Gore Baby Gore написа:Гандалф воскресе из мертвых, смертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав!
Честито!

Gore Baby Gore написа:Гандалф воскресе из мертвых, смертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав!
Честито!

Може и яйцата да са били...Sentry написа:Е така става по великден като ядеш развалени козунаци...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Брат, как може да си толкова тъп беееее....Гиро мекицата написа:пражени кебапи да има со лютеница най-добре
Ти наистина не си Гиро...щото той най се кефеше на тави с пресни мекици...пражени кебапи да има со лютеница най-добре
Ти ми казваш, че сега във форума е пълно с ретарди, приели оригиналните ретарди за модели на поведение?The Chameleon написа:Дае, факт си е, че след като баннаха Гиро преди години, той не е стъпвал повече в тоя форум. Като оня дето се пише сега Ледник. И като стотиците Алминаторовци след оригинала... и като Муксинаторите, Сореовците ( той още е сред нас!!!! Жив и здрав да е!), Минотавър Кинговете ( чудя се къде е оня пич ).. и те така.