Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: 5 : 2
Публикувано на: 25 Апр 2009 20:52

:D

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: 5 : 2
Публикувано на: 25 Апр 2009 21:09

Много як мач стана. Бамби вкара много гей-гол :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 21:17

Manchester United FOREVER

Профил

Аватар
В момента играе: Assassin's Creed
Публикувано на: 25 Апр 2009 21:48

хахах добре .че беше съдията с тая смешна дузпа ,че нямаше и гол да вкарате ... радвайте се но не трябваше да ви подаряват титлата по такъв смешен начин...а относно Бамби ... хахахахахах :arsehle:

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV
Публикувано на: 25 Апр 2009 22:02

Честито на феновете на Ман. Утд., дано да не се напият на сбирката им която е в град Трявна по това време :)

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: жмичка
Публикувано на: 25 Апр 2009 23:13

хаха да , и да не забравят да почерпят съдията , че 12тият играч е най-важен !

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Апр 2009 23:24

NarsiL написа:
хахах добре .че беше съдията с тая смешна дузпа ,че нямаше и гол да вкарате ... радвайте се но не трябваше да ви подаряват титлата по такъв смешен начин...а относно Бамби ... хахахахахах :arsehle:

Е-хее, смешко, нещо се сдуха, а? Титлитчка нема да видите, та ти е яко на дупето, а?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 00:11

Narsil и там другия уанна би хейтър да си затварят човките,щото вместо глави имат тикви.Завиждайте на бербо че играе в Манчестър и има пари да ви купи и 2мата и цялата ви рода до 7 коляно.

П.С Днеска имам специално отношение към форума тъй като на 2 пъти влизам и супер се изнервям,но не бях логнат и ме домързя да наредя бастуните,а именно Данте и някъв смешен пак......(Този данте няма такъв тъпан никъде ...НЯМА) Има много умни и логични хора тук,но доста от форумците са пълни боклуци.......Сега данте ако случаааайно решиш да репликираш както винаги с опит за остроумие или с цел да се правиш на интересен,недей няма да го прочета.Съжелявам за офтопика ама се нервирам на такива ноу лайфъри ; (

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 26 Апр 2009 00:25

The_COON написа:
хаха да , и да не забравят да почерпят съдията , че 12тият играч е най-важен !

Същност сме си 11 щото Тевез играе защитник на другия отбор :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 26 Апр 2009 00:29

По-голямо дерби беше само Славия - Пирин,
but Dragi Kotzev owned them all :notfair:

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Апр 2009 01:06

Цирковете по бг терените си вървят с пълна пара.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Апр 2009 08:19

denik написа:
Цирковете по бг терените си вървят с пълна пара.

По това ти мнение разбирам че скоро не си ходил на мачове.

Профил Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 26 Апр 2009 09:49

Да бе,деник малко неподготвен се изказваш...както и да е!Писна ми вече от тия "дяволи"....все ман юн. най-добрите,най-лесно бият,шампиони дрън-дрън-ман юн не струват-могат ли да направят два мача като на Ливърпул?И за какво им трябваше да се гаврят с Евертън-какво доказват-вярно,Евертън ги биха за купата,ама червените си го заслужаваха.Тия тъпанари са същите като Байерн-въздух под налягане.А с Байерн какво стана?Някви резултати от рода на 5:1 ми се въртят в главата,гол с пета между 5 човека,а в последния кръг и Шалке(шампион) им пореха задниците-1:0.
Освен това бг футбола е супер интересен!Това,че разни "фенове" на Левски се дразнят,че техния отбор не бие не бива да набеждава бг футбола в "цирк".Да не говорим Деник,че май си го видял това в някой новинарски сайт...за мача Пирин-Славия говоря...Ами гледахте ли Миньор-Локомотив(Пд)?Страшно мъжки мач!ЦСКА няма да ги коментирам,просто щото съм пристрастен...А и в понеделник страшен мач се очертава-Сливен-Черноморец-убеден съм,че ще хвърчат глави!!!
Така че се скрийте вий "фенове" на ман юн-да ви еба в продажниците-видели,че това е най-добрия отбор и веднага ставате негови "доживотни фенове".А сигурно не сте и чували за Ипсуич,Брадфорд,Нотингам,Челтнъм,Ковънтри,Шефилд Уензди...просто отбори,които БЯХА велики(е не всички),а вие не сте и чували за тях...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Апр 2009 10:07

Не се превъзнасяй като най-знаещия, защото съм убеден че разбирам от футбол повече от теб.

За Ман Ю и аз подкрепям мнението ти, тъй като съм от лагера на Арсенал, но винаги щом има добри изяви на Бербатов, аз го подкрепям.

За бг футбола може да съм прочел в новинарски сайт, но това не ми пречи да споделям тяхното мнение. И не говоря само за Пирин - Славия, нито за некадърната игра на Левски.
Ти трябва да си сляп или най-заблудения човек на света ако смяташ че всичко в нашия футбол е редно, няма поне по един купен мач всеки кръг, играта на футболистите е адски интересна, разчупена и забавляваща публиката, терените са идеални за игра, стадионите са пълни... бе мани, мани.
А такива голове като на Джаейоба от преди няколко дни не са плод на класа и техника, а на пълна случайност.
Това че си ми изброил 4-5 отборчета, които сега за нищо не стават въобще не говори колко богата ти е футболната култура. А и винаги можеш да провериш в Гугъл.

Vermic, а ти какво ми се обясняваш? Ти ходил ли си наскоро на мачове? Дунав, дето поради финансови затруднения си продават мачовете (така и така нямат мерак да влизат в А група), дето феновете обиждат (а наскоро и бой е имало) играчите, дето паднаха от отбор събран от плажа наскоро? Айде, моля ти се...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 10:22

Guardian of Fate написа:
Освен това бг футбола е супер интересен!

Ама ти колко си жалък. Първоначално мислех да ти псувам, после се чудих дали да не седна смислен пост да напиша, ама туй изречение като ти го видях и тотално се отказах :lol:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 26 Апр 2009 11:09

ManUtd lolololol

Ще се се видиме да делим шампионската купа ;р

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 11:13

Добре де,написах някои глупости(сам си се усетих,но както и да е).Малко се поизхвърлих относно бг футбола,просто исках да кажа,че определено има интересни мачове...дори и в "Б"група.Никой не е говорил за купени мачове-за това недоумявам защо ме "нападаш"?!А на интересни мачове съм бил свидетел в Сливен-зверски мачове ставаха,мачкахме,мачкаха ни,но на стадиона имаше минимум 5000зрители...не искам да се заяждам,не ми е това целта,но според мен в "Б"група има далеч по-интересни мачове от "А"...както и да е.Дунав са най-малкия проблем-Любимец са къде-къде по-големи продажници-биха Берое 1:2 като гости-в някой друг живот...И Деник ония "отборчета" може и да не супер известни,може и да са играли преди 10 години във Висшата лига,но поне Нотингам не можеш да не признаеш,че са...айде добре-известни-все пак две поредни титли на КНК...И за да продължа да се правя на интересен :D :D на Джаейоба гола не съм го гледал-къде го буташ него не ми е ясно само?
И за финал-Дади,айде моля ти се напиши този "смислен пост"-без майтап,не се заяждам-искам да видя какво искаш да кажеш!

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 15:19

Guardian of Fate написа:
Да бе,деник малко неподготвен се изказваш...както и да е!Писна ми вече от тия "дяволи"....все ман юн. най-добрите,най-лесно бият,шампиони дрън-дрън-ман юн не струват-могат ли да направят два мача като на Ливърпул?И за какво им трябваше да се гаврят с Евертън-какво доказват-вярно,Евертън ги биха за купата,ама червените си го заслужаваха.Тия тъпанари са същите като Байерн-въздух под налягане.А с Байерн какво стана?Някви резултати от рода на 5:1 ми се въртят в главата,гол с пета между 5 човека,а в последния кръг и Шалке(шампион) им пореха задниците-1:0.
Освен това бг футбола е супер интересен!Това,че разни "фенове" на Левски се дразнят,че техния отбор не бие не бива да набеждава бг футбола в "цирк".Да не говорим Деник,че май си го видял това в някой новинарски сайт...за мача Пирин-Славия говоря...Ами гледахте ли Миньор-Локомотив(Пд)?Страшно мъжки мач!ЦСКА няма да ги коментирам,просто щото съм пристрастен...А и в понеделник страшен мач се очертава-Сливен-Черноморец-убеден съм,че ще хвърчат глави!!!
Така че се скрийте вий "фенове" на ман юн-да ви еба в продажниците-видели,че това е най-добрия отбор и веднага ставате негови "доживотни фенове".А сигурно не сте и чували за Ипсуич,Брадфорд,Нотингам,Челтнъм,Ковънтри,Шефилд Уензди...просто отбори,които БЯХА велики(е не всички),а вие не сте и чували за тях...

Малоумнико ти ли ми говориш.че разбираш от футбол.Аз като съм гледал мачове ти си цокал мляко в кошарата.15 годишен дрисльо ще ми говори,за кои отбори съм чувал и кои не.Това за бг футбола.....господари на ефира ще го издирят даже и ще го пуснат по нова цяло шоу с този текст лепнат на екрана 0_0 Въобще едвам изхабих и толкова букви да ти отговарям на простотиите,защото си тоооооооооооолкова прост,че няма и накъде.Сравнява ми тука Баиерн, глупости.....

Едит: А и същия разбирач отгоре е писал в един пост ''ман юн не струват'' и ''видели че ман юн са най-добрия отбор и....'' Айде реши първо каквото ти е собственото мнение.Тея отбори,които си ги изредил горе,като са били ''ВЕЛИКИ''(хаха) ти си ходел прав под масата с вдигнати ръце...

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 18:07

Човек,май ти си тъпия щом не ме разбираш...първо-никъде не съм казал,че разбирам от футбол-поне никъде не съм го потвърдил.Второ-какво значение има,че ти "когато си гледал мачове,аз съм цокал мляко"?Е и,какво от това?Аз гледам от 7,ама не съм тръгнал да се дразня с "лапетата".Трето-изглежда,че за бг футбола съдиш само по телевизията и интернет-е,те определено не представят обективно нещата...
Четвърто-за ман юн-това че не струват си е мое мнение-под "не струват" не казвам,че са некадърници и прочие,а че не ме кефят.А под "видели..." имам предвид,че един "дрисльо" като мен видял,че юнайтед водят в класирането...и автоматично стават за този отбор докато не се появи другия подобен...и е жалко,че те се смятат за големите "фенове"...както и да е,това не обвързано много с темата,както и предишните ми постове,но аз съм си длъжен(пред себе си) да го кажа...И пето-май си ми чел постовете през пръсти-сравнявам Байерн с Юнайтед по следния начин-и едните, и другите се смятат за най-великите-и какво от това-Ливърпул накара "дяволите" да гледат умно,а Волфсбург се гавреха както си искаха...както и да е!Шесто-имаш една грешка-Нотингам(добре де,той е известния от ония дето изброих) са били "велики" доооста преди да се родя-и май същото важи и за теб-не знам на колко си...и няма значение!
Очаквам да събера рекорден брой постове "ти еба майката"-и не,не съм форумен трол! :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 18:49

Вземи се гръмни или поне се поинтересувай малко преди да говориш за Байерн, малоумнико ;)
А за МанУ - вече дори аз, фен на Байерн, не мога да им кажа нищо друго освен браво. Бият си като пичове, независимо как. А моят любим отбор заради едно грешно решение скоро ще стигне дъното...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com