Ами поне при мен със сивия фон всичко е напълно оправено доколкото виждам. Всичко си е подравнено, заглавието Форум също... Сега чакам да оправят синичкото
admin написа:За да видите новия вид на форума трябва да отидете на Потребителски панел, Настройки на форума, и да изберете Стил: pcmania. Достъпните стилове са: pcmania old - старият "син" pcmania - новият "сив"
Ако името ви в форума е на кирилица и не можете да влезете, моля пуснете ми мейл за да оправя проблема. Мейла трябва да идва от адреса, с който сте се регистрирали в форума и да е адресиран до webmaster@pcmania.bg.
Поздравления за новия дизайн! През Мозилата не успях да се логна, но с Експлорера успях.
Искам да ви споделя, че логването през Google Chrome е невъзможно. Влизаш и в момента в които се логнеш и тръгнеш да браузваш те разлогва. Демек в момента съм с Мозила и става но с Хромата - Не. Pls fix teh java script.
HMSUCrew написа:Искам да ви споделя, че логването през Google Chrome е невъзможно. Влизаш и в момента в които се логнеш и тръгнеш да браузваш те разлогва. Демек в момента съм с Мозила и става но с Хромата - Не. Pls fix teh java script.
Не проблем, а фейс контрол
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Има ли шанс да направите синя тема и за целия сайт, а не само за форума? Че в момента синият форум, седящ на сивия сайт, не стои много добре. И не успява да пресъздаде атмосферата напълно! АТМОСФЕРАТА!
MetalGearRex написа:Има ли шанс да направите синя тема и за целия сайт, а не само за форума? Че в момента синият форум, седящ на сивия сайт, не стои много добре. И не успява да пресъздаде атмосферата напълно! АТМОСФЕРАТА!
И аз заради това седя със сивия. Наистина старият си беше доста по-готин!
Ами да, ама ако не е син, все едно ми е някакъв си друг форум, не е същото.
А дали ще може поне сайта да заема целия екран? Предполагам в момента е с фиксиран размер, независещ от резолюцията на десктопа. А така не се използва максимално екрана и като цяло двете черни ленти отстрани не стоят добре.