Acer Aspire One D150
Acer Aspire One D150
Наскоро закупих Acer Аspire One D150, но с 3-клетъчната батерия. След това видях, че има модели от същия с 6-клетъчна. Та, въпросът ми е, мога ли да закупя сега 6-клетъчна батерия и да му я сложа? Тоест съвместима ли ще е? Благодаря ви предварително! 
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
Re: Acer Aspire One D150
6-клетъчната батерия издържа 6-7 часа, докато 3-клетъчната само 3. Затова ми се иска да я сменя. Къде се предлагат батерии за Acer?
Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
Не бе, човек, не съм в час с нещата и затова питам. Извинявам се за елементарните въпроси, но просто не ми е ясно. Ако знаех, нямаше да питам. Предполагам, че там, от където взех лаптопа ще има и батерии, но не съм виждал по щандовете изложени само батерии.
Разбирам, благодаря много за информацията. За много неща ме светна.
Надявам се сега, когато си се наспал, да си прочетеш поста и да осъзнаеш колко е глупав...top gum написа:Те обикновено си варвят с лаптопа, като с мобилните телефони еТа затова и няма смисъл да ги слагат отделно по щандовете. Не искам да се заяждам, айде лека
Нима не се продават батерии за телефони?
Voivodata, виж в официалния сайт на Acer. Там трябва да има раздел с аксесоари и така нататък. Предлагат се и батерии.
Успех.
Edit:
http://www.enicomp.com/shopping/product.php?p=32513
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
lol! Fag!top gum написа:botlik3 написа:Надявам се сега, когато си се наспал, да си прочетеш поста и да осъзнаеш колко е глупав...
Нима не се продават батерии за телефони?Voivodata написа:Предполагам, че там, от където взех лаптопа ще има и батерии, но не съм виждал по щандовете изложени само батерии.Боте, наспах се и сега се забавлявам с умня ти пост, който дано успееш да осъзнаеш колко е безсмисленtop gum написа:няма смисъл да ги слагат отделно по щандовете
Между другото, любопитно ми е дали са дали диск с оригинално копие на Windows или само е инсталиран на лаптопа, ако изобщо го е взел с операционна?
Няма netbook, продаващ се без операционна система. И не си прави труда да ми копаш линк от някой сайт за втора употреба...
П.П.
Fag.
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
lol! Fag!top gum написа: П.П.
Че е нетбук уточняваш ти, пенкилер, а за теб ще си правя труда само да те храня! Кретен.
Acer Aspire One серията са само нетбууци
П.П.
fag.
П.П.2
Нямам нищо против да псуваш и да се правиш на интересен, но с невежеството си само пречиш на малкото хора, които все още ползват специализирания форум, за да задават въпроси... Ходи в общия да трупаш постове, барем и пишката ти порастне...
lol! Fag!top gum написа:Как ли съм живял досега без да знам това?Dheart написа:Acer Aspire One серията са само нетбууци
Acer Aspire One is a line of subcompact notebook computers, or netbooks, released in July 2008 by Acer Inc.
П.П.
fag
lol! Fag!top gum написа:Все ми едно бе, ти тъп ли си или се правиш на такъв? Всеки може да поства линкове към реклами на продукти и какво от това?
П.П.
fag.

What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
lol! Fag!top gum написа:Линкът е към Wikipedia-та и това те прави по-различен, така ли?
Възвишената ти мисъл е неразбираема за простия ми мозък...
П.П.
Fag.
Мале, аз за какво питах, а то какво стана.
Благодаря ви много на всички. Някой беше питал дали са ми дали диск с оригинално копие към нетбуука - диск не ми дадоха, но има лепенка на гърба на нетбуука с serial number и някаква лъскава лента, предполагам е лицензиран.