Куун,заеби го-той само това чака-да му отговориш,да те напсува,после ти да го напсуваш иии....в крайна сметка ТИ си изнервения,а Вермиц се кефи...
Та по темата-вече съм бесен покрай тая Вики-не стига,че не може да пее,ами сега ще дават НАШИТЕ пари,за да учи тя на майната си...а пък и бахти сеира дето го направиха Иван и Андрей-само заради тези двата опусума тя се махна...За Симона-туй дето й викате да ходи да решава задачи показва завистта ви за гласа й-точка по въпроса,помислете дали не е така...(хванах ли ви сега,а?)-вярно,че има много идиотска усмивка,ама се търпи де...Макетата-единия,не знам кой точно,ми е много смешен,но все пак няма да е лошо един от тях да е на финал!Димитър-оххх,тоя човек гей ли е?
За жените-Магдалена не знам какво толкова ви харесва,но е СТРАШНО грозна
Александра е много сладка,пее добрe и...е за финал.Русина и тя по същия начин(приоритета обаче пада на нея).Преслава също ми харесва,но скоро май ще я изритат...
Офтопик-добре бе,това го забелязах и на ВИП Брадър-"ние правим благотворителност,ама вие ни дайте пари"-това ни се заявява всеки път-много е тъпо-значи аз ще дам 1.20 за някого като дори не знам кой е този "някого"Уотевър
и последно-СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА!!!