Автор |
Съобщение |
Squiggles
|
|
В момента играе: жмичка
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 30 Апр 2009 22:32
Аз някои да други не , зависи от играта и от нагласата към нея
___________________________________ pew pew pew
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 01 Май 2009 07:31
понякога да,понякога не или когато умирам като за световно или когато играта просто не е интересна без някой друг трейнър...
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
EpidemicOfHate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 07 Май 2009 13:21
Понякога да понякога не зависи от играта.
|
|
|
|
|
Txc
|
|
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 11 Май 2009 11:38
Telba написа: Ако се водя, от личното ми мнение,не,не играя с чийтове. Ако се водя от мнението на нуубовете из БФ2142 сървърите,като 'фана помпата,пускам хака. Не е задължително да си noob , понякога(в определени ситуации) наистина е трудно да прецениш дали даден играч е hack или просто много добър, to be good player is a heavy burden , знам . Е noob-ската преценка е по-нереална в пъти ... И мен на UrbanTerror са ме мислели за хак понякога(обикновено noob-евете ,които срещам знаят колко са зле и не изказват ''авторитетно'' мнение, кой е хак и кой не е). Е киквали са ме(на Urban-a по default сервъра е с вот ,който всеки играч може да пусне през 1мин. . Вота не е само за kick, но и за смяна на карта и т.н. ; Като свикаш вот , пише кой го е свикал ...) обикновено не е ,защото ме мислят за хак,обикновено излизат с номера ,че съм добър играч , ама те не са ииииии... развалям им кефа и =>positive vote => kick.
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 11 Май 2009 12:56
Telba написа: Ако се водя, от личното ми мнение,не,не играя с чийтове. Ако се водя от мнението на нуубовете из БФ2142 сървърите,като 'фана помпата,пускам хака. То батълфийлда наистина има някои адски лъкърски изстрели, които могат да те направят да изглеждат като хак.. гръмвали са ме от 70 метра с 1 изстрел от АК 101 докато дебнех в един храст със снайперисткото камуфлажно облекло. (а после същия завърши играта със score 5 kills 6 deaths или нещо подобно )
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 08:45
|
|
|
Abendmann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 09:00
Има много начини да накараш хората да те мразят ,но като си зад компа е най-безопасно ,нали келеме такова...
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
|
хора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 09:18
много на сериозно се взимаш братоца. а по темата - от време на време
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
|
Txc
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 09:30
James T. Kirk написа: Просто си тъп noob , който решил ,че трябва да побеждава въпреки ,че няма умения.
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 10:05
noob=newby=начинаещ. Научете се най-накрая, че на тези хора просто им е трудно отначало, а не са пълни кретени. И да, зад компа е най-лесно, дееба ваш'та мама. Вие сериозно ли мислите, че иска всеки срещнат на улицата да го мрази... Нямам какво да правя, затова философтсвам по форуми. Не ми обръщайе внимание.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 10:43
Abendmann написа: Има много начини да накараш хората да те мразят ,но като си зад компа е най-безопасно ,нали келеме такова... Ловешкия владика, да мълчиш там, не съм ти дал думата! Txc написа: Просто си тъп noob , който решил ,че трябва да побеждава въпреки ,че няма умения. Или пък ти си толкова тъп, че не можеш да зацепиш за какво говоря. Явно си пълно лайно в живота, че той ти се определя от една игра и победите ти в нея, щом дори само споменаването на нарушаване на правилата в тая игра те изкарва извън нерви
|
|
|
Txc
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 12:22
Max Payne написа: noob=newby=начинаещ. Нарочно ли се правиш на тъп , съдейки по буквите с малък шрифт явно да, но в случай ,че наистина си толкоз зле , ще те открехна . Noob-ове са повечето играчи(над 95% ,естествено цифрата варира в малки граници),на абсолютно всички игри е така без изключение. Те не са само в началния период на играене на играта на играта noob-ове , константно. Новите играчи в началото също не могат да играят ,но някои от тях в последствие стават добри. A сега ще кажа някои неща и на другия ''хитрец''. Човеко програма , на времето се ядосвах и за дреболии ,но сега вече за почти нищо. Абсолютно нищо от сорта на текст и думи не може да ме подразни вече . Истината се крие в идеологията на непукизма . Да ме ''изкарва извън нерви'' ,абе смешко , да се насереш от писане и от мислене какво да напишеш ,за да ме подразниш , само ще си загубиш времето . Ако разговора беше на живо щеше да забележиш как това ,дето ти го казах ти го казвам със съвсем спокоен тон . И не аз CS не играя отдавна , играя на gameplay-но по-съвършената Urban Terror. И не живота ми не зависи от Urban-a , това което изтъкваш е просто оправдание за некъдърността ти и фиктивната ти игра. Аз на Urban-a дразня със умения и тактика , е който го може си го може . Явно на теб просто не ти става и не си от честните noob-ове , които чакат да умрат по почтен начин . Така де , аз много обичам noob-овете(честните)
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 16:01
Браво, браво! Направо психологически портрет ми направи, така както си почнал. Само 1 hint: не си на прав път с тези заключения досега.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 12 Май 2009 21:24
|
|
|
|
|
Txc
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 10:40
Това звучи като поредното извинение ,но да чуем и твоята версия . Предполагам ,че ще е някаква смешка от сорта : Версия 1 : ''Аз по-принцип не играя с чийтове , ама понякога обичам така да дразня ...'' Версия 2 : ''Аз по-принцип не играя с чийтове , даже по-принцип съм добър играч , ама понякога...'' Сега е твой ред .
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 10:50
Трябва бая да ви е тъпо, че да се заяждате по форуми. Тъпо като скучно, а не че нямате умствен багаж.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 10:56
Max Payne написа: noob=newby=начинаещ. Научете се най-накрая, че на тези хора просто им е трудно отначало, а не са пълни кретени. И да, зад компа е най-лесно, дееба ваш'та мама. Вие сериозно ли мислите, че иска всеки срещнат на улицата да го мрази... noob =/= newb http://www.urbandictionary.com/define.php?term=newbhttp://www.urbandictionary.com/define.php?term=noob
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 11:00
Max Payne написа: Трябва бая да ви е тъпо, че да се заяждате по форуми. Тъпо като скучно, а не че нямате умствен багаж. Твърде си дипломатичен Кажи си го направо: "Txc, ти си МегаТъп, батко." Иначе - не, не ползвам чийтове. Само и единствено когато съм минал вече играта и искам да си припомня някои конкретни моменти от нея, се улеснявам до достигането им с кодове. Или пък ако някоя сцена ме озорва наистина много...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 11:03
Ahriman написа: Telba написа: Ако се водя, от личното ми мнение,не,не играя с чийтове. Ако се водя от мнението на нуубовете из БФ2142 сървърите,като 'фана помпата,пускам хака. То батълфийлда наистина има някои адски лъкърски изстрели, които могат да те направят да изглеждат като хак.. гръмвали са ме от 70 метра с 1 изстрел от АК 101 докато дебнех в един храст със снайперисткото камуфлажно облекло. (а после същия завърши играта със score 5 kills 6 deaths или нещо подобно ) Проблема е,че аз играя със сонар за пехота, гранатомет, и помпа. (най-често) Сама по себе си помпата от близо с 1-2 изстрела отваря хората за дисекция,и самия факт,че съм издебнал някого,знаейки ТОЧНО къде е (хехе,сонарчето ),и отнасяйки понякога цял кемп-ващ squad, просто ТРЯБВА да съм с хак. А това,че те никога не играят съпорт,само защото си мислят,че с нууб гън и нууб ракетите ( известно като easymode Voss-Light Assault Rifle + PK Anti Infantry air burst rockets- Voss noobs) са яко про и са неубиваеми,неприятно разпространена комбинация за игра,дава фалшиво чувство за "про",заради силните оръжия...И по тази причина не знаят ни сонар,ни гранатомет,ни помпа...
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Играете ли с чийтове? Публикувано на: 13 Май 2009 11:24
Моридин написа: Max Payne написа: Трябва бая да ви е тъпо, че да се заяждате по форуми. Тъпо като скучно, а не че нямате умствен багаж. Твърде си дипломатичен Кажи си го направо: "Txc, ти си МегаТъп, батко." Иначе - не, не ползвам чийтове. Само и единствено когато съм минал вече играта и искам да си припомня някои конкретни моменти от нея, се улеснявам до достигането им с кодове. Или пък ако някоя сцена ме озорва наистина много... Мързи ме да се разправям из нета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|