Ясно много си голяма ;сIntercessia написа:Айде http://www.youtube.com/watch?v=jyHa_2Du ... re=related
Ще извадя скрития коз!Скоро ще има White Face 2!Кире_Гръчата написа:Айде бе, другарю-старшина, извади го на масата.
Ясно много си голяма ;сIntercessia написа:Айде http://www.youtube.com/watch?v=jyHa_2Du ... re=related
Ще извадя скрития коз!Скоро ще има White Face 2!Кире_Гръчата написа:Айде бе, другарю-старшина, извади го на масата.
Идеята ми далеч не беше да те изгоня но така или иначе не ми пука.ЧаоIntercessia написа:Егати
АХХАХАХА :ДДДHigh_voltage написа:Какво се случи пак...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да бе, има и мъжове с цициRorschach написа:Не е вярно! Едните имат пишки, а другите путки.top gum написа:Мисля, че не се различават много от мъжете, всъщност по нищо, ако не броим, че харесват мъже, а пък мъжете харесват тяхГоворя принципно.
И цици
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Чудно ми е дали наистина ще се намери някой достатъчни нищожен, че да се почувства заплашен от лайната, които си излял.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Който е тъпанар,
на себе си да се сърди, че за в бъдеще ще му образувам Интересни времена ...![]()
Фейлваш, ебати.Rorschach написа:Чудно ми е дали наистина ще се намери някой достатъчни нищожен, че да се почувства заплашен от лайната, които си излял.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Който е тъпанар,
на себе си да се сърди, че за в бъдеще ще му образувам Интересни времена ...![]()
Наистина. Образувай си ти някоя Интересна мозъчна травма и спри да ни занимаваш с привидното си величие. Защото ми иде да ти образувам някоя Интересна фекална формация в устната кухина.
Дали си наясно, че няма значение кой точно ще ти го каже?Rorschach написа:ТИ ли се намери да ми кажеш, че фейлвам бе?