Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем...
Публикувано на: 30 Апр 2009 12:33

От ония дни пускам си аз Shaun White Snowboarding(игра,която е тежка,бтв) и изведнъж почнаха да се размазват цветовете и монитора влезе в стендбай.Чудех се какво става,припомпах алт+ф4 и накрая взе че се оправи.Не знам защо стана така,като се има предвид,че не ми е правила проблеми играта.Както и да е.До тук,айде,ама днеска реших пак да пусна,стана същото,но вече монитора не иска да излиза от стендбай.Изключвам,ресвам,чакам...но няма ефетк.Компютъра си зарежда,но на екрана няма нищо...стои на стендбай.Каква е причината не мога да разбера.Да не е сдала багажа видео картата?В нея ли е проблема?
Като включа компютъра ми показва буутинг скрийна с уин експи и всичко,но размазано,а след тва монитора влиза в стендбай.

Каква лие причината и как мога да я опрява?
Да не е вирус нещо?Мързеше ме да слагам нов НОД и моя не съм го ъпдейтвал може би от месец и поовече.Да не е от това?
Другото,което е по-вероятно е това,че не съм чистил компютъра от прах може би от повече от година..Аама не става въпрос да чистя отвътре...аз дори отвънка не съм го чистил,отзад,дето са кабелите...
Тааа някой има ли идея за какво става въпрос? :)

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Re: Проблем...
Публикувано на: 30 Апр 2009 12:52

>> right click desktop
>> click properties
>> screen saver tab
>> power v monitor power section
>> turn off monitor = never

Така ще провериш дали просто компа ти не крашва (проблеми със системата, вирус, харда) и по този начин спира да предава видео сигнал, което монитора използва за почивка.

Кебала на монитора е вариант, видеото също... и двете могат да се проверят на компа на приятел.

Свали си убунту 9.04 от сайта им, запиши го на диск и го пусни за 1-2 часа (без да го инсталираш, направо от диска). Така можеш да видиш дали е вирус, убунтуто не би го заредило.

И така тествай какво не е, после един гугъл сърч и готово ;р

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем...
Публикувано на: 01 Май 2009 21:48

Ще ползвам темата и аз да питам нещо.Свалих си я тая игра ма не ми тръгва.Пускам я,екрана ми става черен и до там...2 релииза свалих и същото.Пачове свалях и се тая...Кво да правя?Изискванията ги покривам и тн,с виста съм

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com