Търся си игра !?
Приемам Предложения Всякакви
Палавнико,като те нагъзя аз тебе,и ти не мясаш на 10 годишен...Cyber-X написа:Нагъзваш я на максимални детайли и става като игра от 2008
Ахахахах...по скайпа ли?Cyber-X написа:И спри да се отваряш само на мене щото ако не помниш и ти каза,че си на 12,а това не е голяма разлика
Fail!TheLoneWanderer написа: Fallout 3 - достойно продължение на класиката.
Кой знае вобще играл ли я е "класиката"MARiNZ0 написа:Fail!TheLoneWanderer написа: Fallout 3 - достойно продължение на класиката.
Аз бих,понеже съм на 10,но хората които са на примерно 47 години не мисля,че имат време за игра с топкаОрк - Паладин написа:Абе момчета вместо да излезнете на вънка малко топка да поритате,да се понабирате на лоста пред блока или някое момиче да забиете вие си седите вкъщи и спорите за някви тъпи игри
Трябва да си пълен педерунгел за да се представяш за по-малък,а не за по-голям2_0_1_2 написа:Ахахахах...по скайпа ли?Cyber-X написа:И спри да се отваряш само на мене щото ако не помниш и ти каза,че си на 12,а това не е голяма разлика![]()
Наистина ли ми вярваш на всичките неща които ти казах по скайп?
Беше ме страх,че ако ти кажа истинската си възраст,ще ме помислиш за някой педофил и няма да ми пишеш.Cyber-X написа: Трябва да си пълен педерунгел за да се представяш за по-малък,а не за по-голям