Имате ли си гадже ?
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Имате ли си гадже ?
Не'ам жена,сега ще кандидатствам наново,и само до женско разсейване ми е.После.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Какво става с теб, Телба?
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Също като теб отбелязах промяната,NhazUl написа:Истрически момент - Random Idiot използва емотиконки.
даже бидох изумен от некои от последните наброски на
Random Idiot.
Небето да го поживи,
станал е благ, великодушен, усмихнат ...,
в пъти повече от постингите си от недалечното минало.
Може да е от пролетта,
може да е `сичко,
но допускам, че най-вероятно,
вечер гняви 2 нееднояйчни близначки в кревата си.
Едната е чернокоска, другата е руса, а им прислужва червенокоска ( старо гадже )
Е?!
Дай, Боже, `секиму!
Нема таа, нема онаа.
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Дефинирайcreator написа:Какво става с теб, Телба?
Какво да става?
Английска филология съкс, сега уча японски на курсове и се готвя наново да кандидатствам в японистика да пробвам да се набутам.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
точно такава случка ми трябва в момента , ама увиТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Също като теб отбелязах промяната,NhazUl написа:Истрически момент - Random Idiot използва емотиконки.
даже бидох изумен от некои от последните наброски на
Random Idiot.![]()
Небето да го поживи,
станал е благ, великодушен, усмихнат ...,
в пъти повече от постингите си от недалечното минало.
Може да е от пролетта,
може да е `сичко,
но допускам, че най-вероятно,
вечер гняви 2 нееднояйчни близначки в кревата си.
Едната е чернокоска, другата е руса, а им прислужва червенокоска ( старо гадже )![]()
Е?!
Дай, Боже, `секиму!
добро е като идея , не отричам
пролетта , по-скоро , за жалост(?)
! поздрави и да ти се връща двойно (разбирай доста доста)
остарехме
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Това познаваме се отдавна, но не много добре, не го разбирам съвсем. При всички положения ти препоръчвам да се видите извън училище, само двамата, на кафе примерно. Ако я "подхванеш" на интелигентна тема, най-вероятно ще станете бест френдс, което не е целта ти. И действително, съветите ми идват от личен опит, така че можеш да игнорнеш подигравките на дебилите, които едва ли могат да ти послужат за пример.DukeNukem написа: Значи познаваме се отдавна, но не много добре.
Момичето е интелигентно (една от най-умните в училище) и доколкото знам си няма приятел.Тъй като аз немога да се гъзарея да се харесам на по-"готяните" си мисля че ако я подхвана на някоя интелигентна тема да си говорим зема че и харесан.
@Botlike - Нито аз, нито тя сме първи красавци, но мисля че си подхождаме.
Хайде успех и не забравяй най-важния съвет- не се съсредоточавай само в тази мацка и недей да си мислиш неща от сорта на "подхождаме си". Обади и се излезте някой път, ако нищо не стане или пък ти откаже да излезете, карай нататък.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Steel
- Обратна връзка:
Между другото, ако пробваш да пуснеш целенасочено някой ТЪП бъзик и ако се смее на него (И не е на екстази) има шанс да си уцелил джакпота.
Сериозно
Сериозно
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Чета тук и чета, и чета...
И не мога да проумея нещо. Всеки казва: "пробвай се, пък ако не стане - карай нататък, момичета има бол, само гледай да не вкарваш твърде много чувства". Ами ако подхождаш към всяка една по този начин, не е ли малко... никакво? Пробвай, ако ти хареса - задълбочи. На мене лично ми харесва повече да се опаря накрая, но да ми е било истински приятно, а не просто поредната повърхностна разходка по емоциите, комбинирана с ебане и кафета.
И не мога да проумея нещо. Всеки казва: "пробвай се, пък ако не стане - карай нататък, момичета има бол, само гледай да не вкарваш твърде много чувства". Ами ако подхождаш към всяка една по този начин, не е ли малко... никакво? Пробвай, ако ти хареса - задълбочи. На мене лично ми харесва повече да се опаря накрая, но да ми е било истински приятно, а не просто поредната повърхностна разходка по емоциите, комбинирана с ебане и кафета.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Moже би не си разбрал смисъла. Ако искаш нещо да стане трябва да пробваш, нали така? От друга страна, ако пробваш и не стане трябва да продължиш нататък, така или иначе нямаш друг полезен ход. Смисъла е да не губиш времето си като тичаш след жена, която така или иначе те е отхвърлила вече, защото само си губиш времето, време, което може да използваш по по-полезен за себе си начин.Моридин написа:Чета тук и чета, и чета...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Погледни дясната си ръка,и се запитай "тая струва ли си?".
Ако отговора е да,не си губи времето във форумово ами тичай при нея.
Ако отговора е не,решението вече е пред очите ти.
Ако отговора е да,не си губи времето във форумово ами тичай при нея.
Ако отговора е не,решението вече е пред очите ти.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Да,ама има и тъпи парчета,които и по принцип се хилят на тъпи майтапи...когато в класа ти са 17 момичета и 6 момчета ще разбереш за кво става въпрос...Ahriman написа:Между другото, ако пробваш да пуснеш целенасочено някой ТЪП бъзик и ако се смее на него (И не е на екстази) има шанс да си уцелил джакпота.
Сериозно
WeAreGettingClose
- Till.Lindemann
м не се оплакваме
Абе ти най важното вече си го направил - запознал си се,сега ако е по-умна на кафе,ако е по свежа,млада и енергична в дискотека Амор ще и хареса
,аз продпочитам второто,защото в амор има с какво да я впечатля,а на кафе по-скоро не
.Ако неси много по думите,в никакъв случей нея води първо на кафе!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
- DukeNukem
- Обратна връзка:
В Карнобат нямаме такива екстри като дискотека Амор.progata написа:Абе ти най важното вече си го направил - запознал си се,сега ако е по-умна на кафе,ако е по свежа,млада и енергична в дискотека Амор ще и хареса,аз продпочитам второто,защото в амор има с какво да я впечатля,а на кафе по-скоро не
.
След 2 дена имам среща с нея.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
То така веднага ми е в леглото.Кире_Гръчата написа:Изсвири й нещо, бре
Ще спомена че свиря на китара и ако прояви интерес ще и бутна една блус импровизация.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- Till.Lindemann
а и после, гледай да не е много много умна, тве, че е най-умната в даскало, няма да ти е много в полза
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Разбира се, за теб това би било чудовищен проблем...Till Lindemann написа:а и после, гледай да не е много много умна, тве, че е най-умната в даскало, няма да ти е много в полза
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето