училища! Споделете простотията на новото поколение!"
Еволюцията е конспирация!
ami takova
...izlizame v mejdu4asie i slizame pred daskaloto za po cigaraaa...pri koeto klasnata,ve4e na ruba na nervna kriza,izliza s grum i trqsuk i po4va da kre6ti "daite mi ogun4e"....az i 1 fr vednaga se priti4vame na pomo6t
i taq moita fr trugva da pali zapalkata pri koeto lumva nekva iskra
i se podpalva samata zapalka....prez tva vreme daskalkata sedi kato prebozala s cigara v usta i ni gleda seira ...vajnoto e 4e potu6ihme pojara,ma sq nqq ogun4e i po4vame da q opraame(zapalkata de
)...onaq ve4e si kusa kosite...az nekva durja zapalkata i q gledam tupo,mackata s mene se opitva da mrudne nekva ji4ka,ama puk e gore6to o6te,pri koeto mi izrusva "ludnicata":"TI DUHAI,AZ 6E GO NABUTAM"
...
daskalkata se plesna po 4eloto i ni izvika samo edno: "IDIOTI" i si fana putq
(ne e ba6 biser,ama be6e qko
)....
i se podpalva samata zapalka....prez tva vreme daskalkata sedi kato prebozala s cigara v usta i ni gleda seira ...vajnoto e 4e potu6ihme pojara,ma sq nqq ogun4e i po4vame da q opraame(zapalkata de
daskalkata se plesna po 4eloto i ni izvika samo edno: "IDIOTI" i si fana putq
)....oТ жИBотA НE моЖЕ да излезеш девствен, защото той те пр**бaва оTвCЯкъдЕ!
Час по БЕЛ. Учителката към моя съученик Тишо:
- Тишо! Събери се в себе си!
А ето едно по-прясно..
Днеска имахме английски при госпожата която може да влезе в ТОП5 на най-страховити учителки в Русе. И както тя изпитва 4-тия човек за часа ГСМ-а й звънна с мелодийка (тей де то не беше мелодийка, а интересен рингтон) : "Ваше Величество, безпокоят ви:)"
- Тишо! Събери се в себе си!
А ето едно по-прясно..
Днеска имахме английски при госпожата която може да влезе в ТОП5 на най-страховити учителки в Русе. И както тя изпитва 4-тия човек за часа ГСМ-а й звънна с мелодийка (тей де то не беше мелодийка, а интересен рингтон) : "Ваше Величество, безпокоят ви:)"
- Stiiv Olstin