RPG от MGR НОВО!!! (от 62 стр.)
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
Ийл размишляваше... Мислеше си... Изведнъж му хрумна една идея...
- Хей вие, защо са ви избрали за най-черната работа, така като ви гледам сте доста добри войници, та как може така да се подиграват с вас??? Другите сигурно празнуват, а вие седите и ни пазите... Хахаха...
Хайде са Дм-то требе да пише ква е реакцията...
- Хей вие, защо са ви избрали за най-черната работа, така като ви гледам сте доста добри войници, та как може така да се подиграват с вас??? Другите сигурно празнуват, а вие седите и ни пазите... Хахаха...
Хайде са Дм-то требе да пише ква е реакцията...
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
;]Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
Джони, скелета се въртеше насам натам и се чудеше къде са му отнесли алебарда. Той му беше много скъп, защото му напомняше времето когато беше жив. Някои от тези, които споделяха участта му се опитваха да изнервят стражите. Видя един мижав плъх да се мотае наоколо. "Е, защо да не опитам и аз" помисли си. Скелетът викна:" Ей тука няма никва хигиена, да вземете да дезинфекцирате малко"
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
к, де к... (само тези които играят в хофф ше разберат... така че...) ок де, ок... Казвай... Ама са дм-то требе да отговори.. реакцията..
;]Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
Ах,започвам да се дразня!MaximuS написа:к, де к... (само тези които играят в хофф ше разберат... така че...) ок де, ок... Казвай... Ама са дм-то требе да отговори.. реакцията..
1."К" кой не го знае?!
2.Не бързай толкова с прибързани действия,щото ДМ-а е писал,че влиза плъх,а ти чакаш "реакцията на разговора ти със стражите"!!!!!!
3.Едитнах си поста,прочетете го(на предишната страница е)!
- The_prophet
- Обратна връзка:
- Левиатана
- Обратна връзка:
мога ли да кажа какво аз казвам или требе да чакам...
Гуардин, аз съм дал инфо в една др. тема, а и тук ако ми прочетеш поста, в който си описвам героя ше разбереш!
Гуардин, аз съм дал инфо в една др. тема, а и тук ако ми прочетеш поста, в който си описвам героя ше разбереш!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Значи първо, сори за забавянето, ама не можах да се прибера на време! Минало... Вече съм тук!
Второ - трябв да си направим нова тема, щото тука напълно ще се омешаме от въпроси и от "действията"!
Трето - всеки да действа както си иска, когато си иска, но пък да има едно на ум, че сме ЗАЕДНО в приключението, т.е. да не прави глупости. Това е само мое предложение, кажете как искате!
Четвърто - Мастъра определя ВСИЧКО наколо, а ние само действията на СОБСТВЕНИЯ си герой. Т.е. да няма изцепки от сорта на "Аз им теглих една майна, а те от мъка си прерязаха гърлата.". Ясно?
Второ - трябв да си направим нова тема, щото тука напълно ще се омешаме от въпроси и от "действията"!
Трето - всеки да действа както си иска, когато си иска, но пък да има едно на ум, че сме ЗАЕДНО в приключението, т.е. да не прави глупости. Това е само мое предложение, кажете как искате!
Четвърто - Мастъра определя ВСИЧКО наколо, а ние само действията на СОБСТВЕНИЯ си герой. Т.е. да няма изцепки от сорта на "Аз им теглих една майна, а те от мъка си прерязаха гърлата.". Ясно?
-
TheGuardian
Ах...СТИГА ВЕЧЕ ВЕ!!!РАЗКАЗЪТ ТОГАВА НЕ БЕ ПОЧНАЛ!!!!!СЕГА ПИШЕМ НАЧАЛНИ НЕЩА КАТО ИМЕ И ИЗГЛЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MaximuS написа:мога ли да кажа какво аз казвам или требе да чакам...
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- Левиатана
- Обратна връзка:
TheGuardian написа:Ах...СТИГА ВЕЧЕ ВЕ!!!РАЗКАЗЪТ ТОГАВА НЕ БЕ ПОЧНАЛ!!!!!СЕГА ПИШЕМ НАЧАЛНИ НЕЩА КАТО ИМЕ И ИЗГЛЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MaximuS написа:мога ли да кажа какво аз казвам или требе да чакам...
Гуардин, аз съм дал инфо в една др. тема, а и тук ако ми прочетеш поста, в който си описвам героя ше разбереш!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе сега описваме ДЕЙСТВИЯТА на нашите герои, а не вида им... Все пак какъв е смисълат да повторя всичко, а?? А и това не е точно разказ...
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Левиатана
- Обратна връзка:
Добре карам направо! Рекс, прави нова тема! (само за т'ва ко са направили героите) Пазач, спираме спора! (поне аз) Пророк, бъди готов да постнеш първото мнение в новата тема! (увода) Нищо за сега не се признава!
Така мисля аз! Кажете съгласни ли сте?
Така мисля аз! Кажете съгласни ли сте?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Рекс, много изнервящо, нали?? А и "мастъра" ни блее някъде !! Отвеян кат героя ми
Да почнем в нова тема )ОТНАЧАЛО!! С описването на героите и всичко и се въздържайте от копи пейст !!!!!
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through