Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 22 Апр 2009 17:58
Аз пък напоследък съм се зарибил по книгите на Стивън Кинг.Всъщност първата негова книга, която прочетох, беше "Проклятието", която според мен не е от най-добрите му, но ми хареса, защото не бях чел други негови.След това прочетох "Мизъри", "То" и "Дългата разходка" и видях, че има доста по-добри негови книги.Сега чета "Гробище за домашни любимци", но честно казано "То" ми хареса най-много.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 22 Апр 2009 18:34
На Стивън Кинг аз съм изчел "Подпалвачката", "Талисманът", "Томичукалата", "Мъртвата/Тъмната зона"(не си спомням, беше отдавна), "Куджо" и "Неизживени спомени". Добри книги, общо взето. Малко ме дразни това, че прилича на Дан Браун, в смисъл действието винаги се развива по определен модел. Може и познанията ми по Кинг да са бегли и твърдението ми да звучи меко казано идиотски, знам ли...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
VLeninD
|
|
В момента играе: World Of Warcraft; Warcraft 3; Call of Duty - MW 2 (PC); Call of Duty (PS2) 3; Mass Effect (Xbox 360); The Orange Box (Xbox 360);
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 22 Апр 2009 18:58
Max Payne написа: Не си чел Р. Кнаак преди? Не, за съжаление. Нямам толкова време.
___________________________________ MY PC®: MB: GA-P35-S3G: FSB 800MHz; Processor: Core 2 Duo E4400 2.00GHz; RAM: SUPERT 2GB DDR2-800 SDRAM PC2-6400 5-5-5-15; Video Card: nVidia BLISS 8600GTS 256MB GDDR3;
Game Consoles:
PSP Slim&Lite PlayStation 2 Slim XboX 360 Arcade (трансформиран в Pro)
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 23 Апр 2009 07:30
Стилян написа: Дади написа: Язе чета някакви Уархемър книжлета.
Откъде бе?! Епа, the Internets Съм си ги подкарал на телефона с нек'ва джава, което е най-голямата имба, оти си ги чета 'га си искам
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Май 2009 09:12
Понеже знам, че тук имаше хора, дето си бяха взели първия Вещер... Кръвта на ЕлфитеИзлиза на 11 май.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Май 2009 19:15
Dante написа: Прочетох 451 градуса по Фаренхайт. Страхотна книга, доста ми хареса. Великолепен стил, вложени идеи, правилни герои, въздействаща книга и караща те да се замислиш. Макат да е антиутопия и действията да не са на първо място се чете на един дъх. Пробвай и Прекрасният Нов Свят на Олдъс Хъксли. Ако ти харесват антиутопии
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 08 Май 2009 20:37
Dante написа: Прочетох 451 градуса по Фаренхайт. Страхотна книга, доста ми хареса. Великолепен стил, вложени идеи, правилни герои, въздействаща книга и караща те да се замислиш. Макат да е антиутопия и действията да не са на първо място се чете на един дъх. Какво ще рече "правилни герои" ?
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Май 2009 00:01
Градът на Клифърд СаймъкМакар и антиутопична в своята основа, книгата е доста утопична. Малко нонсенс, но се надявам някой да ме разбере. Параграф 22 Тука ще пиша, ще пиша, ама някой друг път, имам ограничение от 60000 знака, което е крайно недостатъчно. Задължителен учебник в часовете по литератра от 9клас до 12. Цар Плъх - Има нещо в нея, което ме ужасява и удивлява. Не помня колко пъти съм я чел, само стопадажията, хрониките на амбър и песен за огън и лед съм я чел повече(т.е над 6).
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Май 2009 10:50
Айзък Азимов - "Аз, роботът"
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Май 2009 13:57
Препрочитам Дюн
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 11 Май 2009 08:08
Diablo - новелите next --> Dune
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 11 Май 2009 18:59
Dante написа: Мнения за "То" на Стивън Кинг ? Купих си и двете от една промоция на Пингвините- вземаш две книги, а ти подаряват трета ( за бонус си взех третата на Колелото ). Като свърша с Бребъди ги започвам. Fuck yeah! King = fuck yeah! Pure win. Не ужаси, както повечето хора си мислят... трилър. Мистерия. И то на най-високо ниво. В момента иначе чета Going postal. А трябва да чета Cisco routing tables....
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 11 Май 2009 22:20
ПощОряването е абсолютният крийг, а Мойст е един от малкото герои, които се доближават до абсолютния куулнес на Ваймс :Д Задължително тегли една майна на Сиското и си намери после Making Money Иначе - присъединявам се към четящите Дюн
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 11 Май 2009 22:59
Making money беше предната, тя ме зариби по гусин Влажния Наистина куулнес фактора е много висок при него, но да не го сравняваме с Ветинари
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 13:23
ей сега ще допрочета "Пикник край пътя" и ще започвам след нея "Трудно е да бъдеш бог"
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 14:37
Nocturno написа: ей сега ще допрочета "Пикник край пътя" и ще започвам след нея "Трудно е да бъдеш бог" Ааааа, имаш сборника "Дори на сън не виждаме покой", нали? Четиво, което мога да определя само като "Мега". Приятно четене, аз съвсем наскоро го завърших...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 15:23
"Землемория" за не знам кой път но все така ме радва.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 17:02
Моридин написа: Понеже знам, че тук имаше хора, дето си бяха взели първия Вещер... Кръвта на ЕлфитеИзлиза на 11 май. <3 u, mon!!! И продължението на 'Студени играчки са звездите' трябва да взема. Иначе чета 'Капитан Немо'.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 21:02
Искам си "Making money"! Никъде я няма по шибаната софия. :/ Прочее, Wodehouse, anyone?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 14 Май 2009 21:08
Ъхъ, в момента наред с някои други книги чета това: Р.У.Т.И.!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|