[Официална тема]Формула 1: Сезон 2009

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Re: [Официална тема]Формула 1: Сезон 2009

Мнение от Дади »

Именно. :o Та, да вземем да сформираме ударен отряд и да ходим до Париж, та да запали на ФИА сградата :twisted: :twisted: :twisted:

Между другото, гледам сега новините на онзи сайт и Абу Даби, която ще е новата писта тази година и на която ще се проведе последното състезание за сезона, има някакви проблеми със спазването на графика и има вероятност да не я видим в действие тази година. Кметът на Монтреал, както и други хора, свързани с канадската писта "Жил Вилньов", са преговаряли с Бърни Екелстън за евентуалното връщане на канадското трасе като заместник на Абу Даби.

Освен това, пропуснахме една ключова тема - ТV7, които предаваха днес състезанието, заедно с бТВ. Мнения? Липсата на реклами дали не е епична? :o Само дето коментарът на момчетата им е малко зле, а пък оная мърлата, която са я набарали за водещ на предаването - wtf? :shock: Тъй че I'll stick with bTV, само ще сменям по време на рекламите към седмарката :lol:

едит:
Аааа, епикнес! Темата достигна две страници, на които поне петдесет процента от постовете са мои! :lol:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
shizo123

Мнение от shizo123 »

само немога да разбера защо дават на Браун ГП да експлойтват новата си ситема..тфа се едно да играеш с хак...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
botlik3

Мнение от botlik3 »

На бТВ коментара ми харесва, така че и аз мисля да преминавам към ТВ7 само за рекламите. :lol:
Reflect, това е същността на Формула 1 - винаги да са на ръба на допустимото и от време на време да ги бият през пръстите, защото стават прекалено нагли. :lol:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Малко съм пуиян момчета и не съм чел темата от моя пост надолу, но утре ще го направя. Само да ви кажа, че Маса (който мразя де) го каза най-правилно -ако не се решит спора с дифузърите, то тея двамата ще станат шампиони още на средата на сезона. Бътън и аз много го уважавам, но при това положение интереса от предаването изчезва и само катастрофите остават единстевното забавление във ф1.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

Те ако допуснат тези дифузиори просто след няколко състезания всички ще са с тях.
Иначе за състезанието ми фераритата мн добре тръгнаха и не съм съгласен, че системата не е ефективна Хамилтън изпревари супер мн коли точно като натискаше нитрото.После вече не успяваше заради гумите както и фераритата.
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Тая система КЕРС няма нищо общо с нитрото, нито с кинетичната енергия. Просто при натискането на бутона, на задницата на болида се появява една пернишка регистрация, която добавя 80-тина коня за няколко секунди. Това е!
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

да бе да знам че няма нищо общо с нитрото тук енергията се събира в батерии просто го наподобява като ефект
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

O6im написа:да бе да знам че няма нищо общо с нитрото тук енергията се събира в батерии просто го наподобява като ефект
То го наподобява, спор няма, ама няма нищо общо и с енергията! Всичко е заради пернишката регистрация, която излиза отдолу! :D
botlik3

Мнение от botlik3 »

Забрави да споменеш и надписа Golf ;)
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

botlik3 написа:Забрави да споменеш и надписа Golf ;)
Едва ли има по-добър начин да обидиш един селянин от това да му кажеш че кара голф :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Бахти като малките деца си - държиш си на своето и не приемаш чуждите мнения, въпреки че са 300 пъти по-верни от твоите схващания. Това специално за голфа ти го казвам...
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

denik написа:Бахти като малките деца си - държиш си на своето и не приемаш чуждите мнения, въпреки че са 300 пъти по-верни от твоите схващания. Това специално за голфа ти го казвам...
Един ден когато станеш по-голям ще разбереш колко истина е имало в думите ми и как глупостите които ръся са били напълно реални.Но не забравяй че тогава ще е късно!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
shizo123

Мнение от shizo123 »

Много ми е интересно какво е селското на Голф 5/6
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
MARiNZ0

Мнение от MARiNZ0 »

Определено този сезон ще е интересен. Дано успехите на Бътън продължат, защото го заслужават - и той и целия отбор.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Кхъм, колеги, това не е тема за голфове и пернишки джигити :?
Reflect написа:само не мога (това се пише отделно :Р) да разбера защо дават на Браун ГП да експлойтват новата си ситема..тфа се едно да играеш с хак...
Ем, всъщност проблемът не е в Браун, Тойота или Уилямс. Проблемът е в правилника, който ФИА са издали, в който подобно нещо не се забранява директно. Ако трябва да ползвам гейминг аналогия, това е като ръш с кули - не е честно, не е справедливо, но и никъде не е забранено. Реално останалите отбори нямат начин да осъдят трите отбора под въпрос, просто защото тяхното решение противоречи единствено и само на "духа на правилата". Че е грешка в правилника и че не би трябвало да го има - спор няма. Фактът е че го има и че най-вероятно ще остане. Не се нагърбвам с прогноза, но според слуховете в новинарския сайт повечето отбори вече са започнали да разработват своя версия на този вид дифузьор. Интересното беше, че Рено са тествали във въздушния си тунел този елемент и ефектът е бил поразителен - 14% увеличение. При това става въпрос за ранен модел и с още доразвиване процентите биха могли да нарастнат до 40 ! о.0

И все пак според мен трябва да си остане. То това е и идеята на F1 - да е най-развитият в технологично отношение спорт и винаги да са на ръба. botlik3 много добре си го каза - "това е същността на Формула 1 - винаги да са на ръба на допустимото и от време на време да ги бият през пръстите, защото стават прекалено нагли." :- )

И, между другото, споделете все пак - кой е пилотът на състезанието според вас? :Д
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе общо взето заебаха състезанието
аз съм чел как предния спойлер струва 65 000 евро и как за извиването му с четърт милиметър на някви градуси, което ще добави частици от секундата, ще струва още 15 000.наистина доста скъп спорт, обаче сема е твъъъърде еднообразен
задни дифузьори, предни спойлери, задни спойлери намалени до 80%, ...
еми не е както преди
не че в истамбул няма да се ходи
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Аз съм за Фетел тая година. :)
Изображение
shizo123

Мнение от shizo123 »

и аз..определено най-добрия пилот в момента е Фетел.
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

botlik3

Мнение от botlik3 »

А кога е пусната новината - 01/04/09 09:37
:roll:
Публикувай отговор