Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 16 Апр 2009 18:20
iddqg,ти си абсолютен селски простак, и не просто правописът ти е на такъв, но и изказът. Като те гледам какъв си кретен направо се отказвам от всякаква конзола,честно !
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 16 Апр 2009 18:40
Emanuil написа: iddqg,ти си абсолютен селски простак, и не просто правописът ти е на такъв, но и изказът. Като те гледам какъв си кретен направо се отказвам от всякаква конзола,честно ! Wait...what? Според мен PS3, в момента, е най-силната откъм хардуер конзола на пазара, но пък няма игри за нея. ХBox 360 е може би най-добрата платформа за гейминг.Има голямо разнообразие от заглавия, макар че повечето се появяват по-късно и за РС, и то с по-добро съдържание. Вярно - плаща се за мултиплейър, но пък и качеството е по-добро от на другите две конзоли т.е. заслужава си парите. А Wii........ според мен е най-продаваната конзола, защото е най-достъпна за масовата аудитория.От хлапета до родители, баби, дядовци и братовчеди до 9то коляно. ;д
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 16 Апр 2009 18:55
абе вие луди ли сте бе плащаш си за мултиплеир? на пц си плащаш за мултиплеур на хбокс игареш всички пиратски игри в истинските сървери затова е 100 пъти по яко от пц и каквото и да е друго. Е може да те баннат но ако си разумен мисля че вероятноста е доста малка
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 16 Апр 2009 19:24
iddqd написа: на пц си плащаш за мултиплеур Освен шибаните игри тип "World of Warcraft",за друго не се плаща. Games For Windows LIVE го направиха безплатен преди доста време.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 16 Апр 2009 19:43
абе ти си яко тъп ае играй примерно ънреал 3 в оригиналните сървари с хакната версия. балък си ми голям. нямаш ли оргинален цд кеи може да игареш само пиратски сървари и сингъл. за кво изобщо коментираш като нензаеш елементарни неща
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Bubonata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 06:50
Баце той култ статуса ти е вече на толкова невероятно ниво, че няма смисъл да ти се добавят нови лафове в бисерите
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 12:54
@iddqd пиратството няма нищо общо. Изобщо какво се оплакваш че на PC играеш на пиратски сървъри като не си дал и стотинка за играта!? Игрите са продукт, и се продават. Не са безплатни. Вземи събери малко парички, купи си някоя друга игра и после да видим дали няма да се ядосваш, че отделно плащаш за мултиплейър. И се научи да пишеш, моля те. Истинско мъчение е да ти чета постовете. iddqd написа: Е може да те баннат но ако си разумен мисля че вероятноста е доста малка Как така ако си разумен? Някой получава бан първата седмица в LIVE, други година играят без проблем. Трети пък получават след няколко месеца игра. Доказваш че АБСОЛЮТНО нищо не разбираш.
|
|
|
|
|
Txc
|
|
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 13:26
PS3 има по-голям потенциал. Не ми се ще да го призная , но игрите все повече се обособяват в специализирани конзоли . Само за стратегии още няма конзола Игрането на PC огри включващи в gameplay-а си много бутони много бутони, понякога също е забавно и има своите тънкости . п.п. iddqd , не ти си селски простак,о,не в никакъв случай. Само като чета начинът на ти на изказ ми напомня съвсем бегло на начина ,по който се обиждахме преди много,много време в детската градина... И моля те спри да пишеш в надрусано състояние ,приятелче, става ли ?
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 14:40
че си пишем както искам. Цитат: Изобщо какво се оплакваш че на PC играеш на пиратски сървъри като не си дал и стотинка за играта!? опкаквам се че пиратските сървари са гадни и нестават за игране. аиде играи ънриал 3 в пиратски сървари и си купи оригинална игра да видиш ква е арзликата. Номера при бокса е че си игареш пиратските игри като оргинални игри за пц. Няма цд кеиове направо се джоинваш, ама теб маи ти е прекалено плосак мозака да осмисли какво искам да ти обясна
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 14:56
iddqd написа: че си пишем както искам. Цитат: Изобщо какво се оплакваш че на PC играеш на пиратски сървъри като не си дал и стотинка за играта!? опкаквам се че пиратските сървари са гадни и нестават за игране. аиде играи ънриал 3 в пиратски сървари и си купи оригинална игра да видиш ква е арзликата. Номера при бокса е че си игареш пиратските игри като оргинални игри за пц. Няма цд кеиове направо се джоинваш, ама теб маи ти е прекалено плосак мозака да осмисли какво искам да ти обясна Просто се отказвам да споря с теб Каква е връзката между спора за конзолите и пиратството? Това че ти се мислиш за велик, че не си купуваш игри няма нищо общо с темата. Че и се оплакваш защо нe можеш да играеш мулти на игрите за PC, след като не си дал и стотикнка!? Сложи малко логика в мненията си. И СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ! Тея букви не са така да си ги мешаш, че само ти да си разбираш какво искаш да кажеш.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 16:34
iddqd за пореден път доказваш колко си интелигентен PS3 е по-добрата конзола и е по-добър избор.Все още обаче производителите на игри обаче не умеят да използват цялата му мощ. И все пак аз не мисля някога да си купувам конзола.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 19:47
истината е, че ламерите мислят пс3 за по добра конзола. Но това е добре така мога да прецена наистина кой разбира нещо и кои е пълен нуб като теб
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 21:04
вие луди ли сте бе хора?!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 17 Апр 2009 22:49
само аз съм луд споко
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 00:46
абе за тебе знам ама другите . . . баси толкова групост на 1 място
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 10:53
продавам оригинална игра нинджа гаиден 2 за 35 лева.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 11:33
ReLoADeD написа: PS3 е по-добрата конзола и е по-добър избор.Все още обаче производителите на игри обаче не умеят да използват цялата му мощ. И к'во, ще чакаме още три-четири години, докато се научат, а през това време ще си траем и със завист ще попоглеждаме как собствениците на X кашончетата куфеят от кеф, а? Добре, и така да е, както ти казваш, решението пак е едно. Взимаш XBox и когато производителите "схванат" как да правят игри за PS3, тогава си го взимаш. Икономически план в действие.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 11:55
ОТ доста време е ясно, че PS3 оправдава цената си с един куп екстри, които така или иначе малко хора могат да се възползват. Аз лично съм си заклет PS Fanboy, но не мога да отрека, че M$ доста пара хвърлиха по Кашона, за да успеят да я направят такава каквато е днес. Истина е, че Xbox се продаваше доста повече от PS3, но ако лятото цената ан PS3 падне, доста хора ще Но сега, колкото и да сме я разтягали тая тема, аз пак ще я започна - ГРАФИКАТА . Каквото и да си говорим, както и да го сучем, PS3 разбива конкуренцията: Killzone 2, MGS4, Gran Turismo 5, Motorstorm: Pacific Rift, Uncharted, Final Fantasy XIII. Пък и демото на CryEngine 3 си личеше колко по-гладко вървеше от това на Xbox. Гледах една класация, в която Gears of War се водеше the best looking Xbox360 game Много ми става весело, когато най-изявения продукт на даден франчайз, или казано по друг начин ''скрития коз'' на M$ се окаже назад от конкуренцията. Но както всички си го мислим, графиката не е всичко и тук вече всичко опира до предпочитания
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 12:32
Final Fantasy XIII нали знаеш че излиза и на боска? играта не е ексклузивна за ПС3 и ме съмнява да е с по добра графика от на бокса...
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение? Публикувано на: 18 Апр 2009 12:38
абе за пс3 дори резидент 5 бави
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|