Колко тъп може да бъде един филм?
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Колко тъп може да бъде един филм?
Задавали ли сте си въпроса колко тъп може да е един филм? Вероятно всеки от вас има някаква своя представа, но повярвайте ми всичките ви представи ще се обърнат когато изгледате "Direct Contact" Когато най-лошото от Американската и Българската кино индустия се слеят в едно се получава нещо извеждащо познатата ни тъпотия до невиждани и неподозирани от никого висини. Този филм удивлява и изумява с всяка една своя реплика, карайки те да се чудиш как е възможно вменяем човек да напише подобен сценарий. Дори великият актьор Долф Лундгрен успява някак си да покрие критериите и да достигне нивото на българските си колеги. Те пък от своя страна направо надминават себе си и изглеждат по-нелепо и от най-тъпия нашенски филм за който се сещате. Междудругото във филма има много екшън. Не са щадени експлозиви, автомобили и каскади. Самоче екшън сцените са толкова лишени от всякакъв смисъл и логика, че лично аз на няколко пъти се смях с глас.
Горещо Ви препоръчвам да изгледате този филм, той ще обогати представите и усещанията Ви. Приятно гледане!
Горещо Ви препоръчвам да изгледате този филм, той ще обогати представите и усещанията Ви. Приятно гледане!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Колко тъп може да бъде един филм?
Абе има доста конкуренция
Младият студент по археология Стефан, намира случайно 2000-годишна инструкционна книга за работа с видеоакамера Sony. С нея намира и писмо, което води до предположението, че Исус е бил заснет с тази камера. В следствие на това откритие, Ватикана и богат човек от САЩ са по петите му. Всеки който помага на студента е намерен мъртъв.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Till.Lindemann
въпросът е принципен, господин съдия
щом ути играе ще се гледа. 
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
За феновете на Ути - гледайте Боа срещу Питон. Участва за 2 минути, но си струва 
-
Steel
- Обратна връзка:
Ути е мафиотче, култово. 
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Кога ще доживеем филм с проф. Вучков?
То е вярно, че едно време Ути се снимаше в екшъни, но откакто почна да се прави на пишман готвач, бабаитският му имидж умря.
То е вярно, че едно време Ути се снимаше в екшъни, но откакто почна да се прави на пишман готвач, бабаитският му имидж умря.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
MillionLies
Т'ва съм го гледала - Das Jesus Video. :ДTiny написа:Абе има доста конкуренцияМладият студент по археология Стефан, намира случайно 2000-годишна инструкционна книга за работа с видеоакамера Sony. С нея намира и писмо, което води до предположението, че Исус е бил заснет с тази камера. В следствие на това откритие, Ватикана и богат човек от САЩ са по петите му. Всеки който помага на студента е намерен мъртъв.
Тоя Директен контакт, ако е по-безмислен от Дунав мост, не знам... сигурно ше го призная. ;д
А, сетих се за един безкрайно малоумен филм, на който щях да заспя - Малки разговори. В интервюто актьорите казваха, че това е филм за интелигентни хора и явно съм много тъпа, но никак не ми хареса. Имах чувството, че НИЩО не се случи през целия филм. Всички говореха за миналото си, за депресии, за нещастия, за разбити мечти...
Ъм, друг мега тъп беше Съдбата като плъх. За тоя вече нямам думи, честно...
Watermelon - Някой идиот е съсипал една от най-забавните книги, които съм чела и е превърнал филма в тотална боза, която не стига, че е посредствена, не стига, че актьорите са лемави, ами и тотално са сменили историята, оставили са само имената на героите. О.о Не виждам за кво претендират тогава, че е правено по книга...
Това е от мен за сега. ;д Не мога да се сетя за други.
Лелелелеле, Рекънекте, к'ъв си тъъъъъъъъъъъп...
indeedhewas написа:Aма в тоя извратен форум какъвто и да влезеш, излизаш блек метъл гей от Атака. Заеби.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ако е филм на Уве Бол е БОЖЕСТВЕНО ТЪП ;с
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Steel
- Обратна връзка:
А, и руснаците във филма лафят на български половината филм, да не говорим че всички "руски" сцени са снимани в България - има прелитаща сцена на стадиона на Локо
. Екшън сцените са смешни, защото явно не са им дали да се движат на скорост из София, при което в преследванията и т.н. колите се движат с нормална скорост, но кадрите са ускорени.
Като цяло забавлението и смеха са гарантирани.
Като цяло забавлението и смеха са гарантирани.
Стилян.
Dante написа:Двмата откровени малоумници във форума се опитват да ме обидят![]()
Леле, Пени, как успя да измислиш нещо толкова жестоко бе, треволяците ли ти помогнаха ?
Алми, ти си толкова жалък, че даже не виждам смисъл да ти отговоря.
едит
Подобаващ за форума на псманиа 2000 пост.
indeedhewas написа:Aма в тоя извратен форум какъвто и да влезеш, излизаш блек метъл гей от Атака. Заеби.
Колкото и тъп да е филма,пак трябва да е по-добре от творенията на Уве Бол.
Може да го изтегля да видя как е.
П.П Ути Бъчвата е пич!
Може да го изтегля да видя как е.
П.П Ути Бъчвата е пич!
Реконекте, не ми се отваряй.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Вероятно е имал много готин ден и просто вечерта се е надъхал, че ше ги бие и тия от форума на пцм и така. На всеки се случва.
Знам.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Не съм гледал споменатите филми (и може би "слава Богу"), но все пак за мен най-тъпият филм, който някога съм гледал е Battlespace: http://www.imdb.com/title/tt0937388/ Говориш ми за лоши диалози? В този филм НЯМА диалози! И то не защото има само един герой да кажем... Филмът изтърпях да го изгледам само, защото брат ми "ми го препоръча". От тогава не му вярвам на мнението за нито един филм!
А бтв, филмите на Уве Бол са лоши, но всъщност не всички! Лично на мен доста ми хареса Tunnel rats: http://www.imdb.com/title/tt0970462/
А бтв, филмите на Уве Бол са лоши, но всъщност не всички! Лично на мен доста ми хареса Tunnel rats: http://www.imdb.com/title/tt0970462/
Never save anything for the swim back!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
G.O.R.A!!!!!!!!!!!!111 Ето толкова тъп може да бъде един филм! Дори не го изтърпях до край. Ок, било пародия, ебем ти парадоия. Скучна, повърхностна и плоска(добре, имаше и една готина фарт-джоке;>) Traumschiff Surprise - Periode 1 е готина sci-fi пародия, но препоръчвам преди това да се изгледа Der Schuhdes Manitu.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
ELECTROMA --> По-тъп е от филмите на Уве, по-тъп е от G.O.R.A., дори е по-тъп от филма сниман в България!!! Гледайте и ще разберете.
(групата мн ме кефи)
(групата мн ме кефи)