Автор |
Съобщение |
koomshiqta
|
|
В момента играе: Starcraft II ; Assassin's Creed II ; Bioshock 1,2 ; The Witcher ; Fallout 3
|
|
Заглавие: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 02 Апр 2009 13:27
ВЪРНЕТЕ НИ Х.А.Р.Т.И.Я.Т.А.!Връщам Ви на една до болка позната тема.Аз лично не мога да прекарам повече от 10 минути в четене като идиот на монитора.Не си ли е да станеш рано сутрин,да си вземеш списанието под ръка,а в другата кафенцето и да отидеш на тераската или на някое осамотено място и да си прочетеш като нормален бял човек любимото си списание,а не да се лепнеш още в първите минути на новия ден пред монитора.Бих бил много благодарен ако пуснат и хартиени издания на списанието.Иначе сайта наистина си го бива,но аз лично предпочитам хартията.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 02 Апр 2009 13:29
Кофти, но само онлайн вариант ще гледаш.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 03 Апр 2009 00:33
Аз си принтирам статиите, които ме интересуват и нямам проблеми
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 03 Апр 2009 01:09
Всички го искат. Ама това е. Ако нямаш някои по стари броеве, купи си сега промо пакета е на пазара, кво беше 6 списания за 6 лв ли? Или чети стари броеве. А и да се надяваме примерно до края на годината да пуснат 1 брой... : )
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 03 Апр 2009 09:51
stfu , мислете за Земята Моля не отпечатвайте тази статия, освен, ако не е наистина необходимо! Около 324 литра вода се използва за производството на 1 кг. хартия. 10 000 дървета се отсичат годишно в Китай за производството поздравителни картички. В Холандия се рециклира около 77 процента от използваната хартия. В Германия се рециклира около 67 процента от използваната хартия. В Япония се рециклира около 52 процента от използваната хартия. В Съединените щати се рециклира около 45 процента от използваната хартия. Всяка година в Америка се отпечатват 2 милиарда книги, 359 милиона списания и 24 милиарда вестника. Всеки тон рециклирана хартия спасява 17 дървета. При рециклирането на хартията се използва 60% по-малко енергия, отколкото да се произведе от живи дървета. За отпечатването на неделното издание на New York Times се използват 75 000 дървета. Всяко дърво произвежда достатъчно кислород за трима души. 40% от боклука на Земята е хартия.
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 03 Апр 2009 11:24
Гост написа: Всички го искат. Ама това е. Ако нямаш някои по стари броеве, купи си сега промо пакета е на пазара, кво беше 6 списания за 6 лв ли? Или чети стари броеве. А и да се надяваме примерно до края на годината да пуснат 1 брой... : ) Аз от 2005 година не съм изтървал брой и сега като си отворя шкавчето "PCмания" и като видя купчината списания,подредено по дати,CDtata,DVDtata,като усетя онзи аромат на мастило,и като се сетя че тази купчина няма да нараства повече,направо ми се къса сърцето.А има и хора,които са "отраснали" с това списание,които сигурно от 98ма не са спрели да си го копуват и какво ще стане с тяхната купчина?Жалко,но явно изглежда,че трябва да вървим напред,да седим пред монитора и до последната прочетена статийка,или да си купим принтер.
|
|
|
|
|
Ghost_of_Sparta
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 10 Апр 2009 11:55
Аз не съм мн съгласен да ни връщат хартията Дюд ако не си забелязал сайта е просто НЕВЕРОЯТЕН!В търсачката за мин-2 си намерих ревюто....А и тук имаме възможност да коментираме статиите и да подсещаме г-н Широв да пише по-завършени и изчерпателни статии
|
|
|
|
|
Orlin Shirov
|
|
В момента играе: Voyage Century, FIFA09, Clue Classic, Magic the Gathering
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 10 Апр 2009 13:01
|
|
|
|
|
Ghost_of_Sparta
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 10 Апр 2009 13:04
Преди да ако искате рзгърнете някое по-стари списание и вижте критиките по ваш адрес от рубриката "писма".
|
|
|
|
|
The One And Only
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 17 Апр 2009 21:38
Далечната 1998 аз и моят приятел 8 годишни хлапета запалени по компютърните игри,разбира се до колкото тогава имаше такива за пръв път виждаме списание за игри на един реп за вестници,събираме пари и го купуваме,все едно беше вчера.Още помня онази тръпка,онзи блясък в очите след отварянето и разлисването на списанието... Но стига толкова носталгия и прашни спомени,от онзи ден съм почитател на списание PC-Mania. След като си закупих въпросното списание от февруари останах шокиран и да си призная,една сълза се стече по бузата ми,защото знам че списанието винаги ще ми липсва,щеше наистина да бъде хубаво ако можеше да се продължи традицията по издаването,но речено-сторено иначе сайта е СТРАХОТЕН,но винаги ще отварям голямата папка с монго списания и ще си спомням за доброто старо време Но от тук нататък пожелавам още по хубави моменти на списанието и още повече фенове (дано все пак PC-Mania да пусне първият си брой още веднъж )
|
|
|
|
|
eleKtro
|
|
В момента играе: Call of Duty 2 Sacred 2 : Fallen Angel World Racing 2
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 17 Апр 2009 21:55
Стига ревахте, де. Няма връщане назад...
___________________________________ -=|I ♥ house ♫|=- www.trafficradio.org
|
|
|
|
|
Свилен Енев
|
|
В момента играе: Conquiztador, King's Bounty, Dark Sector, Commander - Europe at War
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 19 Апр 2009 03:02
Не ви ли се струва, че в онлайн формата имаме повече материали за четене? Например сега пускаме всяка седмица нови джаджи, хардуер, мобилни игри, през ден - ревюта или превюта за игри. Броят на текстовете сега ще е по-голям от преди. Имаме и вашите коментари по статиите. Прочем сега можем да пишем за много повече заглавия, защото не сме ограничени от хартиеното тяло, а и текстовете, ако си заслужава, може да са по-дълги от формата на старата PC Mania. Няма да споменавам, че така спомагаме да не се секат нови дървета например, но ще кажа, че едно е сигурно в света и това е промяната. А тя според мен си е в полза на всички нас.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 20 Апр 2009 05:06
На всички ни е ясно, че списание беше пред фалит и затова се наложи това така наречено "разумно" преминаваме от хартия на online формат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 20 Апр 2009 09:59
да написа: На всички ни е ясно, че списание беше пред фалит и затова се наложи това така наречено "разумно" преминаваме от хартия на online формат.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 20 Апр 2009 14:27
да написа: На всички ни е ясно, че списание беше пред фалит и затова се наложи това така наречено "разумно" преминаваме от хартия на online формат. Знаеш, че живееш в България, ако най-накрая (след 1000 мъки) успееш да отслабнеш (и изглеждаш супер!) и всички започнат да те разпитват дали си болен (дали не умираш, дали не си закъсал с парите, дали жена ти не изневерява). Сигурен съм, че търсенето на списанието е намаляло значително, тъй като за последните 10 години интернета в Бълария се разпространи адски бързо и в момента всеки интересуващ се от компютри човек има достъп (докато преди един на 30 човека биваше "избран" да точи за цялата махала). НО! Сигурен съм също, че в този си вариант списанието е по-добре. Дайте време на хората да пооправят сайта и на местнтие олдфегс да изгонят придошлите ритарди - тогава всичко ще си е на мястото.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 20 Апр 2009 17:28
Не знам, но много такива проекти пропаднаха и от тях остана само спомена .... засега по сайта не забелязвам да се прави нищо съществено, освен да се пускат статии за игри. А май имаше обещания за много други неща. Може и малко прибързано да е, но това е сегашното положение. Да не говорим за сайта, който очаквах да е нещо много по-напред като дизайн и т.н Като за начало, мисля че новините трябва да се удвоят, утроят - все пак претендираме за нещо повече нали ? Също така и резолюцията на сайта .... аз например на 1920х1200 го виждам като някаква лента в средата на един черен фон. Не може ли да се направи нещо по този въпрос ? Вече има много хора с монитори 22 инча и нагоре.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 20 Апр 2009 18:13
-
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 21 Апр 2009 21:18
Свилен Енев написа: Не ви ли се струва, че в онлайн формата имаме повече материали за четене? Например сега пускаме всяка седмица нови джаджи, хардуер, мобилни игри, през ден - ревюта или превюта за игри. Броят на текстовете сега ще е по-голям от преди. Имаме и вашите коментари по статиите. Прочем сега можем да пишем за много повече заглавия, защото не сме ограничени от хартиеното тяло, а и текстовете, ако си заслужава, може да са по-дълги от формата на старата PC Mania. Няма да споменавам, че така спомагаме да не се секат нови дървета например, но ще кажа, че едно е сигурно в света и това е промяната. А тя според мен си е в полза на всички нас. Може би вече ставам банален, но все пак се надявам (както и много други хора) да се хостне старият сайт на някакъв поддомейн, или нещо такова, защото хронологичното подреждане на статии по броеве много ми помагаше в търсенето на игри заслужаващи да им се обърне внимание. Или дори не целият сайт, само страницата с всичките броеве, поне аз бих бил много доволен ако я има в някакъв вариант. Четох из темите, че постепенно статиите ще бъдат добавяни, но първо, че не се знае кога ще стане това и в какъв период ще бъде завършено всичко, и второ тази прегледност, на която съм свикнал (а предполагам и още доста други хора) няма да я има... Има и друг вариант, който лично мен ме устройва, но за вас не знам. Да пъхнете html страничката с броевете и статиите към тях (по начина, по който беше конструирана в стария сайт) в едно архивче и да ми я пратите. Не вярвам да надхвърли 50-тина MB... Ще се радвам на отговор и евентуално решение, защото привърших Сталкерите и GTA IV и се чудя какво да играя и викам да продължа с търсенето от там, докъдето бях стигнал... мисля началото на 2004.
|
|
|
|
|
Rusi_MC
|
|
В момента играе: Armagetron :)
|
|
Заглавие: Re: Ех,доброто старо време... Публикувано на: 21 Апр 2009 21:58
Нека за колекционерите да има и хартиен вариант. Нямам вяра на интернет...всичко се прецаква понякога. Колкото и списания да съм си купил (10-на може би), още си ги пазя в шкафа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|